Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraAdama.

bratowa umawia się przez internet:(

Polecane posty

Gość siostraAdama.
zapisaną rozmowe wraz ze zdjeciami wysle mu na @ z jakiegos innego maila. Nic innego mi nie przychodzi do głowy, tak chyba będzie wygodniej

Gość współczuję Ci bardzo:(
ja na takim czacie znalazlam swojego faceta. Najpierw pokazywal twarz,a jak zagadalm do niego,od razu chcial spotkania i ruchania. Na dowód tego wyciagnal pałkę do kamerki mi pokazał. Przeżyłam to strasznie,rok wyjety z zycia... Takie osoby nie zasługują na szacunek. Powiedz bratu.

No jasne ze z innego maila i nalepiej podpsiujac sie jako facet. Tylko tytul maila daj jakis sugerujacy bo wywali jako spam. Napisz jak pisalas na nk informacje, jesli czesto ja przeglada to szybko zareaguje.

Gość siostraAdama.
pytałam sie jej czy często jest na czacie to pisała, ze tak, prawie codziennie bo mąż pracuje za granicą wiec ma luz i nie musi sie bac, ze nagle mąż wpadnie do domu. to SZMATA jebana! Pewno sprowadza tych grajków do domu i robi tam burdel

No a jest dzisiaj na czacie? Wali go w rokgi pewnie odkad wyjechal. Szmata i tyle, szkoda brata i jego zmarnowanych lat.

Gość siostraAdama.
współczuję Ci bardzo:( ja na takim czacie znalazlam swojego faceta. Najpierw pokazywal twarz,a jak zagadalm do niego,od razu chcial spotkania i ruchania. Na dowód tego wyciagnal pałkę do kamerki mi pokazał. Przeżyłam to strasznie,rok wyjety z zycia... Takie osoby nie zasługują na szacunek. Powiedz bratu. Daje sobie łeb uciąć, ze jakbym ją zagadała dłuzej to pewnie by i dupsko pokazała do tej kam, kurwisko jedne. Zbiła mnie tym pytaniem o nr tel i sie rozłonczyłam

Gość siostraAdama.
Poluje na nią, ale jej nie ma, chyba ze ma kilka nicków, i siedzi na innych pokojach jeszcze, przeglądam kamerki, ale jej nie widac, a niechce mi sie skakac po całych czatach i jej szukac. Albo własnie sie dupi z jakims palantem

No nic innego nie wymyslisz, masz dowody i ewentualnie mozesz zbierc kolejne, ae to co masz to pokaz. Czas mija, brat niech sie dowie a moze i niespodziewanie zrobi jej ten "nalot" wieczorem. Dobrze by bylo gdby on sie z nia umowil u niej w domu, a potem on by wkroczyl do akcji to by sie zesrala. Nienawidze takich bab!!

Gość jjjjjjjjjjjjaaaakkkkkkkkkkaaa
nie mów nic bratu, ale konkretnie z tą swoją bratową. Zobaczysz że sie przestraszy i skończy sie zabawiać. Durne babsko. Mojego męża nie było przez dwa lata i coś takiego nie przyszłoby mi do głowy

Gość takasobiejednavxvddfcd
reaguj szybko! wiem ze Ci trudno, ale powiedz mi... czy chcialabys aby ktos Cie zdradzil? ona na pewno to juz zdazyla zrobic a jak nie zrobila teraz to kiedys to zrobi na co wskazuja jej czyny..szok. daj swojemu bratu szczescie, niech jego zarobione pieniadze nei przepadna na dziewczyne ktora go nie szanuje i tak traktuje. On sie z tego otrzasnie i pozniej bedzie szczesliwy a jak sie takie cos bedzie ciaglo to kto wie jak sie sprawy potocza...

Gość siostraAdama.
czarna_06 hehehe ale by była jazda! poczekam jeszcze troche, moze sie zjawi kurwisko jedne. Wiesz co jest najgorsze? Ta wywłoka udaje wspaniałą żone jak mój brat przyjezdza do domu, skacze koło niego jak suka, byle tylko wyciągnąc od niego kase. Dupy do pracy jej sie nie chce ruszyc, bo twierdzi, ze mąż powinien zarobic na jej utrzymanie.

Ta jasne, bratowa co niby zrobi ze strachu? Nic sie nie zmieni, bo juz go zdradzila, puszczala sie ! to ze juz nie bedzie to niczego nie zmienia? ma sobie wic szczesliwe gniazdko? to nie jednorazowy wybryk, jakas pomylka, skok w bok, bo tak wyszlo, tylko puszczanie sie! w domu jej wlasnego brata. To ma byc kara dla niej, a nie pogrozenie palcem oj ty ty, nie rob tak wiecej. Perfidnie go zdradza i smieje sie z niego w glos.

powinna szanowac twojego brata i po pietach calowac ze jej robic nie kaze. Inna kobieta da mu szczescie, a ta suke przegon. Widzisz ze jest obludna.

Gość siostraAdama.
szmacisko jedne, moze jeszcze sponsoruje tych frajerów. Mnie zaskoczyła jej odwaga by pokazywac gębe w kamerce. Sama wchodze na czata czasem, ale po pierwsze jestem jeszcze pannna a po drugie nigdy bym nie pokazała geby w kam, bo nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i na mnie patrzy

powinna szanowac twojego brata i po pietach calowac ze jej robic nie kaze. Inna kobieta da mu szczescie, a ta suke przegon. Widzisz ze jest obludna. Zgadzam się! żadne pouczanie bratowej w tej sytuacji nic nie da oprocz tego ze bedzie Cie nienawidzie i robic za plecami. coz, taka prawda... musisz powiediec bratu, on nie zasluguje na takie zycie w klamstwie

Gość siostraAdama.
brat jej podgaduje nieraz by poszła do pracy z nudów, to sie wielce obraza i nosem kreci i pierdoli ta swoja formułke, ze to facet powinien zarobic na utrzymanie zony

No robic sie nie chce bo robi nocami jak widac to niewyspana potem lazi. A moze i jeszcze kase za to bierze! A powiesz bratowej, to jeszcze gotowa powiedziec swojemu mezowi ze ja pomawiasz! ze chcesz rozbic im malzenstwo, a wtedy zadne dowody nie pomoga jak go nastawi przeciw tobie.

Gość siostraAdama.
dzieci narazie niechce bo twierdzi, ze muszą sie póki co dorabiac, tylko ze ten gnój smierdzący nie zarabia ani grosza. Moze to i lepiej dla tych dzieci, ze ich jeszcze nie ma na swiecie

Siostro Adama - sama widzisz jak jest, brat skoro pracowity i zaradny na pewno sobie bez tej panienki lekkich obyczajow poradzi i jeszcze bedzie szczesliwy. a z tak co nawet pracoac nie chce...eh.. a Ty sie jeszcze zastanawiasz czy mu powiedziec :(:(:(

Gość siostraAdama.
czarna_06 no własnie, dlatego chce to zrobic anonimowo, bo brat w nią wpatrzony jak w obrazek jest i pewnie by go tak omamiła ze ja bym wyszła na ta co chce ich skłocic

Gość siostraAdama.
MsWhite planuje utrzec nosa tej ladacznicy i anonimowo poinformowac brata o jej poczynaniach, niech sobie ją sam przyfiluje i przekona na własne oczy.

Moim zdaniem to zalezy od relacji autorki tematu z bratem. Jesli sa tylko poprawne badz nie za dobre, to anonimowy bylby lepszy z tego wzgledu ze moze czuc sie upokorzony przed rodzina. Jesli ma bardzo bardzo dobry kontakt z nim, to moze to zrobic sama. Jesli anonim, to powinna dopisac, ze nikt o tym nie wie, procz niego, jego zony i autora anonimu, nie wliczajac polowy Polski i zagranicy na czatach :P

Gość siostraAdama.
ja tam wale 3 warstwy ja pitole! teraz to mam zupełny mętlik w głowie, kurwa, załuje ze sie na nią natknęłam na tym zasranym czacie, bynajmniej bym spała spokojnie, a tak to mnie to gryzie, oj gryzie:(:(:(

Powiedz bratu jak najszybciej! Niech wie, co za żmiję ma pod dachem! Wyślij mu wszystko mailem, a wcześniej , jak będziesz na czacie i ona będzie, to namów ją jakoś na to, aby pokazała cycki lub coś jeszcze więcej. Wtedy wszystko wyślij bratu. Niech wraca jak najszybciej i niech pogoni te zdzire!

To niech nie gryzie tylko pisz. Po co zwlekac?? Ludzie ci tak radza, sama bys nie chciala wiedziec ze twoj maz pokazuje wacka na czatach obcym babom i je dyma w twoim wlasnym domu podczas gdy tu harujesz na wasze wspolne zycie? jak nie powiadomisz go, to bedzie cie to gryzlo do konca zycia, jak bedzie brat w domu, bedziesz widziala jak kolo niego skacze i bedziesz go zalowac, patrzec z litoscia na niego jaki jest szczesliwy i nieswiadomy jaka kurwe trzyma w domu. Cud ze sie jakis kochas nie znalazl w jej domu podczas pobytu meza w domu, bo jakis zakochany moglby tam wpasc na numerek.

Gość siostraAdama.
z racji sporej róznicy wieku między mną a bratem nasze stosunki są jakotakie, nie spoufalamy sie ze sobą jakos nadzwyczajnie ani nie zwierzamy, brat(36) lat traktuje mnie wciąż jak bym była jeszcze dzieckiem, a mam juz 22 lata

Gość siostraAdama.
czarna_06 bo ta zdzira dobrze kombinuje, pewnie ma tez jakis inny telefon bo przeciez jakos musi sie kontaktowac z tymi frajerkami. Dobrze by było zdobyc tez ten jej niby to słuzbowy nr

Wiesz, numer zdobedziesz ale w sumie po co? brat jak zadzwoni to juz go po glosie ona pozna. A w sumie jak bedzie chcial to sam ja o ten numer poprosi jak bedzie mial stalowe nerwy i ja "poderwie" na tym czacie.

Gość siostraAdama.
dzięki dziewczynki za rady, ciężko cokolwiek wybrac, moze było by łatwiej gdyby nie chodziło o mojego brata. Przemysle to jeszcze raz wszystko na spokojnie i sklece jakis plan działania, bo to ze poinformuje brata to wiem napewno.

Gość co za suka
pierdolona!!!! Takiej to tylko leb ukrecic i wrzucic do rynsztoka!!!!