Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diego co ma małego

koniec corridy narazie w katalonii

Polecane posty

Gość diego co ma małego

reszta Hiszpanów jest jeszcze zacofana

no nareszcie coś z tym robią, bo szlag człowieka trafia, jak widzi takie barbarzyństwo w XXI wieku i jeszcze głupie tłumaczenie - że to taka tradycja w Sparcie zrzucano kalekie noworodki ze skały, może wroćmy do tego, bo to tradycja w końcu....

Gość dyziowaty dyzio
jak będzie całkowity zakaz ,to nareszcie pojade do hiszpanii bo na razie nie pojade do tych sadystów

Skomentuję to kolokwialnie, chuj w oczy tym pieprzonym obrońcom praw zwierząt i reszcie tego euro-gówna. Mam nadzieję że reszta Hiszpanii nie pójdzie drogą Katalonii i nie zakaże corridy.

Gość byuio
byłem kiedyś z hiszpanką,podniecala się corridą i tymi facecikami ze szpadami to bylo odrażające bo nie widziała w tym nic zlego ,teraz jestem z polką ktora ma 4 koty i jest przewrazliwiona na każdą krzywde i tak zle i tak nie dobrze

jak byłam w Walencji, to akurat była corrida i część osób, z którymi byłam chciała iść ja stanowczo sie sprzeciwiłam i w końcu nikt nie poszedł a tłumaczenie ich było takie - no szkoda mi tych zwierzaków, ale to taka narodowa tradycja, że TRZEBA zobaczyć mi tam nie było trzeba i oni też jakoś się obeszli a Hiszpania jest piękna, nie warto rezygnować z jej zwiedzania tylko przez corridę - poprotu nie trzeba na nią iśc i tyle

Niedługo nic nie będzie wolno! Już skurwysyny chciały zakazać sprzedaży Nutelli bo rzekomo niezdrowa, tylko czekać jak zakażą palić papierosy w barach. A niedługo to będą wam mówić jak macie się ubierać! PRECZ Z EURO-FASZYZMEM!

Gość byuio
ty niedziel chętnie bym cię dziuchnoł jakaś piką

Gość a cielaczkow wam nie szkoda?
a swinek tez nie? a co z biednymi kurczaczkami? Myslicie ze ich smierc jest bardziej humanitarna? Bzdura, media wam robia wode z mozgu, nie znam sie na corridzie nie znam zasad itd, ale skoro bronicie zabijania bykow to domniemam zescie wszyscy wegetarianie tak?

Gość byuio
kujnoł bym cie jak byczka może byś głupot nie pisał

byuio Taaak... oczywiście, tylko wy euro-idioci macie rację a wszyscy inni pieprzą głupoty. K^#* aż się nie chce już was słuchać i tych waszych kolejnych pomysłów. Oh, ah, ajakie to straszne, jak ci barbarzyńcy męczą tego byczka, oh, ah... s p i e r d a l a j.

Gość zawsze głupie argumenty
co innego zabijanie dla pożywienia ,a co innego pastwienie się nad stworzeniem dla zabawy ,głupi ten co tego nie rozumie

Gość zalany rolnik
to absurd to setki lat tradycji. eutanazje i aborcje się popiera a byków szkoduje. jezeli UE taka wszechmocna , prostuje ogórki , a nawet banany to niech też dyrektywami swymi zakaże ogromnych opadów deszczu i nawałnic powodujących szkody także dla zwierząt

a czemu co innego? bo jak ty bedziesz mial jedzenie to juz usprawiedliwone? Bo twoja potrzeba zostanie zaspokojona. Coz za inteligentne myslenie:D jak maja zabic bys mial szyneczke to ok ale w innym wypadku to juz be

Gość byuio
niedziel idż spać ,niech ci się przyśnia mordowane zwierzęta będzie ci lepiej

No właśnie 100 lat tradycji, eutanazja i aborcja. Współczesne społeczeństwo europejskie jest CHORE! Corrida to taka sama część hiszpańskości jak polowania są częścią polskiej tradycji a jedzenie koni jest czymś normalnym we Włoszech! Chore jest jeśli Niemcy, Francuzi czy Polacy nie rozumiejący corridy narzucają i wmawiają Hiszpanom że corrida jest chora!

byuio Dziękuję i nawzajem, bardzo lubię takie sny. Ostatniej nocy mi się śniło że wszedłem do łazienki a tam było pełno rozkładających się ludzkich zwłok :).

Gość nie widzicie rożnicy
co byście woleli żeby wam łep ściąć ,strzelić,czy może dzgać was przez poł godziny i przedłużac mękę a na koniec jak już padniecie na pysk wbić wam ostrze w mózg i trochę nim pokręcić żeby jeszcze was pomęczyc

sciac lep? a co to takiego? po pierwsze widzialas jak sie zabija swiniaka na wsi? Myslisz ze scinaja mu glowe czy tez jednym ruchem zabijaja? jesli tak myslisz to sie grubo ylisz. Taki swiniak tez sie meczy przez pol godziny, cielak podobnie, bo nikt na wsi nie przejmuje sie tym co czuje zwierze, morduje sie je w meczarniach jak i te slynne byczki. Ale lepiej wierzyc ze jest ciach i po bolu. Coz za hipokryzja

Gość trzeba wrócić do tradycji
starożytnych rzymian i zrobić igrzyska na ktorych będzie się rzucać np Ostatniego niedziela i hiszpanów lwom na pożarcie

Nie miał bym nic przeciwko. I tak mam myśli samobójcze od 10 lat i nie chcę żyć buahaha. Coś cie dziś tacy mili dla mnie? Najpierw mi życzą krwawych snów, teraz znowu śmierci. Braliście coś?

Gość a cielaczków
no właśnie po co cokolwiek zmieniać ,po co zmieniać zachowania ludzi ,po co zastanawiac się nad losem zwierząt ,kalekich ludzi ,starcow ,katowanych dzieci cóż taka jest tradycja po co ją zmieniać

Gość Elan Vital
I bardzo dobrze! Ch.w.d.wszystkich,którym się podoba corrida.

Gość hiszpanie to sadyści
jak corrida mogła przetrwać do naszych czasów