Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diego co ma małego

koniec corridy narazie w katalonii

Polecane posty

Idźcie się lepiej zapisać na zabieg aborcji w kolejkę, zamiast tracić czas na dyskusję o barbarzyńskiej corridzie która przetrwała przypadkiem do naszych czasów... przecież aborcja to takie nowoczesne.

Gość a cielaczkow wam nie szkoda?
zastanowmy sie wlasnie nad losem zwierzat ale bez hipokryzji bo skoro z cielaczka acie miesko do jedzenia to juz ok, a jak z byczka nic nie macie to juz zlo. To tak jakby zabic czlowieka dla kasy (usprawiedliwienie bo ktos ma korzysc) a dla sadystycznej przyjemnosci (to juz jest zle). Drastyczne porownanie? Ale prawdziwe. Podobnie z aborcja, jak z gwaltu to mozna usunac ale jak z innych powodow to zle. Ludzie sa hipokrytami. Ja moge byc przeciwko corridzie bo jestem wegetarianka i nie popieram zabijania zwierzat ale reszta? Czysta hipokryzja

Gość diego co ma małego
każde mordowanie zwierząt dla rozrywki powinno być potępione i zakazane

Gość diego co ma małego
a cielaczkow z tobą dyskusja to kwadratura kola ,wszystko można do tego sprowadzic świat stanie w miejscu

Gość a cielaczkow wam nie szkoda?
wystarczy byc konsekwentnym w pogladach by swiat nie stanal. Ja po prostu jak uwazam zabijanie zwierzat za zle to uwazam ze zle to jest bez wzgledu na to czy to polski cielak na polskiej wsi czy byk w Hiszpanii. Uwazam ze aborcja powinna byc legalna a nie robic podzialy plodow, bo skoro ktos broni plodu to niby w czym plod z gwaltu jest winny od tego ze stosunku bez zabezpieczenia? Mniej hipokryzji a swiat bylby lepszy