Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuaaaaaaaa

jak mnie to boli

Polecane posty

masakraaaaaa kupilam sobie dzisiaj paski do wybielania zębów z blend a med i kur...... teraz mam ochote po scianach skakac tak mnie łupie po zębach aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość blend i med
Na głupotę nie ma rady.

dentysta mi powiedzial ze to jest łagodniejsze od wybielania w jakims gabinecie i bezpieczne dla szkliwa poza tym ze moze wystapic kilkudniowa nadwrazliwosc ale ja nie wiedzialam ze AŻ TAKA

a konsultowalas to z lekarzem niektorzy nie moga wybielac zebow bo maja zbyt slabe szkliwo albo choroby przyzebia i potem wlasnie skacza po scianach :P

własnie pytalam i dlatego to kupilam

Gość blend i med
To dentysta nosi twoje zęby, że się go pytałaś ? Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, czy masz wrażliwe zęby, czy nie. Jeśli zdarzało ci się cierpieć z powodu zimnych, kwaśnych lub gorących potraw, płynów itp., to nie powinnaś była stosować tego badziewia. Czego wy kobiety nie robicie, żeby zmienić naturę ...

nigdy nie miala takich problemow z zębami a pytalam lekarza o to co jest łagodniejsze i bezpieczniejsze

Gość jestes glupsza niz ustawa prze
paski to jedna z najgorszych metod. kup sobie lepiej delikatna paste wybielajaca, np denivit nie powoduje podraznienia w wiekszosc przypadkow (ale tez to lepiej skonsultowac) a jest skuteczny. listerine wybielajacy tez ponoc bardzo dobry, biela perla, pearl drops. przeciez tego jest mnostwo! a ty musialas wybrac to najgorsze :O

Gość blend i med
Może jadłaś owoce przed stosowaniem tego świństwa ?

ale czemu te paski są najgorsze? pasty na mnie nie dzialają musialam kupic cos mocniejszego

żel jest na bazie kwasu, kwas rozpuszcza płytkę nazębną i dlatego są białe o kilka tonów przez stosowanie takiej kuracji, może prowadzić to do nadwrażliwości zębów, dziąseł. :O żeś się chyba z ulotką nie zapoznała przed użyciem pasków :O