Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna działać bo wiem

carrie to żmija, nie broni kobiet albo jest facetem albo pustakiem

Polecane posty

o został Szejku - jeden z tych co to mówil że związek kobiety z młodszym chłopakiem jest możliwy :( :( 😭 to wszystko Twoja wina

Gość perfektor dinner
02:40 po tej wypowiedzi stwierdzam że masz takie mniemanie bo nie miałaś powodzenia u płci przeciwnej;) Acha i nie lubisz facetów, bo masz okres bidulka a niby one takie dzielne podczas oksesu:P

tak nie mam powodzenia u młodszych facetów i mnie to boli !! :( tyllko stare zwalikonie mnie pragną mam dość! ja chce 18 latka ;(

pragniesz szalonych 3 minut seksu? :p Czy chodzi o podejscie mlodszych?:)

no oni przynajmniej mnie kręcą :( przy takim dajmy na to 21 latku czuję się jak facet bez wzwodu :( ale o podejście też chociaz ta akcja jaką odwalił 18 latek to cyrk godny 12 letniej czytelniczki bravo girl już nie wiem co mam mysleć, chcialam go a teraz też chce ale już tylko wykorzystać :(

Gość perfektor dinner
Ale ty też jesteś młoda i masz te 18 lat?

nie taka młoda mam trochę ponad 20 lat :( :( :( chociaż umysł dziecka:) co zrobił? a no wywinął mi sie ;/ usunał mnie z obserwowanych :(

w dodatku nie wystawil referencji! bezczel! ja zsotałam z niczym 😡 i jak z takimi robić interesy. zero szacunbku no rozumiem że jestem brzydka ale kilka sekund by mial

A więc było to tak Miejsce akcji :maxmodels spotkalismy sie na foty :P ale na nielegalu, więc powiedziałąm żeby sie nie spieszył, ale sie spieszył i dal mi foty tego samego dnia, poprosił o refeencje , ale powiedziałam że nie moge narazie :P napisałam mu 2-3 dni pozniej był zadowolony a dizisaj usunał mnie :(

nie wiem jak to zinterpretować, w kazdym razie ja sie umówilam na foty z laską, i wrzucilam jej foty , ajego nie , może to go wkurzyło? i to że wystawiłam jej referencje? a może to że wystawiłam jej bardziej pochlebne? a może zraniłam jego coś?

Jak on smial... Troche zmienie tok dyskusji i spytam - Czy nie sadzisz iz takie portale maja ciut za duzy wplyw na Twoje uczucia? :p To juz zakrawa uzaleznieniem :p

owszem mam mało przyjaciół :( w ogole nie mam, niby mam chlopaka, ale nie jestem z nimi szczesliwa...szukam czegos zastępczego interent fajna sprawa kafeteria maxmodels... a on był fotografem...taki przystojny ale nie to mnie boli bardziej to że myślałam że jest w porządku że jest normalny i fajny a on gwiazdorzy wredny c6hujec ;/

tylko ta klata 103 cm ... i taki wysoki ;( a moj chlopak to ma chyba 166 cm :o jest niszyode mnie!! no czuje przy nim jak rajtek siusiumajte nie jak kobieta

można by rzecz uwiódł mnie swoimi centymetrami :classic_cool: ale też super zachownaiem (jak do tej pory ) ale dostał co chciał :czyt: referencje i potraktował mnie jak zuzyty kondom!

ile mial ze nazywasz go wysokim?:) I pewnie jest tak ze "wyzej sra niz dupe ma", jak wiekszosc facetow ;)

Gość perfektor dinner
03:05 "chcialam go a teraz też chce ale już tylko wykorzystać" ięc czego od niego chcesz skoro chcesz go tylko wykorzystać? "kupetka nie taka młoda mam trochę ponad 20 lat chociaż umysł dziecka" że masz umysł dziecka to widać:P "i to że wystawiłam jej referencje? a może to że wystawiłam jej bardziej pochlebne? a może zraniłam jego coś?" z tego co piszesz to ty go na początku olałaś. A tak przy okazji czytam topik jakie to wy kobiety dobre:Alimenty zamiast na dziecko to na siebie phi: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4482131

miał 183 cm chyba :( :( 😭 czułam sie przy nim jak przy facecie...pewnie za duzo sobie wyobrazalam, okej ale referencje to moglby mi wystawić bez fochów, zastanaiwma sie czy nie skasować referencji u niego :D oboje będziemy na tym stratni ale skoro kozaczy i nie wystawił mi dzisiaj to moze powinnam tak zrobić? o tak sra wyzej niz dupe ma glupek i snob ,mial bluzke dolce gabana tacy to dopiero są...od tej pory tylko skormne chlopaki...

olałaam go niecelowo! po prostu mam chłopaka, wyjaśniłam mu o co chodzi, że on jest zazdrosny, może pomyślał że ni epodobają mi sie jego zdjęcia? ale wkoncu dzisiaj wrzuciłam je ...

ale zanim to nastąpiło usunął mnie :( :( nic mnie ostatnio tak nie zabolało :o ale przynajmniej widzę jaki jest z niego czlowiem, msciwy i wredny, zupełnie niekoleżenski jakies urazy skrywa wredny ojezu poprosiłam grzecznieu czy mógłby a on zamiast nie wiem co to napisał mi tak chamsko 'no nie teraz"a wcale nie był zajęty tylko chciał mi pokazać jak to jest, tylko że on mi tak złosliwie;/

183 to wysoki? sam mam 180 i wysoki wcale sie nie czuje :) Poczekaj tydzien, dwa - jesli CI na nim nie zalezy to co za roznica - a moze cos sie wyjasni :) Jesli chcesz mu dowalic - mozesz to zrobic zawsze :)

Gość perfektor dinner
A teraz kupetka idź spać bo jutro trzeba znieść jajka a to nie łatwa robota :D

no masz rację , ale boję się , że on najpierw dowali coś mi a ja już mu póxniej nie bede mogła :( no dobranoc... ehh ciekawe czy jak Ty złożysz jajko złosliwcze to bedziesz miał tyle sił...ja jestem dumna z moich jaszczurek, a zwłaszcza z Niej...biedna marnuje swoje zdrowie, oddzielę ją od samca i skończą sie kłopoty :)