Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehethrth

samsung avila ma czarna liste???? chodzi o blokowanie sms i połaczen od niechcia

Polecane posty

Gość hehehethrth

niechcianych numerów??bo to wazne

Gość hehehethrth
ale nie chodzi mi o połaczenie oczekujace od jakiegos numeru mowie tutaj zarówno o sms-ach(wazniejsze) jak i o rozmowach

Gość hehehethrth
ja miałam wczesniej telefon tez z samsunga i nie miał tej opcji!! u 700 i tez miał miec wszystko;/ tepaku;p

Gość hehehethrth
no własnie;/

Gość hehehethrth
nie mam bo nie kupiłam dopiero mysle nad kupnem ps.jak ty mowisz brzdko dziecko;)

Napinaczom dziękujemy, nic nie wnosicie do rozmowy. Autorko - blokować połączenia od zastrzeżonych jak i od konkretnie określonego numeru w Avili można, ale ta opcja nie blokuje sms-ów od tego numeru. Jedyny sposób na nieotrzymywanie sms-ow od kogoś, z kim kontaktu mieć nie chcesz, to zmiana numeru telefonu.

Gość hehehethrth
no własnie tego sie bałam;/ chodzi mi o telefon z blokowaniem sms-ów(natretny były facet) bo jak juz mowiłam w u 700 tej opcji tez nie było;/ a jak mam miec znowu telefon w mixie to wole na wszelki wypadek miec te obie opcje zarówno z sms-ami jak i połaczeniami(czyli czarna lista) podawac teelfony z czarna lista;P poprosze

Gość hehehethrth
ale wiem ze sa teelfony z taka funkcja;/ bardzo mi zalezy bo nie chce zmieniac numeru (ze wzgledu na prace i wazne kontakty) a nie cche tez dostawac uporczywych smsów od byłego;/

Gość hehehethrth
?

Gość To na przykład może
Być byle jaka nokia na symbianie plus do tego jakiś program do blokowania numerów. Np z tych tańszych i dobrych nokia e51

Gość marika__$
włączylam blokowanie i nadal te osoby moga pisac i dzwonic do mnie u mojej kumpeli tez tak jest

Gość A jaka to sieć
Bo jeżeli era lub plus to mają tam usługę blokowania numerów. Tylko nie wiem czy smsy też to obejmuje. Może zadzwoń na infolinie to czegoś się dowiesz pod warunkiem że trafisz na kogoś kompetentnego bo z tym różnie może być.

Gość gwrgwgwrgr
?

Gość Diablica0211
W samsungu e900 mozesz zablokowac sms od wybranego numeru

Gość abrakadabra czary i magia
lg cookie ma taka czarna liste, a samsung jest w sumie identyczny wiec pewnie tez ma

Gość avila
moja kuzynka ma w telefonie cos takiego ze jak chce wejsc na wiadomosci to musze podac haslo ktore w czesniej gdzies se ustawila,da sie tak w avili ?????

APlikacje -> ustawienia -> połączenia-> jakoś tak ale idzie polaczenia, smsów wiem ze nie idzie. Nokia 6300 miaal mozliwosc blokowania smsów ale nie połaczeń pozatym avila to badziew wiesz jak sie teraz psuje, co chwile do serwisu przyjmuje weź stara II albo monte - dużo lepsze

Gość tuomas
jest taki telefon. Samsung C3530. Niestety nie jest on dotykowy, ale jeśli zależy Ci tylko na blokowaniu połączeń lub SMS to polecam:)

Gość tuomas
Avila, tak, owszem. Da się. Dajesz Ustawienia -> Bezpieczeństwo -> Blokada Prywatności -> [wybierasz co ma być zablokowane] -> zapisz -> podajesz hasło telefonu [np 1234]-> voila, wybrane foldery dostępne tylko po wpisaniu hasła:)

Gość mbi33
Avila: Menu główne/Ustawienia/Aplikacje/połączenia/Wszystkie połączenia/Autom. odrzucanie: Aktywacja:WŁĄCZ, Lista blokowanych:Dodaj numer, Nieznane: ZAZNACZ

Gość gość
Zrobiłam to wszystko a telefon nadal odbiera połączenia z nieznanych numerów