Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B4D4M

kończę wcześniej, ale dziewczyna dalej mnie ujeżdza dopóki ona nie skończy

Polecane posty

Gość B4D4M

Hej, czy zdarza się wam kończyć wcześniej, tzn mieć wytrysk, ale chcecie by wasza dziewczyna doszła do końca i pomimo bólu kochacie się dalej nie zwalniając tempa?

jeśli tak jest między wami ,to musisz poczekać na nią znaczy jesteś niedoświadczonym partnerem w łóżku to raz a dwa nie mimo bólu ,to nie tędy droga

Gość B4D4M
chcę by i ona coś miała z tego więc zagryzam żeby i kontynujemy, nawet jej nie mówię, że juz jestem po wszystkim, ona też niedługo po mnie kończy

Gość JEJEJ
autorze widać ne jesteś wcale doświadczonym kochankiem ponieważ powinienieś potrafić wstrzymać wytrysk tak ady dostosować się do partnerki

Gość B4D4M
ale zwykle dzieje się tak w pozycji "na jeźdzca", kiedy kochamy się w pozycji, że ona leży w poprzek łóżka a ja klęczę przy łóżku i wchodze w nią wtedy jest na odwrót - ja mogę długo a ona wcześniej kończy

Gość B4D4M
no "ból" stąd (może za dużo powiedziane) że po wytrysku facet ma jak to ktoś ładnie określił "nadwrażliwośc członka", więc jeśli macie wytrysk a w tym samym czasie dziewczyna was mocno ujeżdza nie zwalniając tempa to możecie sobie wyobrazic:)

Gość hahahhaxd
CIENIUTKI JESTES JA ZE SWOJA LASKA DWA RAZY PODPZAD TO CZASEM ROBIE BEZ WYCIAGNIA I NIC MNIE PO WYTRYSKU NIE BOLI HAHAHAHAHAHA

aaaa to zmienia postać rzeczy czyli pozycja ta ci nie pasuje to może na konika ale odwrotnie a jak nie to zrezygnować z konika

Gość B4D4M
hahahhaxd to pogratulować Tobie i Twojej partnerce:) moja nawet jeśli nam wyjdzie wszystko to drugi raz już nie ma siły...

Gość B4D4M
petrol, kiedy moja dziewczyna najbardziej uwielbia tą pozycję:) w sumie ja kończę jak ona przyśpiesza bo też dochodzi no i jakieś 20 sekund po mnie też kończy i pada z wyczerpania

Gość B4D4M
Wieczorkowskirafał, a Ty nie masz tak, że zaraz po wytrysku odczuwasz taką nadwrażliwośc, że taki lekki ból na główce członka?

Gość lizak1001
Pytacie sie o ten bul jak nastolatka o okres. Po wytrysku czlonek jest bardzo wrazliwy. Do tego stopnia, ze dotykanie go sprawia duzy bol. Cos jakby klucie. Mnostwo facetow to ma. Pewnie kazdy w innym stopniu. WIdac po tym jacy jestescie doswiadczeni skoro takich rzeczy nie wiecie.

Gość lizak1001
oczywiscie bol a nie bul

che che aż mi łzy poleciały ale mi to coś przypomniało i uświadomiło człowiek całe życie uczy się nawet na kafeterii

Gość B4D4M
lizak1001 w końcu ktoś kto mnie zrozumiał;)

Gość doswiadczonyy
no wlasnie ten co co pyta "jaki bol" to jebaak teoretyk, nigdy tego nie robil i nie wie ,ze po orgazmie faceta zaladz jest bardzo wrazliwy przez jakis czas (lechtaczka u kobiety zreszta tez, po orgazmie)

Gość fxfxf
więc raczej ciezko zrobić to 2 razy pod rząd bez wyjmowania i bez chwilki odpoczynku?

Gość cxcxc
a co kobiety sądzą na ten temat? niech się która wypowie:)

Ja jak kończe to się spuszczam w ręke, a następnie plaskaczem daje po buzi. Mi się to podoba.

Gość doswiadczonyy
mozna spoko 2 razy pod rzad bez wyjmowania. Po prostu trzeba odczekac troche, pare sekund , moze troche dluzej, w tym czasie mozna przeciez calowac partnerke itd. Kobiety to lubia, takie pieszczota po/czy pomiedzy. (a nie spuscic sie, spytac "jak bylo" i odwrocic sie duuupa i zasnac :-) )