Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia123

jak długo szukacie pracy ?

Polecane posty

czy łapiecie co popadnie ? czy szukacie tylko takich ofert, które Was interesują ? ja szukałam ostatnio miesiąc a wcześniej 6 m-cy

Gość a ile masz lat joasiu
i jaki masz zawód?

Gość jakaś new
pół roku

Gość usdjsjkhsdakhjdshj
ja od matury szukam i nie mogę nigdzie znalesc bo doświadczenia oczekuja

Gość akuuukuu
a często to i doświadczenie nie wiele pomoże najpierw znajomości a później doświadczenie i wiedza

Gość król sobotnich parkietów
miesiąc

1,5 mies. szukałam, chodziłam na rozmowy, trzeba po prostu "trafić", w miejscu, gdzie obecnie pracuje, byłam na razmowie i po godzinie od jej zakończenia dostałam telefon, że mnie chcą i nie potrzebują już przesłuchiwać kandydatów:) skrzydełka aż mi urosły:)

Gość wez sie ogarniiij
10 lat..bezskutecznie:(

Gość król sobotnich parkietów
to gdzie szukasz i w jakim zawodzie ?

Gość pytanie do autorki
najpierw pracowalam 4 miesiace w jednej firmie, znalazłam lepsza pracę, zwolniłam się, popracowalam w drugeij firmie półtora roku, znalazłam lepsza pracę, zwolnilam się i nadal pracuję. Odpukac narazie zwalniam sie dopiero jak mnie przyjmą do innej pracy. Więc szukam i suzkam,a le cąły czas jednocześnie pracuję.

Gość kiki5649
od razu po maturach więc wychodzi na to, że od 25 maja;/ masakra, dodam, że mam doświadczenie jako hostessa-przy promowaniu kosmetyków itp.,kolporter ulotek, statysta, znam 2 języki obce angielski zaaw, francuski średnio zaaw., a od października idę na studia a pracy jak dotąd nie znalazłam. Ciekawe jak się utrzymam? Dodam, że mieszkam w dużym mieście

Gość Provo kejszyn
ja obecnie szukam pracy-od jakiegoś miesiąca. Wiem że to krótki czas ale jestem coraz bardziej zrezygnowana. Pracy w zawodzie nie ma (hoojowy kierunek skonczyłam) a w czymś innym doświadczenia nie mam. I kółko się zamyka :(

zawsze sie praca znajdzie tylko trzeba chciec! i trzeba byc cwanym ;D to ze nie ma doswiadczenia to cie nie zwalnia.. nie umisz postawic kontry? pewnie wybrzydzacie ofertami, bo albo daleko, albo malo płaca.. ale taki jest Polak..

Gość rarata
ja po miesiącu znalazłam , wysłałam ok 20 podań a i tak sie nikt nie odezwał dopiero wczoraj z ogłoszenia znalazłam

Gość Provo kejszyn
eweLinka ;)) mylisz ... bynajmniej nie wybrzydzam..

Gość a co to znaczy stawianie
kontry? pewnie dlatego nie mogę znaleźć pracy od lat :O 🖐️

ale kto ma miec doswiadczenie skoro dopiero skonczył szkole? głupia gadka.. :/ ja bym taka kontre postawiła... wasi rodzice tez pewnie doswiadczenia nie mieli po szkole, bo niby skad? praktyka czyni mistrza..

tzn ze jak mi babka powie ze nie mam doswiadczenia, to jej palne, a skad niby mam miec jak jestem prosto ze szkoły..

Gość Provo kejszyn
najpierw muszą wyrazić chęć zaproszenia Cię na rozmowę...bo przeważnie jest tak że najpierw proszą o przesłanie mailem CV a potem (ewentualnie) oddzwaniają...:o

zgadzam sie z toba :) ale chodzilabym tez po jakis zakladach pracy i pytalabym :) a to ze nie macie doswiadczenia to przeciez nie znaczy ze nie mozecie miec pracy :) bo na chlopski rozum, powiedz czy to jest normalne jesli nie przyjma kogos po szkole bo doswiadczenia nie ma? gdzie on ma zdobyc to doswiadczenie?

kiki poważnie mówisz? przecież jaj znasz angielski perfekt, to mnóstwo jest ogłoszeń, chociażby sekretarka czy asystentka i ciągle angielski. Ja chciałabym posługiwać się angielskim lepiej, bo teraz to lipa, muszę jakiś kurs zrobić, bo wstyd:P