Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niż wszyscy

każdy powinien byc WOLNY

Polecane posty

Gość inna niż wszyscy

niestety w naszym kraju tak nie jest są za to ataki na wolnośc człowieka -musisz skończyc takie i takie studia bo inne są złe!!!! -musisz znaleźc ładnego mądrgo i bogatego chłopaka!!!!!(nie musi cię kochac ważne że jest bo rodzina tak chce) -musisz urodzic dziecko!!!!!!!!!!!!(bo mama z tatą chcą miec wnuki) -musisz wyjśc za mąż!!!!!!!!!!!!! -musisz nauczyc się gotowac!!!!!!!!!!!!!!(bo jak mama z tatą pojadą w goście to staropolska gościnnośc nakazuje dac jesc) -musisz byc taka i taka!!!!!!!!( bo jak będziesz inna to sąsiedzi znajomi i rodzinka będą cie palcami wytykac) nie wiem pewnie wielu powie że jestem z innej planety i co tu w ogóle robie ale wydaje mi się że każdy ma prawo do swojego życia i swoich wyborów a co za tym idzie do swoich błędów do swoich poglądów i zasad każdy jest przecież wolny

Gość głupia kwoka jesteś
:o

Gość szara masa.....
ja nic nie muszę;) no chyba ,że chcę:D ciebie zmuszją????

racja. Są pewne stereotypy i musisz się dostosować, bo jak nie jesteś zawsze uważany za dziwaka, odmieńca itp..Przykre to...

Gość zalany rolnik
przecież jesteśmy w UE więc wolność jest w nas

Gość inna niż wszyscy
walczę z tymi stereotypami i zamierzam łamac je wszystkie żeby zrobic naszemu kochanemu społeczeństwu na złośc

prawda jest taka że w życiu nic nie musisz a co najwyżej możesz chcieć jak nie chcesz mieć dzieci ....wychodzić za mąż itd....to tego nie rób żyj tak jak Ci wygodnie wg własnych zasad nie przejmując się opinią innych masz wolną wole ....

Gość inna niż wszyscy
weź wytłumacz czemu głupia kwoka bo mam swoje zdanie zapewne,żal

"walczę z tymi stereotypami i zamierzam łamac je wszystkie żeby zrobic naszemu kochanemu społeczeństwu na złośc" Tak naprawdę nie jesteś wolna, sama nie chcesz być wolna, bo przejmujesz się poglądami innych :P

Gość zalany rolnik
jeżeli cie obchodzi społeczeństwo to Ty wolna nie jesteś absolutnie cokolwiek byś zrobiła, ja wobec społeczeństwa jestem heniek. wywalam jaja na pieniek

Gość zalany rolnik
jeżeli cie obchodzi społeczeństwo to Ty wolna nie jesteś absolutnie cokolwiek byś zrobiła, ja wobec społeczeństwa jestem heniek. wywalam jaja na pieniek

Gość inna niż wszyscy
nie obchodzi mnie społeczeństwo tylko pisze jaki ono ma staroświeckie poglądy które nie sprawdzają się w 21 wieku

Gość inna niż wszyscy
zgadłeś i bardzo bym chciała żeby wreszcie byli normalni bo w głębi serca są dobrzy zawsze uczynni pomocni tylko jak się odwrócisz obrobią ci tyłek

Gość ????????????????????
ja też wyznaje zasadę FREE LOVE, FREE LIFE niestety moje otoczenie ma własnie takie zdanie jak napisałaś ,ale ja walczę więc: -studia może mi ktoś doradzić ..bo jestem podatna na wpływ czyjś ale napewno nie posłucham kogos jak będe uważac inaczej chyba ,ze nie bede pewna -znalazłam faceta z którym jest mi dobrze ..i tu obalam te mity wcale nie musi być ładny może być przeciętny czasem ktos na pierwszy rzut oka jest brzydki ,ale jak poznamy okazuje sie ,ze ma piekne wnętrze ..i zaczyna nam sie podobac jego całokształt .., fakt mądry to jest cecha naprawdę pozytywna ..ale lekka nutka szaleństwa tez wskazana , bogaty (?) jak jest zaradny to umie sobie znaleźć prace, i sobie radzić w życiu, uczucie ..musi byc nie umiałabym byc z kims kto mnie nie pociąga ..litości .. -jestem za wolnymi związkami ..fakt rodzina się burzy , ale może jak dojrzeje do tego faktu , choć dla mnie to jest śmieszne cała ta ceremonia i ten cyrk .. -dziecko ..to tylko wtedy jak wpadka lub obudzi sie we mnie instykt macieżyński ..w co wątpię ..nie nadaje sie na matkę .. -gotowanie haha nie cierpię ..ale coś tam pitraszę -fakt jest nałozony pewien schemat ,ale ja robie jak mi wygodnie .. ponadto ludzie mnie odbierają za ładną, ale pyskatą. i arogancką co mysle ..a nie to co wypada albo to co chca usłyszeć !!!

NA WSI tj. norma ..:):) w mieście robisz co chcesz jesteś anonimowy ... wszyscy Cię maja w dupie każdy ma swoje życie ... na wsi kazdy się interesuje kims tylko nie soba nie piluja swoich spraw tylko karmią sie czyims życiem , a najlepiej jak sie ktos potknie ..to maja sensacje na dłuższy czas ...