Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaalina

Masaż tajski

Polecane posty

Gość kaalina

Witam, koleżanka namawia mnie na masaż tajski. Czy ktoś możne mi pomóc i napisać, na czym polega taki zabieg ? oraz jakie są jego zalety ? :/

Gość karoofka
Zabieg ten polega na ugniataniu ciała za pomocą dłoni, łokci oraz kolan. Przede wszystkim masaż tajski ma osobę masowaną zrelaksować. Co ciekawe jest on nazywany jogą dla leniwych - tak też jest. Osobiście polecam masaż tajski klasyczny.

Gość Justyna9999
skopiowane ze strony masaztajski.com.pl

Gość ewelka01
ja byłam we wrocławiu w Tamarindzie na kościuszki. http://www.tajskimasaz.eu/ było baardzo przyjemnie, pewnie sie tam wybiore jeszcze nie raz a masażystka rodem z Tajlandii, więc wie co robi!

Gość kurs masaz tajski
Kursy masaży orientalnych Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji południowo-wschodniej: Koszalin - 5-7.7 tajski 800zl Kampinos k Warszawy (kolejne planowane listopad) - 15.8 stopy 300zl - 16-18 tajski 700zl - 19-21.8 zaawansowany 800 Znizki: tajski+stopy 900zl, tajski+zaawansowany 1400, 3 kursy 1500. - 22-23.8 indonezyjski 600zl Lublin - 4-6.10 tajski 800zl Siedlce - 10-12.10 tajski 800zl Szczecin - 1-3.11 tajski 800zl Rzeszow - 9-11.11 tajski 800zl Możliwe kursy prywatne, dojadę do was na miejsce, minimum 2 dni zajec (20h zagarowych). Planowany kurs tajskiego, stemplami w Lublinie latem, stopy w Koszalinie jesien. Kursy w Kampinosie - dla drugiej i każdej kolejnej osoby: tajski 500, stopy 200. Amatorzy: tajski 400, stopy 200, oba 550zl. W przypadku kursów prowadzonych w pozostałych miejscowościach jest zniżka dla dwóch i więcej osób zapisujących się razem: tajski i indonezyjski, zniżka po 100zł za osobe, masaż stemplami ziołowymi i tajski masaż stóp - zniżka po 50zł za osobę. Powtórka kursów w Kampinosie bezpłatnie (jeśli przychodzisz na inny kurs) lub 50-100zł/dzień. W innych miastach 100zł/dzień. Zajęcia w Kampinosie: noclegi w jedynkach i dwójkach z łazienką 40zl. Można też codziennie dojeżdzać, można przywieźć psa. Są warunki do pobytu z dziećmi. Wyżywienie opcjonalne (można też korzystać z ogólnodostępnej kuchni): śniadania, kolacje 15zł, obiady 20zł. http://massagethai.info