Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo cielistymi, będą

Chciałabym mieć taki kolor włosów (foto) - jakiej farby użyć?

Polecane posty

Mój naturalny kolor to średnio-ciemny brąz, nigdy jeszcze nie farbowałam włosów. Znudził mi się i chciałabym osiągnąć taki: http://pgjcrew.com/pgjlady/dresses/0007/1/fr.jpg Jaki kolor farby byłby najbardziej odpowiedni? Zastanawiałam się nad pójściem do fryzjera, ale nie wiem czy mi się to opłaci :classic_cool: i chciałabym chyba jednak spróbować sama.

Ja własnie dziś kupiłam farbę w odcieniu palona kawa. Zobaczę czy wyjdzie to samo co na zdjęciu ;)

ja nie byłabym pewna co do tych farb ze sklepu. takze chcialam braz czekoladowy, jasniejszy od tego w twoim zdjeciu, a wyszło mi to co mam na moim zdjeciu :P 2 farbe kupilam orzech laskowy, a tez ciemno wyszło.. podobnie do tego co mam na zdj, dopiero poźniej zrobil sie fajny, jak farba sie splukala :)

Natalie, to daj potem znać - albo wrzuć fotkę ;) A jaki kolor masz teraz?

Ewelinka, masz bardzo fajny kolor, naturalnie też masz ciemne włosy? Super wyglądają z niebieskimi oczami ;) Mnie zależy na tym, by uniknąć tego czerwonawego odcienia, który czasem pojawia się po farbowaniu...

naturalny kolor to jasny braz. dziekuje bardzo, ale ja sie sobie podobam bardziej w jasniejszych wlosach ;D no ale nie ty pierwsza powiedzialas ze mi ładnie :)

Moniś, dzięki za profesjonalną radę ;) - a jakiej firmy polecasz farby? Jak mówiłam, zależy mi na tym, żeby kolor nie był czerwonawy a chłodny, jak u modelki.