Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PP123

Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość PP123

Patrzę czasem na ulicy i w tv na biednych ludzi, biedne zaniedbywane dzieciaki starsze osoby.Nie mogę się potem pozbierać. Siadam jeść obiad przychodzą mi na myśl ludzie którzy głodują. Nie mogę się po takim czymś pozbierać. Nie wiem czy to jakieś przewrażliwienie, czy tylko ja tak reaguję. Też tak macie?

Gość mam tak samo ale myślę
o zwierzętach

Gość Paris Syfilton
czasem ale bez przesady, nie myślę o tym nieustannie, zawsze byli głodni i najedzeni, biedni i bogaci, ładni i brzydcy, takie życie, jeśli mozna komuś pomóc to trzeba to zrobic, nawet mały gest, kupiona kanapka w sklepie...ale świata nie zmienisz, kto wie może z taką wrażliwością będziesz się kiedyś realizować w jakijś pomocy na większą skalę

Gość PP123
Jak obejrzałam program o nielegalnych schroniskach to też nie mogłam się pozbierać. Jak sobie z tym radzić?

Gość parappapa
tez czasami tak mam

Gość PP123
Paris Syfilton- dziękuję wypowiedź. Teraz sama mam dziecko i jeszcze częściej zastanawiam się nad tym, że są dzieci, których nikt przez całe dzieciństwo nie przytuli np. Najbardziej szkoda mi tych bezbronnych bezradnych dzieci, starszych ludzi i zwierząt. Ale takie umartwianie się raczej nie jest zdrowe. Ciężko się z tym żyje.