Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emilly Valentine

Masz dużo do stracenia? Spróbuj ze mną !! Z 90 w dół.

Polecane posty

104, uspokój sie wariatko! co ty pieprzysz? juz cie do konca pogieło? wez ochlon i sie ogarnij! moze kup sobie loda co babonie głupi????

eeee.... ku*wa.. nie było mnie tylko 1 wieczór a tu takie akcje? 104kg_start opanuj sie kobieto... co ty myślisz że ludzie wstają tak wczesnie jak ty... o 4 rano i użerają sie z pomaranczowymi idiotkami? wybacz ja wstałam zaledwie 15 min temu... a ty najeżdżasz na mnie (nas wszystkie) że żadna nie staneła w twojej obronie... :/ z reszta whatever... :/ spadam stąd bo widze że tu wsparcia ZERO!! najpierw pomatranczowe próbuja rozwalic topik a teraz 104 szaleje... miłego odchudzania życze reszcie dziewczyn...

przecież nie od dzis wiadomo, ze pomaranczowe gowna sie ignoruje a nie wdaje sie w puste dyskusje:o

Gość i bardzo dobrze 104
im powiedziałas!!!!!!!!! Nie tylko na tym topiku tak jest, ze sie nie wstawiaja. Wszedzie picki nabierają wodę w gęby(są wyjątki, ale bardzo nieliczne), bo ich to akurat nie dotyczy. Głupie wiedźmy piszą, olej pomarancze, a wiadomo, że ciezko jest olac, jesli gówno czepia sie kazdego słowa. To ejst akurat jedna pomaranczowa osoba, ktora jest poprostu chora i ona nie odpuszcza. Do wac picki mówie- tak was poirytowały słowa 104? A ona miała znosic obelgi pomaranczowej typu suko, dziwko, korwo, co? Zadna sie nie odezwała i dlatego to gówno sie tu zaczeło panoszyc. Jestescie pogiete wariatki i wiecie co? Zobaczymy, jakie bedziecie madre, ale to w swoim czasie. Dla mnie jestescie jełopy i stulcie mordy, bo żal sie robi, jak sie czyta takie czipki niewydymki.

Gość i bardzo dobrze 104
Alaurna pieprzona jaka mądra sie znalazła Gówno jestes i nic poza Gówno warta W realu w morde bys dostala ze dwa razy, to bys piczo zgniła Wedziała, kto ma ochłonąc Durniu ty

Gość mejdinczajna
zaczynam z wami :))) mam 93 kg i 170cm. przytylam w tym roku 20;o kg i zamierzam to zrzucic :) od kilku dni jem mniej, nie powiem ze bez grzeszków, ale mysle o diecie dukana....

Gość callendario
104 nie chcesz pisac nie musisz, ale nie osmieszaj sie piszac jako osoba 3-cia.

Szkoda ze dalyscie sie podpuscic i odpisujecie oranzom :(... one tylko na to czekaja :O PS : Nie widzicie roznicy miedzy nickiem "104kg_start" i "104kg__start"... ?

dobrze 104==> sama nie zauwazylas roznicy a teraz sie mądrzysz:o żałosne:o moze sama powinnas najpierw przeprosic czarne za to jak je zwyzywalas co??

nie ma sensu dyskutowac z osobą twojego pokroku. Zero klasy, kultury i ogólnie brak elementarnych zasad prowadzenia dyskusji. Cóż taka patologia

104kg pisałam wielokrotnie, niestety pomiędzy wierszami, abyś nie reagowała, ta osoba nawet nie czyta innych postów, a im więcej pyskówek na jej temat tym wiecej bedzie pisać, bo to ja rajcuje, po co dajesz się podchodzić jak małe dziecko, to jest pewnego rodzaju zajęcie, ale ignorancja boli i to jest jedyna metoda, przyznam, że ja na ogół nie czytam pomarańczowych wpisów :) 104kg, jesteś fajna sympatyczną osobą, ale słaba psychicznie, jak większość dobrych onujęludzi, co do sałatki owocowej- ananas nie był dobrym pomysłem, proponuję ci dalej diete plaż południa- ale wówczas bez owoców alaurna, witaj witaj pomarańcza, ile ważysz?

alez wy jestescie beznadziejene nie ma sensu ciagnac tego topikiu dalej zlot czarownic i tyle

aruba??? matko nie dosc ze głupie to jeszcze nawet paru liter zlozyc do kupy nie potrafi:O

Gość i bardz dobrze 104
przepraszam 104 ze wpierdalam sie

nareszcie 104 kg ma obronczynie na swoim poziomie:D ten sam patologiczny sposób pisania i wyzywania:O brawo, gratulacje 104, mozesz byc dumna, sama tego chcialas to masz:O

Gość i bardzo dobrze 104
sory :0 jestem pierdolnieta uwielbiam rozwalac,macic, wc inac sie, jestem zakompleksiona, nie potrafie otwarcie pisaac

Gość i bardzo dobrze 104
sory

jasne, podszyw podszywem ale zaczelo sie wczesniej a skonczylo tak jak skonczylo i wychodzi na to ze 104kg rozwalila wraz z pomaranczowymi calkiem fajnie zapowiadajacy sie topik ale co bede ci tłumaczyc polglówku:O

Qwa. przepraszam Was wszystkich ten ktoś się zaczernił pod moim nickiem i obraża wszsytkich. jak to możliwe????!!!!!!!!!!!!!! ja dopiero wróciłam z pracy, gdzi enie mam dostępu do netu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przerpaszam Was. nie bierzcie do siebie uwag obraźliwych!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

POWIEDZCIE MI JAK TO MOŻLIWE, ŻE KTOŚ SIE LOGUJE NA MOJE HASŁO??? I WYZYWA Z NIEGO???!!!! MOŻE TE INNE WYPOWIEDZI NA POZIOMIE TO TEŻ W TEN SPOSÓB WYRAŻONE tEN KTOŚ KTO SIĘ PODE MNIE PODSZYŁ NIE UMIEŚCIŁ STOPKI I ODRÓŻNICIE GO ODE MNIE. PEWNIE DO TEJ PORY, BO TERAZ ZWRÓCIŁAM NA TO UWAGE. JAK TO MOŻLIWE WOGÓLE???

prócz stopki nie widzę różnicy między mnąa podszywaczem, czy ktoś widzi?? między prawdziwą 104 a podszywaną jest różnica w _. jedna ma 2_, druga _. Ale u mnie nie widzę różnicy w nicku!!!!!

jest roznica twoj nick to aLaurna a podszywacza aIaurna L jest zamienione na duże i

dziękuje bardzo Luiqendi za wychwycenie tej różnicy. naprawde wściekła jestem, bo przychodzę sobie do domu, patrzę a tu.... bez komentarza Jak Wam mija dzień. Mi waga stoi ale nie daje się i trzymam się dzielnie. Teraz zjadłam serek i tak się opiłam wody, ze mam wrażenie, ze pęknę. A Wy jak sobie radzicie?

Gość i to jest robota
Jednej i tej samej osoby. Tej pomaranczowej, ktora jest psychiczna. Wczesniej opisalam, co ona wyprawia. Pisze na pomaranczowo, rozmawia ze soba i robi wrazenie, ze jest kilka rozmowczyn, potrafi wejsc pod czarnym nikiem na topik i udaje jedna z odchudzaczek jednoczesnie siejac zamet, a teraz...podszyła sie pod 2 forumowiczki nieznacznie zmieniac nika i szczuje. Szczuje jednych na drugich. jednak ta osoba potrafi siedziec na watku MIESIACAMI to nie jest jakas tam osoba, ktora robi sobie zarty. Ta osoba jest ciezko chora psychicznie i tutaj pewnie nie dałaby spokoju 104. Pisalaby caly czas a ignorowanie jej to zanda metoda, bo ona naprawde zasmieca topik i rzuca inwektywami w sposob uniemozliwiajacy prawidłowe funkcjonowanie topiku. To tyle.

Gość bele de jour
czy to ta sama co udaje non stop, ze jest w ciazy???

Gość A NIE WIEM
nic o tym. Na ciązowych nie bywam. A na jakim topiku tam ktos podobny bywa? Ona tutaj funkcjonowała pod nikiem : buahahahah,

Gość bele de jour
a to roznie, udawala, ze jest w ciazy, pisala z dziewczynami, wymyslala rozne objawy a potem wciskala bajeczke, ze poronila i tak w kolko na kilku topikach.

Gość to chyba nie ta
ta strasznie wyzywa jej słowa to min.: spasione swinie, wieprze, pasza, zrecie pasze, grube kurwy, maciory itd