Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice!!!

Widzieliście tą listę???

Polecane posty

Gość MaRZMARSA
A MOJE TYPY TO Bugatti, Lmbhorgini. ferari, passat, syrena, warthburg, fiat, no i moze jeszcze romecia

Gość djdfjdhfjdhjhgfhg
Ja bym dała córce na imię Sara lub Sandra a synowi Antoś lub Czarek. A te imiona: Waleria, Brigida,Lew,Torkil coś strasznego :/

bella .. powiedzmy , ze masz na imie Franciszka ..cieszylo by cie to , tylko dlatego , ze jak wykazuja jakies tam badania "inteligencja" ma tendencje do nadawania takich imion ??? ja nie wierze w jakies badania... ale to moje zdanie btw , ja i moj masz oboje jestesmy polakami ale fakt , do polski na stale nie wrocimy nigdy :) ale.. jeszcze kiedy mieszkalam w Polsce myslalam , ze jak bede miec syna dam mu na imie Aaron :)

Gość wolfgang kowalski
a moich synów nazwę Lew i Żyraf

Przynajmniej bym się pozytywnie wyróżniała od tych wszystkich Dżesik, Andżelik, Wanes, Palom, Lucecit, Luz Mariji i innych obecnie modnych ;) Cóż z pokolenia w którym leciał pewien serial jest masa Isaur :P

hahahah to patrzcie na to : "Ostatnio na Wyspach zrobiło się głośno o mężczyźnie, który miał dość swojego pospolitego imienia i nazwiska i postanowił pójść na całość. Z Richarda Smitha - odpowiednika naszego Jana Kowalskiego - stał się z dnia na dzień Burzomłotem Szponśmiercią Podżegaczem. " zrodlo : http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Istne-szalenstwo-Poznaj-najdziwniejsze-imiona-swiata,wid,12264522,wiadomosc.html?ticaid=6a9c3

Gość ggodsso
krzysztofia , biedna dziewczynka :(

aa ja nie mieszkam w stanach ani w tamtych okolicach , tutaj sheila to szejla :) ... i dobrze bo szila mi sie juz nie podoba :)

Gość wieszzzzz
Krzysztofia? :D:D:D Ło ludzieeeeee

Gość wieszzzzz
Szila to w modzie na sukces była :)

w modzie na sukces to juz chyba wszystkie mozliwe imiona byly ( nie wiem , nie goladalam nigdy , ale tyle jest tych odcinkow , ze chyba raczej imion im brakuje :)

Gość wieszzzzz
Stefani, Bruk, Ridż, Bridzet, Tejlor, Erik i wiele, wiele innych :D

Gość coo too jestt
Żyraf O.o