Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjkccjtutjyyyyy

Provident na 10 dni??

Polecane posty

Gość jghjkccjtutjyyyyy

Mam do Was pytanie, czy ktoś korzysta z usług providenta, i jest zorientowany czy jeżeli wezmę pożyczkę i spłacę ją w ciągu 9-10 dni nie będą naliczane odsetki?? Trochę słyszałam o tej firmie złego ale na dłuższą metę a czy w takiej sytuacji jest ona bezpieczna?

Gość heatclif
Ponieważ umowa jest zawierana poza lokalem przedsiębiorcy (Providenta), to konsument może w ciągu 10 dni odstapić od umowy bez żadnych konsekwencji. Gwarantuje to polski fantastyczny ustawodawca ;) Stawiam piwo pozyczkobiorcy Providenta - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4543059 :)

Gość ghjhjkjlodsefeyyyy
Ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość nickonicko2010
z Providentem sprawa jest prosta-oprocentowanie wyższe niż w bankach,spłacić ratę można tylko do rąk własnych przedstawiciela który przyjdzie do domu,jeśli nie spłacasz raty Provident sprzeda twój dług firmie windykacyjnej:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

Gość fuilf.j;opop"[pyyy
ale czy na 10 dni jest to bezpieczne?

Gość no srednio
mnie tak wyhoojali- facet umowil sie ze mna o konkretnej godzinie, spoznial sie wiec zaczelismy dzwonic- nie odbieral, pojechalismy do niego - nie bylo go, inne biura byly juz zamkniete i tym sposobem minelo 10 dni i musialam placic im normalnie. A w ost dzien mialam dopiero kase na splate, on o tym wiedzial, to jakis sasiad byl moich tesciow, jestem pewna ze zrobil to specjalnie... takze uwazajcie.

Gość zibi121212
Kłamiesz...Od trzech lat przedstawiciel nie przyjmuje zwrotu pożyczki.Zwrot trzeba wysłać na konto firmy..

Gość akicajaaaaa
w ciągu 10 dni możesz oddać to co pożyczyłaś bez żadnych konsekwencji. Porostu idziesz do jakiegoś tam ich odddziału oddajesz i po sprawie, wiem bo sama tak zrobiłam. U nich masz trochę przechlapane na przyszłość jak coś byś chciała wziąć bo nie zarobili na tobie ale tak to zero problemu oddajesz co wziełaś i po kłopocie

Gość gość
A co jesli nie zdąże spłacić w czasie kredytu.

Gość gość
moja mama tak kiedyś wziela i oddala to jej powiedzieli ze już nie ma co liczyc na pozyczke od nich;)