Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to juz koniec :)

Czy 30 lat w Polsce oznacza starość?

Polecane posty

Skończyłam lat 30 , za kilka dni 31 urodziny, i z tego co widzę mam chyba sobie zrobić z włosów trwałą i szukać trumny ... Byłam ze znajomą w lunaparku , ona ma 11letnie dziecko ,ja urodziłam rok temu ...chciałam z jej córka też sie pobawić , elektryczne samochody itp ..co usłyszałam ? ''zgłupiałaś ? pomysla ,ze jestes nienormalna'' druga sytuacja : kupiłam sobie pare nowych rzeczy , pokazalam je mamie , była akurat jej znajoma, doradzila mi ,zebym to oddala do sklepu ,bo to ubrania jak dla dzieci i bede smiesznie wygladala.... Czyli co mi zostało ? siedzenie z dzieckiem w domu ewentualnie chodzenie po parku ?

Gość siedze i placzeeeeeeeeeeeeeee.
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Co według Ciebie oznacza termin "starość"?

Gość niektórych w tym wieku...
...to już robaki zjadły, więc się nie martw...:) Co do ubrań, to nie muszą być poważne, ale należy zadbać aby nie wyglądać infantylnie

jeej; a ta mamy znajoma to co, jakiś autorytet z dziedziny mody, stylu, itd? :) a ta koleżanka co z Tobą była to jakiś ekspert w dziedzinie badania opinii publicznej? :)

Gość aha i achh
to cie pociesze nieco; ja w wieku 30 lat czulam się o wile starzej niz teraz, po jeszcze kolejnych kilkunastu latach :D po prostu teraz mi zwisa, co wypada a co nie, a wtedy chcialam udowodnic jaka to ja jestem poważna i dorosła.

Gość felicjannnka
no trumne se kup a nie kolorowe fatałaszki , czas najwyższy poważnie o smierci pomyśleć , wiekowa już jesteś :D

ekspertami nie są :D nadal chcę robić to co robiłam 10 lat temu , ale z każdej strony jestem atakowana , musisz się zachowywać poważnie :o

ha... nie wiem, co Ty tam 10 lat temu wyprawiałaś;)

Nawet mnie nie przerażaj, mój facet 29 lat a dopiero zakłada rodzinę ^^ Poza tym, słyszałam, że dziecko odmładza, bądź co bądź jesteś młodą mamą i się tego trzymaj ;) Znam kilka trzydziestek- jedne już się czują podbabciałe a inne zachowują się jak nastolatki. Masz tyle lat, na ile się czujesz.

mam ulubione spodenki w dinozaury i t shirt z myszką miki, ostatnio kupiłąm sobie koszulke hanna montaną