Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgd

czy to byl orgazm?

Polecane posty

Gość jhgd

Witam jak wiele kobiet mam problem z orgazmem. Podczas stosunku ostatatnio poczulam ze poprostu odplywam, bylo cudownie, przyspieszylam tempo (bo ja bylam na gorze), podobno cos tam jeczalam a potem automatycznie zwolnilam tempo i przestalam. Moj chlopak rowniez wtedy skonczyl. TYlko nie wiem jak z tymi skurczami u mnie bo chyba czegos takiego nie czulam, nie wiem sama:( wiec zastanawiam sie czy to wogole mogl byc orgazm??? jak sadzicie? Mi sie wydaje ze tak, juz nie raz mi sie cos takiego zdarzylo

skoro uwazasz ze mialas orgazm to tak bylo, nikt ci tego nie powie;)

jezeli bylo ci dobrze i poczulas ze jest suuuper to zapewne to byl orgazm...ale nikt ci tego nie powie...sama powinnas to wiedziec :)

Gość savarin
Z opisu wynika,że to był orgazm. Przecież nie zawsze jest taki sam:)

Gość jhgd
Bo te skurcze nie daja mi spokoju bo nie wiem czy je czulam czy nie. Skad mam wiedziec jak wyglada prawdziwy orgazm?;/ Bylo naprawde bosko i czulam ten moment uniesienia, tak jakby jakies prady po mnie przeszly:P heh wazne ze czula sie zaspokojona. Wiec myslicie ze to jeszcze nie to?:(

Gość jhgd
Zawsze kocham sie z prezerwatywa, jesli nie peknie ani sie nie zsunie to nie ma szans zebym byla w ciazy

Powinnas zglosic sie do Najwyzszej Rady Ginekologicznej Kafekliniki ktora orzeknie co moglo spowodowac ow niebostan. Naczelny jest prezesem ... ponoc ...

Gość jhgd
Robotnicy, którzy stali wtedy za oknem i obserwowali całą 2minutową akcję opowiadali, że coś mamrotałam w ostatnich sekundach i według ich relacji to właśnie wtedy miałam orgazama, ale w sumie nadal trudno mi się nadal przekonać. Ale skoro oni tak mówią... po co mieli by mnie okłamywać?

Gość jhgd
podszywy spierdalac, nienawidze tego!!!! No kiedy ja sama nie wiem czy to co czulam to wlasnie byly skurcze bo nie wiem jak one maja wygladac;/

Gość jhgd
no tylko te skurcze mi nie daja spokoju bo nie wiem co z nimi. To w takim razie skad ten moment uniesienia, ze zapominam wtedy o wszystkim i jest cudownie a potem automatycznie podniecenie opada?

Gość jhgd
Może spytam jeszcze mojego psa Fifka czy w takich chwilach czuje jak moja pochwa zaciska się na jego mokrym małym! Poczekajcie! Zobaczymy co mi powie ...

Gość gdfgergdf
a przezylas orgazm lechtaczkowy? masturbowałas sie kiedys? porownaj te dwa

Gość jhgd
nie przezylam, masurbacja nie sprawia mi przyjemnoscie, nie moge sie na tym skupic, ja musze miec faceta

Gość jhgd
Pytałam już wróżki internetowej, ale powiedziała że po moim nicku można tylko stwierdzić, że myślę tylko cipką, mózgu używam natomiast do usunięcia odpadów z mojego organizmu. Jak myślicie? Czy to był komplement z jej strony? .... w każdym bądź razie ładnie podziękowałam

Gość jhgd
dokladnie tak bylo:D Tyko jeszcze jedno bo kiedys tez mi sie to zdarzylo, no moze nie bylo az tak bardzo przyjemne jak ostatnio ale bylo:P Tyle ze wtedy moj chlopka nie skonczyl i ja po tej chwili uniesienia i po powrocie do rzeczywistosci kochalam sie z nim dalej. Mogl to byc tez orgazm?

Gość Słonecznik łuskany
kobiecy orgazm to mit 🖐️ zbyt duzo rozkoszy, nie jestescie na to przygotowane, mogly byscie peknac z rozkoszy :classic_cool:

jezu orgazm to gwałtowne skurcze trwające kilka sekund,i jest ci tak dobrze ze mało nie ocipiejesz,a jak masz watpliwosci to miałas huja nie orgazm:o

Gość jhgd
ale wiadomo ze orgazm moze byc slabszy? Zeby byl lepszy to pewnie jeszcze trzeba pociwiczyc

Gość jhgd
a jesli chodzi o tes kurcze to powiem wprost, cos tam czuje ze w srodku sie cos dzieje wiec moze to sa wlasnie skurcze o ktorych mowa

a ja tam umiem doprowadzic sie do orgazmu prawie na zawolanie...:) bedac na gorze oczywiscie... :) ah ah! podobno mam wtedy gęsią skórkę :P hah!

co czujesz?mrowienie jakies?dreszcze?to tez przyjemne ale to jeszcze nie orgazm.a moze ty zaczynałas dochodzic?bo jak masz orgazm to jest ci tak dobrze ze mało nie fiksujesz z rozkoszy

Gość jhgd
tez tak wlasnie zawsze myslalam jak czulam cos takiego ale gdybym zaczynala dochodzic to bym wkoncu doszla a ja automatycznie zwalniam tempo i przestaje sie poruszac. Wtedy czuje sie zaspokojona juz

Gość jhgd
nie da sie ciagnac tego dalej, automatycznie to tempo samo mi sie zwalnia, tak jakby ktos mna manipulowal

Gość jhgd
....