Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvia'a

Welon i kwiat we włosach - pasuje?

Polecane posty

Gość Sylvia'a

Chcę mieć welon.. podobaja mi się jednak też kwiaty... i tak się zastanawiam czy to nie będzie za dużo? nie kiczowato? Włosy będę mieć raczej rozpuszczone, falowane, może lekko podpięte, długie, prawie czarne. Wiązanka jeszcze nie wiem, biała, może biało-fioletowa... Ale czy ten kwiat do welonu pasuje? A czy przy welonie jest jeszcze zwykle jakas ozdoba zeby grzebyka nie bylo widac? żeby nie było tak napchane :P

powiem ci tak.. ze sama sie zastanawiam co bede miala bo i welon i kwiat mi sie podobaja tak samo jak tobie... i stwierdzilam ze jak wlosy bede miala spiete w koka np to bedzie welon... a jak rospuszczone to kwiat :) mysle ze i welon i kwiat jednoczesnie to juz bedzie przesadzone :)

Wg mnie żywy kwiat do welonu nie bardzo się komponuje. Albo jedno albo drugie.

Ja miałam upięte włosy - pod kokiem był welon i z boku koku przy welonie czerwona róża pasująca do bukietu. Wyglądało rewelacyjnie. Kocham czerwony kolor, więc musiałam mieć coś czerwonego i na prawdę ładnie się komponowało.

nie wygląda to źle, w zeszłym roku byłam na weselu i Pani Młoda miała i welon i malutki kwiatek, miała ciemne, rozpuszczone, falowane włosy - wyglądała czarująco