Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość razdwatrzy123
Tak pamietam odpowiedzi, ale zalezy na ktore pytanie. a ja slyszalem od ludzi co zdawali w listopadzie ze z matmy bylo 17 zamknietych, wczoraj mi mowili jak bylem zdawac

Gość LoLa1991
a czy mógłbyś napisać je tutaj? albo zerknąć na te moje na poprzedniej stronie i powiedzieć czy są dobre? wiem że proszę o wiele ale byłabym spokojniejsza

Gość razdwatrzy123
ale mam d..upe , musze jutro pojechac pociagiem ktorym bede na miejscu o 7.15 bo nastepnym bylbym dopiero o 9 ;p no tak nie przewidzialem ze w niedziele jezdzi mniej tych pociagow co w normlane dni wrrrrrrrrrr

Gość Luva
Nie marudz, zintegrujesz sie, pocwiczysz prospoleczne zachowania :D

Gość razdwatrzy123
W tym hiperbola parabole strzelalem i strzelilem okręg bo nie wiedizlaem do konca o co chodzi, z tymi lustrami to wydaje mi sie ze moze byc tak http://img268.imageshack.us/i/123sef.jpg/ - ale teraz widze ze ja zrobilem blad bo ja to troche inaczej narysowalem i teraz jak sie zastanowie dluzej to tak nie moglo byc jak ja narysowalem wiec wtopilem to, ale wydaje mi sie ze poprawnie jest tak jak narysowalem teraz. Z tym ksiezycem masz dobrze.Z rowerzystą źle,różnica 250 dobrze, z tym helem też dobrze,3/4 tez dobrze,z tym balonikiem to sam sie pogubilem bo juz nie pamietam, z ksiezycem sam nie wiem, dyfrakcja dobrze, ja tez wstawilem liczbe 2 ale strzelalem i ja tez zaznaczylem izohoryczny ale tez nie jestem pewien, a w tym zadaniu z helem policzylas te rownanie? bo za to dosyc pkt bylo

Gość LoLa1991
a z tym helem to był ten gaz doskonały? to ja tam wstwiłam taki wzór p*v/T i podstawiłam liczby ale nie obliczyłam :( bo myślałam że to źle ale nie wiem a Ty? I dzięki wielkie za sprawdzenie DZIĘKI :***

Gość razdwatrzy123
to jest rownanie równanie clapeyrona, wzór byl taki Pv=nRT i to przeksztalcalas zeby wyszlo ci n=PV/RT gdzie R to stala gazowa, a reszte podstawiasz, a i jeszce musialas zmienic temperature na Kelviny. no ja to zrobilem:)

Gość LoLa1991
aha czyli źle :( czarno to widzę w takim razie, a to zwierciadło to mi się nie otwiera :( a ten samolot co był ja nie obiczyłam ale tam trzeba było podkreślić na dole i było stała/zmienna i chyba kierunek/wartość czy jakoś tak co co tam było dobrze???

Gość LoLa1991
...123 a pamiętasz takie zadanie takie cztery obrazki a) b) c) d) to były pola magnetyczne czy coś to jaka odpowiedz tam była dobra???

Gość razdwatrzy123
ja w tym samolocie policzylem te okresu i zaznaczylem stała, i wartosc, masz tu jescze raz te zwierciadla http://imageupload.org/?di=412975228163 , a wiem o jakie zadanie ci chodzi ale juz nie pamietam co tam zaznaczylem

Gość LoLa1991
Aha szkoda no nic mój staruszek nie odczytuje tych zwierciadeł trudno ale ja je postawiłam na tych dwóch rogach w środku po wewnętrznej stronie. a pamiętasz jeszcze jakieś zadanie??? np. te co trzeba było ,,od czego zależy ciężar czy coś tam na jakiejść planecie?,, ja dałam że od masy :( a może jakieś inne pamiętasz??? Tak czy inaczej dziękuję za odpowiedzi :) Bardzo

Gość razdwatrzy123
tam bylo od masy i promienia, masz to ze wzoru na grawitacje g=GM/r^2

Gość razdwatrzy123
no nie wiem, pytaj to odpowiem, tylko szybko bo zaraz lece szykowac sie na polski i wos :)

Gość LoLa1991
e no tak czyli znów źle a takie proste :( było też tam takie jakby chemiczne i trzeba było proton czy coś i liczbę masową i atomową uzupełnić co tam dałeś??

Gość razdwatrzy123
ja wlasnie tego nie jestem pewien ale zrobilem ze rtęć 80 + beta+ = 79Ag (złoto) + 1p

Gość LoLa1991
aha ok to ja myślałam że o coś całkiem innego tam chodziło :( oblałam to pewnie. DZIĘKI za wszystko 123, jak coś Ci się przypomni z tej fizyki jakieś inne zadanie o którym zapomniałam to proszę napisz odpowiedz. I będę trzymać kciuki za Ciebie jutro :)

Gość LoLa1991
a tam gdzie trzeba było wybrać tą barwę to chyba było za 1 punkt to ja dałam czerwoną a Ty?

Gość razdwatrzy123
no ja szczerze juz zapomnalem co tam bylo :D ale jestem pewien ze przynajmniej te 2 bedzie u mnie :) to nic w takim razie, lece zakuwać polski i wos :) do jutra

Gość LoLa1991
Dzięki trzymaj się pa :)

Gość LoLa1991
A i jeszcze do Wszystkich jakby ktoś pamiętał jakieś zadanie z fizyki to niech tu napisze proszę.

Gość sesiiii
To całkiem dużo tych lekcji było.

Gość sesiiii
Mam jeszcze jedno pytanko do tych co pisali. Czy jest tak jak ktoś prędzej pisał, że można zostawić swoje rzeczy gdzieś w sali?

Gość Kasztanek9123
Kurtki zostawia się w szatni, reszte rzeczy można zostawić na sali gdzieś w kącie

Gość ehehehehehehehheheheheheeeeeee
Co było dziś na TI?

Gość razdwatrzy123
Z fizyki bylo jeszcze takie zadanie ze trzeba bylo napisac wzor na okres drgan wahadla matematycznego i napisac czy jak sie zwiekszy jego dlugosc to czy okres tez sie zwiekszy, a potem bylo nastepne zadanie ze trzeba bylo policzyc dlugosc wahadla ktorego okres drgan to T=0.8xpi , ale ogolnie to cale zadanie to banal byl:) na szczescie :)

Gość razdwatrzy123
Na TI, 10 pytan prawda falsz, word,prezentacja i arkusz kalkulacyjny. pelen luz:)

Gość LoLa1991
nie zdałam tej fizyki na 100 % :( policzyłam tak mniej więcej i wychodzi że znów klapa ;( a wiecie może za ile punktów max było to zadanie z wynikiem w omach? i te z tym kosmonautą ???

Gość sesiiii
Mimo to trzymam za ciebie kciuki, Lolu.

Gość ciekawa,,.
Ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tymi waszymi egzaminami? Chodzicie zaocznie do LO i macie jakieś lekcje, czy wszystko się w domu uczycie i idziecie tylko na egzamin? Nie chce mi się od początku czytać, a ciekawi mnie o co w tym chodzi.

Gość LOLa1991
Dzięki Sesiiii :( Ja się wszystkiego uczyłam w domu a potem szłam na egzamin. Można też chodzić na kursy ale są bardzo drogie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się