Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość sesiiii
Jak tam nerwy dzień przed? Zaśniecie dzisiaj?:D

Gość Luva
Spac moga tylko ci z czystym sumieniem, porzadni, sumienni obywatele. Czyli wiadomo - nie ja ;) Ucze sie, ucze... slabo panie, slabo...

Gość Jacek83454
Mam pytanie do zdających w Warszawie. Czy miejsca przydzielane są odgórnie np. po nazwisku czy "kto pierwszy ten lepszy" ? Pozdr., Jacek.

Gość razdwatrzy123
hmmm no to najwyzsza pora zaczac sie uczyc na fizyke :d

Gość sesiiii
Dużo czasu to ci nie zostało;p.

Gość Luva
Wlasnie jade... dupa :(

Gość Luva
Bylam, wrocilam. Jestem zla, bardzo zla.Trudno, najwyzej powtorka z rozrywki w pazdzierniku. Tyle na ten temat. Mam nadzieje, ze wam poszlo dobrze.

Gość badynia
co myślicie o tym dzisiejszym egzaminie z fizyki, zdacie? Kiedy będą jakieś wyniki?

Gość sesiiii
Aż tak źle? Luva,powiedz coś więcej. Badynia- wyniki dopiero w kwietniu. Co było tak ogólnie?

Gość razdwatrzy123
hmmmm, ja napisalem wszysciutko oprocz zadania z prawem columba,tego za 4 pkt, tz. napisalem wszytko :D teraz pytanie czy dobrze. A i w przedostatnim zadaniu jak bylo podac nazwe tego prawa z odpbiciem na lustrze, to napisalem Snellusa a mialo byc teraz sprawdzilem Snelliusa, ale mam nadzieje ze nie przyczaja ze brakuje i w nazwisku xd, hmmm szukam w internecie jak sie ukladaja te linie magnetyczne na ksiezycu ale cholera nie moge znalezc, zaraz zobacze, bo bylo kilka zadan w ktorych strzelalem, w ABCD wszystkich tez nie jestem pewien. Ale zobaczymy, jestem dobrej mysli poniewaz wszystko generlanie napisalem xd pytanie czy dobrze :D

Gość razdwatrzy123
hehe, chyba zawalilem te pytanie z tym polem magnetycznym ksiezyca, szczerze to w internecie pisze tak ze nic nie rozumie, a szczrze, co za idiota uklada takie pytania, tego w zadnych ksiazkach nie ma :D no coz zobaczymy co tam bedzie

Gość razdwatrzy123
ej w tym pytaniu z grzałką co było, jakie było napiecie? 240 V?

Gość razdwatrzy123
hahaha kurde :D pomylilem sie, mialo byc prawo odbicia a nie snella, ale dalem plame :D ale moze bedzie dobrze :D

Gość sesiiii
123 czyli wydaje ci się, że raczej zdasz? Jakie przeczucia?

Gość Myszka 1234
Jestem i ja. Na tle innych umiałam dużo.. Tak mnie oceniali. Wiele osób poszło licząc na szczęście... Nie tym razem jeszcze.. Trudne.. Bytły zadania których nie dotykałam(optyka i chemia :P), ale to raptem 2-3 mam totalnie źle.. A reszta chyba dobrze.. Czuję, że zdam.. ale pewności nie ma.. Łatwe to to nie było..

Gość Myszka 1234
W tym pytaniu gdzie moc i napięcie było podane i tzreba było obliczyć opór grzałki czajnika elektrycznego wyszło mi 10 , podzieliłam to po prostu... a jednostka? strzeliłam, że om

Gość razdwatrzy123
no latwe takie to nie bylo, teraz sprwadzam w ksiazce i wlasnie widze ze w 1 pytaniu abcd zrobilem juz blad, a w 3 strzelalem bo nie wiedzialem. Ej powiedz mi ,pamietasz co bylo to zadanie z oporem i grzalka? tam bylo napiecie 240 V ? bo chce sprwadzic czy dobrze zrobilem :D alez mam nadzieje ze zdam :D

Gość razdwatrzy123
ale chodzi mi o to co bylo w poleceniu, bylo 2500 W , i napiecie i walsnie nie wiem bo napisalem 23 ohmy, ale to by wychodzilo przy 240 V, a nie jestem pewien czy to czasem nie bylo 230 V i wtedy 21, i chce sie upewnic ze nie zrobilem beznadziejenego bledu

Gość Myszka 1234
2400W:240V i mi 10 wyszło:PPPPPP chyba źle:P

Gość Myszka 1234
skoro mi wyszło 10 to musziały być takie same liczby tylko różnice zer. A czemu 24? czy tam 23? skąd to wziąłeś?:D

Gość razdwatrzy123
aha to zajebiscie, dobrze zrobilem, mialo wyjsc 23. na to jest wzor P=U^2/R. Ale i tak mam nadzieje ze zdasz i ty i ja :) ja w przedostatnim zadaniu napisalem prawo odbicia, apotem zmienilem na Snelliusa, i zawalilem bo dobrze jest odbicia :P haha ale myslalem ze to zbyt proste, a to jedyne prawo jakie mi sie z optyką skojazylo :D

Gość Myszka 1234
A to pierwsze Zadanie z tymi balonikami? Jaką dałeś odpowiedź? A czy B ?

Gość sesiiii
Życzę wam żebyście zdali, te 15 pkt jakoś...;p. Dobrze, że za część zadania też wpadają jakieś punkty. Wyszliście przed czasem czy do końca pisaliście? Dużo było zadań otwartych? Z teorii coś czy większość zadania? A i jeszcze, dużo osób pisało egzamin? :D

Gość Myszka 1234
Ooo to jest taki wzór?:D Czyli proste ale zawaliłam:P Ogólnie chyba nie jest u mnie źle... Ok, porównujmy dalej zadania i wyniki, innym to się przyda..

Gość razdwatrzy123
ja wyszedlem 15 min przed koncem :D, w tym pierwszym dalem ruch jednostajny prostoliniowy

Gość Myszka 1234
U mniew sumie ponad 100osób.. 3 osoby spóźniły się i przyszły 10 po 15:00, ale dopóki arkusze nie rozdane to można jeszcze zdążyć.. a specjalnie komisja czekała.. Ja pisałam nieco ponad godzinę.. Czasowo spoko:) 10 zamkniętych, reszta otwarta..

Gość Myszka 1234
Czemu jednostajny prostoliniowy? Miałam wątpliwości czy nie są względem siebie w spoczynku.. ?

Gość razdwatrzy123
a ty co w tym pierwszym zaznaczylas?

Gość Myszka 1234
a z długością wahadła? jak wytłumaczyłeś co zrobić, aby zwiększyć częstotliwość drgań, czy coś takiego... okres drgań..?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się