Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość sesiiii
Luva ja z fizyki mam Vademecum " Fizyka z astronomią" Sławomira Jemielity. Są rozwiązane zadania, ale chyba trochę ponad poziom, którego potrzebujemy, ale fajnie napisane.

Gość Luva
Dzieki Sesi, dopisuje do listy, zerkne sobie na to :) 123, dostales moze ten ang?

Gość razdwatrzy123
nie mam angielskiego

Gość razdwatrzy123
wiecie jak to zrobic? http://img717.imageshack.us/f/zadane.jpg/ ja zrobilem oby dwa testy z chemii na maxa a w jednym braklo mi jednego pkt bo nie umiem tego zrobic, bo tam są 3 produkty reakcji a mi generalnie to wychodzi w najlepszym przypadku woda, myslalem tez ze moze osobno tlen i woda, ale to nie mozliwe jest z chemicznego pktu widzenia bo wodor z tlenem sie zawsze laczy w wode. czekam na pomoc:)

Gość Patrykkk
witam na jaki dzial wizieliscie najwiekszy nacisk i z jakich pomocy sie uczycie , widzialem ze z chemi nie ma pytan a,b,c,d

Gość razdwatrzy123
ja polozylem nacisk na ogolne ksztalcenie hahahaha i poki co to rozwiazuje wszytko na max praktycznie, to są przeciez podstawy ktory kazdy musi umiec, nie wiem jak mozna nacisk klasc na to, ja sie wczoraj pouczylem 2 godziny chemii organicznej i wszystko jest jasne

Gość razdwatrzy123
jak by z chemii abcd byly to by to bylo smieszne juz wogle szczerze :D

Gość Patrykkk
no z fizyki i z matmy byly abcd

Gość Myszka 1234
Wiesz 123 ja się chemii drugi dzień uczę ogólnie i już sporo łapię:D Czyli to trudne nie jest.. :) 15pkt liczę miec spokojnie.. Zresztą poziom podobno nie jest zbyt wysoki na tej chemii:) Skoro Ty chodzi na korki to w ogóle nie masz prawa napisać tego lepiej niż na 4, po miesiącu spędzonym na nauce samej chemii:P Chciałabym tyle czasu móc na to poświęcić:P A właśnie, po co Ci korki? Rozumiem z matmy, rozumiem fizykę, ale chemia to już lekka przesada:) Oceny z LO nie mają wiekszego znaczenia, liczą się wyniki matury:) Szkoda byłoby mi kasy...:) To powodzenia wszystkim ,zajrzę może tu jeszcze :) Chemicy moi drodzy :) Denerwuje mnie trochę, że aż tyle zadań jest opartych na jednej substancji:P Wolałabym różnorodnośc większą:P Cóż.. Odezwała się do kogoś Lola?:(

Gość Myszka 1234
napisac gorzej niż 4 naturalnie*

Gość Myszka 1234
Nie ma abcd, ale są czasami podane warianty odpowiedzi i z nich się wybiera lub do uzupełnienia luki... MYślę, że będzie dobrze:) jeszcze tylko DWA egzaminy:)

Gość Luva
Odezwala sie Myszko. Nie czuje sie upowazniona, zeby cokolwiek tutaj pisac w jej imieniu, jesli bedzie na silach, jesli bedzie miala chec to sama napisze. W kazdym razie - jest zle. Nie wiem co moge dodac, wszystko zabrzmi banalnie, wiec zamilkne. Mam tak duzo pracy, nie ogarniam tego chaosu, wiec usprawiedliwcie mi ewentualna absencje ;) Dla mnie chemia organiczna jest bardzo rozlegla, ale czytam, czytam, czytam...

Gość Myszka 1234
Trzymaj się Lolu:* Ja właśnie momentami ginę, dlatego że nie uczyłam się wiele tej chemii.. ale jest jeszcze jutro i pojutrze:)

Gość razdwatrzy123
ja bylem raz na chemii dzisaij wyjasnic rzeczy ktorych nie rozumiem, bo byly np. 3 zadania w 1 arkuszu ktorych nie umialem zrobic, chemii sie wogle nie uczylem, zaoczolem sie uczyc przedwoczraj. Ale mowie ze kiedys jak chodzilem do szkoly to mialem 4 z chemii. Jak dla mnie 1 arkusz zrobibym na 50pkt a drugi na 49 , bo nie umiem jedengo podpunktu, wiec :D jakos sie nie obawiam zbytonio soboty, chyba ze dzadzą naprawde hardkorowe zadania. Tej chemii organicznej niegdy nie robilem ale posiedzialem wczoraj nad tym wieczorem 2 godziny i wszytko zalapalem o co chodzi z tymi probami wszystkimi,nazewnictwiem,reakcjami itp itd. Jeszcze dzisiaj sobie posiedze,jutro, w piatek wieczorem sobie przypomne i zobaczymy :) narazie jestem pelen optymizmu :D

Gość razdwatrzy123
i taka jak z lutego tamtego roku i teraz w październiku powinna być chemia a szkolach srednich to napewno kazdy by ją polubił, a nie jakichs glupot ucza, id..ioci

Gość Myszka 1234
Ja mam już podstawy solidne:D Jutro reszta i powinno być ok:D Hehe, aaa myślałam że jakoś super się przygotowujesz... Też byłam dobra z chemii, i również jakoś szczególnie się jej nie obawiam:) Każdy mówił mi, że jest prosta...:) To dlaczego miałoby być tym razem inaczej?:P Trudna to była jedynie fizyka i polskI:) Gdzie fizyka poszła mi dobrze, a polski fatalnie:P Dobrej nocy:)

Gość sesiiii
Na pewno świetnie wam pójdą teraz te egzaminy;]. Co do Loli to też do mnie pisała i mogę powiedzieć to samo co Luva. Czy Lola miała teraz pisać angielski lub chemie?

Gość Myszka 1234
Zapytaj Loli, ja nie mam pojęcia. Na pewno pisała fizykę PP i matmę chyba. Jest we wcześniejszych wątkach. Ojj nie wiem czy pójdzie dobrze:P

Gość razdwatrzy123
no z tego co policzylem to z polskiego mam napewno jakos 9 albo 10 pkt(oczywiscie moge miec wiecej) + wypracowanie, ale to wątpie zebym dostal za wypracowanie mniej niz 6 pkt xd takze sie tym nie martwie zbytnio :D chemia jest super:) tak wogle nie moge sie juz doczekac tych egzaminow bo sie mam ochote to napisac:D:D takze jutro angielski i potem chemia w sobote:) super:D

Gość sesiiii
A potem tylko czekać na wyniki. Zdacie wszystko, wierzę w was! A ja właśnie skończyłam pisanie mej "pięknej" książki i zaczynam wysyłać ją do wydawnictw.

Gość Myszka 1234
Wow! Sesii! O czym ta książka?:) Ja uczę się moli:P Tez ciesze się, że to koniec:p ale do chemii mi się zbytnio nie spieszy, mimo wszystko:P :)

Gość sesiiii
Fantasy;].

POWODZENIA na egzaminach kochani!!! :) Jeśli czegoś nie wiecie z chemii pisać. Postaram się pomóc :)

Gość LanieWody
Dawno mnie tu nie bylo, widze wszyscy sie przejmuja chemia, ktos tam fizyka dobrze, ze ja to dopiero w drugiej sesji zdaje, ten test z angielskiego na oke to taki prosty oby jutro byl podobny tego wam zycze, 123 normalnie juz czytac nie moge jaki ty jestes madry i ze korki i ze wszystko na 5 bedziesz mial, tego ci zycze ale wez juz skoncz sie podniecac.

Gość Sleeee
Powodzenia jutro wszystkim! Chemia jest ok, nie ma się czego bać :)

Gość Patrykkk
czy macie jakas fajna strone do nauki chemi

Gość Myszka 1234
Jak zwykle pojade wcześniej dziś, pouczę się na spokojnie chemii już w gmachu szkoły, bo nie będzie wiele więcej okazji:P No mam nadzieję, że będzie dobrze... te arkusze które są nam znana zaliczyłabym bez problemów wiekszych...

Gość sesiiii
Życzę powodzenia!

Gość razdwatrzy123
a bede sie podniecac bo jestem taki zajebisty ze wszytko zajebiscie napisalem i to jest powod do radochy, ja sie na tym forum podniecam od miesiaca a ty sie wlaczyles tydzien temu do rozmowy wiec nie pyskuj ;>

Gość razdwatrzy123
jak sie czlowiek nauczy to nie ma opcji zeby nie zdac, nawet na te 2.Wiec nie mozesz mowic ludzią ze mają nie chodzic na korki i sie nie uczyc bo i tak zdaja bo moze oni mają bardziej powazne podejscie od Ciebie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się