Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Ma ktoś jakieś porady co do historii i pp ? co powtórzyć najbardziej przed egzaminem ? ma ktoś jakieś materiały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 podałem link do materiałów, ślepyś? gooxczUtB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 chyba nic lepszego(bardziej skondensowanego) nie ma http://historia.opracowania.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Ja korzystam z historia .na6 .pl (usuńcie spacje z adresu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 mieliście kiedyś ze sobą jakieś ściągi na egzaminie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Ja miałem na J polskim :) i nawet sciagalem z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 ja myślę żeby zrobić :) zależy jakie miejsce wylosuje się ale jak na końcu to można bez problemu sciągnąć. Ciekaw jestem czy jak komisja zauważy to kończy egzamin takiej osobie? w końcu jest powiedziane że nie można mieć tylko urządzeń elektronicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 jest powiedziane, że jak złapią na ściąganiu to unieważnią ugzamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Jak złapią na ściągniu to unieważniają egzamin. To że nie można ściągać to jest chyba jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Unieważniają egzamin i to chyba wszystkim.. Na litość boską! Taki egzamin zdają (podobno) dorośli ludzie, więc trochę powagi! Można przysiąść i się pouczyć.To nie są aż tak trudne rzeczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
egzaminowany 0 Napisano Luty 11, 2014 Jak czytam, niektóre tutaj wypowiedzi to ręce opadają. Niektóre wypowiedzi są poniżej komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 ja byłem na 10 egzaminach na 2 zadzwonił telefon, więc jacy dorośli ? telefonu nie można mieć też ze względu na sciąganie.. z internetu odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 ręcę opadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 całego egzaminu nie unieważnią tylko tej osobie która sciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 i co z tymi osobami, którym zadzwonił telefon? unieważnili egzamin czy przymknęli na to oko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Raz jeden z panów podchodzących do egzaminu zwrócił uwagę innemu, co chował telefon do kieszeni siadając na swoje miejsce i jeszcze się mu oberwało, że jak śmie zwracać uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 dacie jakiego linka z czego sie uczyc na podstawy przesdsiebiorczosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 pp, darmowy podr --> http://www.wsz-pou.edu.pl/strona.php?strona=podrecznik_reje&i=podrecznik_rejestracja&t Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Może ktoś jest w posiadaniu arkuszy z historii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 szkoda że dwa trudne przedmioty (matematyka, historia) dali jednego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Ja się uczę historii tylko z http://tomaszewska.com.pl/historia.notatki.lo.html i mam nadzieje, że to wystarczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 a te odpowiedzi zaznaczone na arkuszu z matematyki zima 2013 są dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Są, można też to sprawdzić przez zrobienie samemu zadania. Odpowiedzi nie są do segurowania się nimi, bo nie miałam w planach pokazywania tego arkusza nikomu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 bardzo dziekuje za wysłanie arkuszy xena ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Należy samemu sprawdzić czy są dobre, dostałeś arkusz i nawet nie chce Ci się go rozwiązać ? to w takim razie po co Ci on ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 pytam się czy są dobre bo treści zadań przepisałam do worda i rozwiązywałam nie sugerując się tymi zaznaczonymi. i teraz chce je porównać dlatego sie pytam! nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 błagam przeslijcie mi ten arkusz bardzo sie stresuje matematyką i własnie rozwiazuje rózne zadania prosze exylka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 pewnie na matematykę przychodzą tłumy z uwagi na małą zdawalność, musi być dużo piszących n-ty raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 no ja akurat zdaje pierwszy raz z fizyka sie udalo mam nadzieje ze z matematyki tez jakos pojdzie ale nie licze na szczescie tylko ogarniam tematy zobaczymy co sie przytrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2014 Ja byłem pewien że matematyki nie zdam a fizykę zdam a było odwrotnie. Z Matematyki 31% ! a z Fizyki 15%, szok..Od trzech tygodni ogarniam materiały i chłonę wszystko co Fizyczne ;) Mam nadzieję że uciułam te 15 pkt, było super. Ostatni przedmiot i mnie blokuje póki co, muszę zdać innego wyjścia nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach