Go艣膰 go艣膰17 Napisano Stycze艅 2, 2015 Cze艣膰, dzisiaj zauwa偶y艂am, 偶e w ostatnim li艣cie poleconym do OKE wys艂a艂am deklaracj臋 przyst膮pienia do egzamin贸w eksternistycznych, a zapomnia艂am w艂o偶y膰 deklaracji maturalnej ;/ jest 2 stycznia i nie wiem co zrobi膰, czy kto艣 by艂 lub jest w podobnej sytuacji ?.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 2, 2015 hmm termin chyba byl do ostatniego grudnia ale najlepeiej zadzwon i sie konkretnie w oke zapytaj czy da sie cos jeszcze zrobic Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justa2235 Napisano Stycze艅 2, 2015 Witam wszystkich Czy ma kto艣 mo偶e kopi臋 egzaminu z matematyki , fizyki i chemii ? Lub czy kto艣 pami臋ta chocia偶 jakie by艂y pytania z tych egzamin贸w? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 Za free nikt ci kopii nie da bo to kosztuje. Na fizyce 10 zada艅 a,b,c,d a reszta otwarte. Jak wypiszesz dane szukane na fizie (nawet wnioskuj膮c z tabelek kt贸re ci dadz膮) to zdasz luzem. Ja zawsze by艂em noga ze 艣cis艂ych i bez przygotowania poszed艂em na fizyk臋 i dosta艂em zaliczenie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lukasz201 Napisano Stycze艅 3, 2015 dosta艂em od oke krak贸w odpowied藕 w sprawie zwolnienia z op艂aty - napisali, 偶e nie zosta艂em zwolniony z powodu braku wsystkich dochod贸w... nie wiem jak mam to rozumie膰?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marcel30 Napisano Stycze艅 3, 2015 Dziwny jest ten 艣wiat a kobiety jeszcze bardziej http://a.martino.pl/sweet_image Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lukasz201 Napisano Stycze艅 3, 2015 Przed wigili膮 wys艂a艂em wniosek o zwolnienie z op艂at + za艣wiadczenie o dochodach rodzic贸w, przy rodze艅stwie wpisa艂em status ucze艅 lub bezrobotny, wszystko si臋 zgadza艂o, bo kwota do zwolnienia 100% przypadaj膮ca na 1 osob臋 by艂a ok poni偶ej, tej o kt贸rej jest u nich na stronie. A w odpowiedzi dosta艂em, 偶e "nie zosta艂 Pan zwolniony z op艂aty z powodu braku wszystkich dochod贸w". Jak mam to rozumie膰 i co proponujecie zrobi膰? Bo jako艣 nie widzi mi si臋 p艂aci膰 171z艂 x 11 bo niby sk膮d mam tyle kasy wzi膮膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Piterekgo艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 Ja siedz臋 i si臋 ucz臋 po 20 latach, jaki艣 m臋tlik w g艂owie mam. Polski jest dla mnie najstraszniejszy my艣l臋 偶e z reszt膮 dam rad臋. P贸jd臋 za rad膮 tych co uczyli si臋 na kilka dni przed egzaminem. A w艂a艣nie uczycie si臋 z jaki艣 konkretnych 藕r贸de艂 ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 Teraz to ty chyba ju偶 nic nie zrobisz opr贸cz czekania na pa藕dziernikow膮 sesj臋. A wys艂a艂e艣 swoje za艣wiadczenie z urzedu pracy? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 @Piterekgo艣膰 Nie martw si臋 polskim. Tam pod sam koniec przed rozprawk膮 s膮 pytania tzw. na logik臋 偶e do tego si臋 uczy膰 nie trzeba. Za to jak膮艣 po艂ow臋 punkt贸w kt贸ra jest wymagana na ocen臋 dopuszczaj膮c膮 a reszt臋 nastrzelasz. B臋d膮 teksty i zadania do nich. Kilka na pewno podchwytliwych wi臋c dobrze si臋 trzeba zastanowi膰. Ja praktycznie na 偶ywio艂 tak jak ca艂膮 reszt臋 i si臋 uda艂o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Piterekgo艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 i chyba tak trzeba b臋dzie przez to przebrn膮膰, na logik臋 bez po艣piechu i poddawania si臋. A Ty jeste艣 po tych egzaminach ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Piterekgo艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 Jak dawno temu ? Czy pytania by艂y podobne jak na stronach oKE ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2015 polski tak zeby zdac to jest banal, ja sie nie uczylam polskiego w ogole, nawet nie zaczelam pisac pracy a dostalam mocna trojke ;) byly 2 teksty i na podstawie tych tekstow iles tam pytan na logike takze zaden problem ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 4, 2015 @Piterekgo艣膰 Zdawa艂em w pa藕dzierniku. Zosta艂y mi dwa przedmioty jeszcze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fred50 Napisano Stycze艅 4, 2015 lukasz201 musisz dos艂a膰 im odr臋cznie napisane o艣wiadczenie, 偶e w poprzednim miesi膮cu tj. listopadzie skoro wniosek wysy艂a艂e艣 w grudniu, nie uzyska艂e艣 偶adnego dochodu, lub je艣li uzyska艂e艣 jaki艣 doch贸d nieformalny do jaki i Twoje rodze艅stwo mo偶liwe, 偶e te偶, chocia偶 nie wiem, bo te偶 nie wiem w jakim wieku jest, musisz do nich zadzwoni膰 i dopyta膰, bo jeszcze mo偶na to zrobi膰, aha na kopercie dobrze jest dopisa膰 "uzupe艂nienie dokumentacji w sprawie egzamin贸w eksternistycznych" to podobno ma przy艣pieszy膰 spraw臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
fred50 0 Napisano Stycze艅 4, 2015 xjess dzi臋ki za odpowied藕, oraz gratuluj臋 zdania wszystkiego w pa藕dzierniku :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 5, 2015 witam, zapomnialem wyslac potwierdzenia zaplaty czy moge wyslac je teraz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justa2235 Napisano Stycze艅 6, 2015 Hej Kiedy艣 tak偶e zapomnia艂am przes艂a膰 potwierdzenie zap艂aty za egzaminy. Ju偶 im nie dosy艂a艂am ale dosta艂am od nich pisemne upomnienie aby nast臋pnym razem dostarczy膰 komplet ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justa2235 Napisano Stycze艅 6, 2015 Jakby kto艣 chcia艂 to mam arkusze z 2011 roku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 6, 2015 justa podaj email Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 7, 2015 Witam. Z jakich stron internetowych korzystacie do nauki z fizyki i historii? Mam tylko tablic臋, ale warto by艂oby co艣 jeszcze poczyta膰 na internecie. I co jest najwa偶niejsze z tych przedmiot贸w, co na pewno trzeba umie膰? B臋d臋 wdzi臋czna za odpowied藕 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justa2235 Napisano Stycze艅 7, 2015 Mam sporo materia艂贸w zeskanowanych na kompie z fizyki tak偶e wi臋c jak potrzebujesz to podaj email to ci prze艣l臋. Tak偶e je艣li kto艣 potrzebuje to mam arkusze z 2011 r. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 7, 2015 Podpowiedzcie z czego sie uczy膰 na historie? Z jakich dzia艂贸w co zawsze jest itp.dzieki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 7, 2015 Z histry to nie wiem ja zdaje biologi臋 IT wos i pOdst prze. Wszystko w miar臋 chyba przejdzie po za biologia duzo jest genetyki? Da sie zda膰? Mam ma艂o czasu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DariaTrz Napisano Stycze艅 8, 2015 Hej Justa, ja te偶 bym poprosi艂a materia艂y do fizyki gdy偶 zdaje w tej sesji zimowej! :) Dariaatrz@gmail.com egzazminowany! pytanie do Ciebie, jak i do innych w sumie te偶. Deklaracje maturaln膮 (t膮 do 31 grudnia) musia艂am z艂o偶yc do oke u mnie w mie艣cie, czy do dyrektora liceum w kt贸rym chce zdawa膰 mature? kurde zapomnia艂am! i musz臋 kombinowa膰 i szuka膰 znajomych znajomych kt贸rzy maj膮 znajomego! PROSZ臉 O SZYBK膭 ODPOWIED殴 B艁AGAM :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DariaTrz Napisano Stycze艅 8, 2015 JA PIERNICZE, musze wam powiedzie膰 ze zdaje ostatnie 3 egzaminy teraz i mia艂am normalnie pisa膰 mature w maju. Nie do艣膰 偶e uda艂o mi si臋 zwolni膰 z op艂at i zacze艂am 1 raz porz膮dnie nauk臋 to w trakcie tych 艣wi膮t wylecia艂o mi z g艂owy... zastrzel臋 si臋 chyba jak to nie wyjdzie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 8, 2015 Powinna艣 wyslac deklaracje do oke Do 31.12.2014 nie wiem co teraz czy uda Ci sie to za艂atwi膰. Troch臋 szkoda bo rok w plecy potem. Ja mam pytanie dot histori ciezko ja zda膰? Co By艂o w ostatniej sesji? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 9, 2015 czesc wam ;) mam pytanie bo nie wiem co jest, w polowie grudnia wyslalam do oke list w ktorym byl wniosek o pisanie ostatniego egzaminu i wniosek do matury, odeslali mi ze jestem dopuszczona do egzaminu ekst. ale na temat matury ciiisza :/ czyli co matury juz nie bedzie :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 9, 2015 a i odpisze tu komus od razu co do historii, ja zupelnie bez uczenia zdalam na 3, malo brakowalo do 4, tam z polowa to sa teksty i pytania do nich wiec wystarczy w tym czytanie ze zrozumieniem :) troszke pytan na wiedze, jakis obrazek/zdjecie do podpisania i na koncu praca ktorej nawet nie probowalam pisac :p Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 9, 2015 Ja niestety nie odpowiem na pyta odno艣nie matury bo nie mam poj臋cia. Co z Podstawiami przedsi臋biorczo艣ci nie mam 偶adnych materia艂贸w a zdaje w tej sesji mam szanse zda膰? Jak wam og贸lnie id膮 przygotowania do egzamin贸w? Zdaje 6 przedmiot贸w w tej sesji w Rzeszowie pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach