Dorianos 0 Napisano Listopad 24, 2014 O widzisz..Super..To ja jutro wysylam wszystko do Krakowa :D :D. Dzieki Serdeczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 Bardzo prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 Jak ktoś dostanie wyniki z Krakowa, proszę dać znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorianos 0 Napisano Listopad 24, 2014 Do spania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorianos 0 Napisano Listopad 24, 2014 Z tego co wczesniej pisali na Forum..to Krakow sie najbardziej ociaga z wynikami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 wszyscy się ociągają w tej sesji, poprzednie miałem 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorianos 0 Napisano Listopad 25, 2014 Moze bylo wielu zdajacych?...Albo pogoda ich rozleniwila ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 A wy myślicie że sprawdzenie kilka tysięcy prac to się robi w tydzień? Miesiąc czasu to i tak małe w porównaniu do tego ile osób zdaje te egzaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 wlasnie dzwonilem OKE 28 listopada jest ogolne odtajnienie wynikow natomiast 26 beda one wysylane troche bezsens ale to jest pewne info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 czyli na piątek powinny być, dzięki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 dobrym trafem nie którzy dostana w czwartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 a w ktorym oke takie informacje dostales?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Listopad 25, 2014 Dorianos - ja wysłałem do OKE Kraków - bo województwo podkarpackie pod to OKE należy. Wysłałem póki co deklarację + ksero dowodu - a muszę dosłać świadectwo, bo zgubiłem. A chyba do 15 listopada info o zwolnieniu (w moim przypadku 50%) z opłat + info co zdaję itd. Jak by coś dorianos czy ktokolwiek z Rzeszowa, kto będzie zdawał w lutym może jakoś się zgadamy? na emaila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 przecież nie ma OKE Rzeszów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 Spytaj czy jest francuski, zadzwon do oke i spytaj o taka możliwość. Wydaje mi się ze powinno się dac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Listopad 25, 2014 Nie ma OKE rzeszów, jest tylko oddział - ale tam nie wysyła się żadnych dokumentów tylko do właściwego względem zamieszkania, a dla osób z podkarpackiego to OKE KRAKÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 jak oke sprawdza dochody do zwolnie z egzaminow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 jak OKE sprawdza dochody do zwolnienia z egzaminów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 jeszcze 3 dni czekania, na wyniki jednego przedmiotu ! już nie mogę nerwowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2014 Właśnie, jak sprawdzają dochody?Jakie dokumenty są wymagane w przypadku osoby prowadzącej własną działalność? Czuje się jak pi...da płacąc pełną kwotę. Z tego co rozmawiałam z ludźmi to większość jest zwolniona z całości opłat albo z połowy. Jak oni to robią ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2014 Ja wszystkie egzaminy w trzech sesjach zdałem za darmo. Przez rok byłem po prostu na Urzędzie Pracy zarejestrowany. Wystarczył wniosek do OKE z Urzędu Pracy że jestem zarejestrowany jako bezrobotny i zawsze zwalniali mnie w 100% z opłat. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby robili jakieś problemy. Wystarczyło wniosek wysłać i po jakimś czasie przychodziło pismo/zgoda na zwolnienie z opłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Listopad 26, 2014 Pozwole sobie "wkleić" prosto od OKE: KRYTERIA ZWALNIANIA zwolnienie w całości, w przypadku: - osób samotnie gospodarujących, jeżeli ich dochód netto nie przekracza 542zł, - osób w rodzinie, jeżeli dochód netto na osobę we wspólnym gospodarstwie domowym nie przekracza 456zł na osobę (zaświadczenia o dochodach od wszystkich pracujących członków rodziny i oświadczenie o liczbie członków rodziny pozostających we wspólnym gospodarstwie); zwolnienie z części opłat w wysokości 50%, w przypadku: - osób samotnie gospodarujących, jeżeli ich dochód netto nie przekracza 1084zł, - osób w rodzinie, jeżeli dochód netto na osobę we wspólnym gospodarstwie domowym nie przekracza 912zł na osobę (zaświadczenia o dochodach od wszystkich pracujących członków rodziny i oświadczenie o liczbie członków rodziny pozostających we wspólnym gospodarstwie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2014 Ja niestety nie mam szans na bezpłatne egzaminy. Bardzo żałuje. Mieszkam i pracuje w Uk wiec nie ma szans :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 dostal juz ktos wyniki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Na stronie oke jaworzno pisze, ze wyniki wysyłają 28 listopada, wraz ze świadectwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 dzwonilem do oke 10 min temu i powiedzieli ze juz sa wyslane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 sam juz nie wiem kazdy mowi co innego a w szczegolnosci te oke raz tak raz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 No to czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 do którego oke dzwoniłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 w jaworznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach