Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Oddawa艂 ju偶 kto艣 bibliografie? jak to wygl膮da, sprawdza j膮 nauczyciel, wprowadza poprawki ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dzis chyba ostatni dzien na oddanie bibliografii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 4 kwietnia,jutro jeszcze mo偶na ostatecznie odda膰 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie orientuje si臋 kto艣 czy je艣li mam zaliczone 8 egzamin贸w a chcia艂abym i艣膰 do liceum zaocznego to mog膮 si臋 one jako艣 wliczy膰 do zaliczenia roku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s膮dz臋, nie lepiej zda膰 pozosta艂ych 3?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie musze jechac po swiadectwo osobiscie, zadzwonilam i wysla. Musialam tylko napisac podanie z prosba o to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy jest kto艣 kto nie dosta艂 jeszcze wynik贸w ,bo ja wci膮偶 czekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S臋k w tym, 偶e pozosta艂e trzy to matematyka fizyka o chemia. Czyli czarna magia. Nie sta膰 mnie na korki wi臋c do sesji luty 2015 uczy艂am si臋 sama i jak wida膰 nie Zda艂am 偶adnego :-(wszyscy mi teraz m贸wi膮 偶ebym sz艂a do szko艂y. Ale dla mnie to by艂aby droga przez m臋ki. Jednak chcia艂am si臋 upewni膰. Uparta jestem i zostan臋 zapewne przy jeszcze jednym podej艣ciu. Tym razem ju偶 p艂atnym. Mo偶e to mnie bardziej zmotywuje. Dzi臋kuj臋 za odpowied藕 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie da si臋, ta forma zdawania liceum a tradycyjne to co innego. Mo偶esz i艣膰 do LO ale wtedy od pocz膮tku zaczynasz wszystko. Sproboj jeszcze raz podej艣膰 do egzamin贸w inni tez nie ogarniaja tych przedmiotow ale zdaj膮 je za pierwszym lub kt贸rym艣 podej艣ciem w ko艅cu. Nastaw si臋 pozytywnie i si臋 ucz sama, da rade samemu na te 15 punkt贸w ogarn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze ja jeszcze nie mam ciekawe dlaczego tak d艂ugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za jakie艣 s艂owa otuchy :) Od wczoraj chodz臋 pod艂amana. Jak wysz艂am z fizyki i matematyki to by艂am 艣wi臋cie przekonana,偶e zalicz臋 bo odpowiedzia艂am na wi臋kszo艣膰 pyta艅. Wydawa艂y si臋 do艣膰 proste. Liczy艂am si臋 z tym,偶e nie zdam chemii a tu lipa :( Ja sko艅czy艂am jedn膮 klas臋 liceum,potem teoretycznie drug膮 klas臋 technikum,ale w lipcu nie zaliczy艂am praktyk w biurze turystycznym i nie dosta艂am 艣wiadectwa. Zacz臋艂am od nowa i przerwa艂am bo trzeba by艂o i艣c do pracy.Zacz臋艂am zaocznie,ale nie mog艂am jako艣 ogarn膮c od nowa tego siedzenia i s艂uchania . Do ekstern贸w pa藕dziernik 2014 uczy艂am si臋 ot tak. Co艣 poczyta艂am co艣 sobie poprzypomina艂am i zda艂am. a Tu 艣l臋cza艂am ca艂y czas nawet na jednej jedynej przerwie w pracy 20minutowej nad ksi膮偶kami i dupa ;( No nic trza si臋 bra膰 i zmotywowa膰 ostatni raz. To偶 do trzech razy sztuka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martw si臋. Dwa lata temu zako艅czy艂em przygod臋 z uzyskaniem 艣wiadectwa liceum w ten w艂a艣nie spos贸b i wiem, 偶e nie zdany egzamin mo偶e pod艂ama膰. Ja zdawa艂em w trzech sesjach bo nie mia艂em kasy 偶eby za jednym razem wszystko zda膰 a pracowa艂em, wi臋c nie mog艂em by膰 zwolniony z op艂at. Pami臋tam jak wszystko mia艂em zdane, nawet matematyk臋 na 36% napisa艂em, z kt贸rej jestem totalnie lewy a fizyk臋 napisa艂em na 14% i obla艂em. By艂em masakrycznie za艂amany i zestresowany, 偶e musz臋 czeka膰 jeszcze p贸艂 roku 偶eby to poprawi膰. Tak to ju偶 jest. Ja uwa偶am, 偶e ta forma jest najlepsza, bo uczysz si臋 w domu albo na kursie i przyswajasz wi臋cej tej wiedzy. W tych wszystkich szko艂ach wieczorowych to byle debilowi naci膮gaj膮 na dopa, albo zadanie zrobisz domowe i dostajesz oceny. Jak czego艣 nie zdasz to poprawiasz i tak wszyscy to liceum zdaj膮 ale tam trzeba chodzi膰, bo musisz mie膰 ponad 70% obecno艣ci. Szczerze to mi by si臋 nie chcia艂o 2 lata chodzi膰 do takiej szko艂y, szkoda czasu i zachodu. Nie za艂amuj si臋. Ja si臋 uczy艂em wszystkie z neta, matematyka fizyka chemia - wszystko z neta. Na pewno sobie poradzisz, grunt to pozytywnie my艣le膰. Zosta艂y Ci tylko trzy przedmioty, nie zawal tego i nie olej bo b臋dziesz potem 偶a艂owa膰. Najgorsze co mo偶esz teraz zrobi膰, to w艂a艣nie ola膰 to i p贸j艣膰 do wieczorowej. Moja kole偶anka tak zrobi艂a, ola艂a a zosta艂y jej 4 przedmioty do zdania a potem 偶a艂owa艂a bo nie mia艂a czasu na szko艂臋 wieczorow膮 i eksterny jej przepad艂y i nie zrobi艂a liceum. Nie poddawaj si臋. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej W poniedzialek dostalam wyniki zdawalam 6 przedmiotow i wszystkie zdalam na 4 poza historia na 2 ale tak lalam wode ze masakra :)) Ciesze sie ogromnie W pazdzierniku matematyka fizyka chemia polski i angielski Mam zamiar zapisac sie na korki z mat fizyki i chemii oby sie udalo zdac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sam musze przyzna膰 偶e co do fizyki chemi i matematyki mia艂em po prostu szczescie, moja wiedza jest bardzo szcz膮tkowa ale akurat trafi艂em na dobrze, logiczne u艂o偶one arkusze, szczescie ze w zyciu juz nie bed臋 musia艂 mie膰 styczno艣ci z tymi przedmiotami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z matematyka biedziesz mial do czynienia cale zycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatiitaM
Polecam Matemaksa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
matemaks i mrcupi dzi臋ki nim mam 艣rednie wykszta艂cenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukasz201
a ja sie wam pochwale ocenami, bo ju偶 dosta艂em: Polski 4 Historia 2 wos 5 angielski 4 matematyka 1 fizyka 3 chemia 2 biologia 4 geografia 5 podstawy przedsiebiorczosci 5 technologia informacyjna 4 jak na 0 nauki, chyba do艣膰 dobrze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzisiaj przysz艂y mi wyniki za pierwszym podejsciem zda艂ammmmmmmmmmm i mam swiadectwo HURRRRRRRAAAAAAA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za pierwszym podej艣ciem to jest jaki艣 wyczyn gratuluje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdaje kto艣 matur臋 w szkole w Warszawie na ul. Mi艅skiej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zda艂am za pierwszym podej艣ciem co prawda 4 dw贸je ale to nie wa偶ne,wa偶ne 偶e si臋 uda艂o .Wam te偶 偶ycze tego szcz臋艣cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To super 偶e zda艂a艣 przede mn膮 jeszcze cztery egzaminy najgorsze przedmioty uff boje sie,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A najgorzej 偶e to poprawki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 jestem w tej mniejszo艣ci mia艂am tylko 32% a wyda艂amo mi si臋 ze napisa艂am conajmniej na 60% z maty jestem do艣膰 dobra a tu takie zaskoczenie ale i tak si臋 ciesze ze mam 艣wiadectwo .Wszystkim zdajacym w pazdzierniku 偶ycze powodzenia z maty najlepiej si臋 uczy膰 z ksi膮偶ki.'Jak zda膰 mature z matematyki 'Dariusz Kulma naprawde super wyt艂umaczone i ca艂y zakres materia艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja z matmy mialam rowne 30% takze jestem mega fuksiarz :p a co ciekawe tez myslalam ze znacznie lepiej napisalam hmm ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e jednak kto艣 zdaje mature w Warszawie na ul. Mi艅skiej? Czy jestem jedyny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukasz201
a skad wy macie %%/ilo艣膰 pkt? ja mam tylko ocen臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do mnie przyszly dwie koperty jedna ze swiadectwem a druga z wynikami i tam kazdy przedmiot rozpisany ile % bylo

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋