Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 18, 2018 ja sie zawsze uczylam na pa艂ach wiec kiepsko widze zebym zdala teraz ale zaplacilam za wszystko moze sie uda :o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 18, 2018 A mnie szkola i te durne progi zaliczeniowe zawsze zzeraly od srodka :( boje sie tego i teraz. Chcialabym juz robic cos powyzej liceum jakis zawod albo cos :( ale wiem ze bez liceum nic mnie nie czeka.. Boje sie ze zostane bez wyksztalcenia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 18, 2018 No teoretycznie masz na zdanie liceum 3 lata i nie nastawiaj sie ze zdasz za pierwszym razem jak uczylas sie na palach i dwojach ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 18, 2018 no ale sama rozumiesz ze chce jak kazdy miec srednie :( tak bym sie cieszyla :'( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 19, 2018 maturalna deklaracje zaraz trzeba sk艂ada膰 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 22, 2018 hej :) jestem tu nowa :) moglby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi egzaminami ? skonczylam zawodowke i chce zdobyc srednie wyksztalcenie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 22, 2018 www.polapatola.pl/2017/10/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-1/ www.polapatola.pl/2017/10/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-2/ www.polapatola.pl/2017/12/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-3/ Tutaj dziewczyna opisala Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 22, 2018 mozesz zdawac egzaminy eksternistyczne z zakresu podstawowki zawodowki gimnazjum i liceum ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 22, 2018 do matury mozesz podejsc w maju nawet piszac egzamny w lutym :) taka mala rada dla niewiedzacych Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 24, 2018 chemie fizyke i matme bedzie ciezko zdac juz to sama widze z historia moze byc tak samo :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 24, 2018 chemie fizyke i matme bedzie ciezko zdac jesl isie uda w pazdzierniku juz ebde miec srednie taaak baaaaaardzo bym chciaaaalaaaaaa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 24, 2018 hej take pytanko placiliscie za egzaminy ? czy byliscie zwolnieni? moze byc tak ze zalicza z gory tym ktorzy zaplacili? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 24, 2018 Raczej w膮tpi臋 ze nam zalicza za to ze sami zaplacilismy , punkty nie k艂ami膮 :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 24, 2018 Pa藕dziernik -misja zdobycia 12 punkt贸w ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 27, 2018 czyli w lutym moglabym miec juz swiadectwo liceum? a to jest liceum dla doroslych czy zwykle? bo sa dwa wzory swiadectw Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 28, 2018 Je偶eli zdajesz w pa藕dzierniku to na wyniki czeka sie miesiac . To jest swiadectwo liceum dla doros艂ych . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 28, 2018 Okej a jak myslicie sami sobie zdacie wszystko w tej sesji czy nie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 30, 2018 no ja mam nadzeiej ze pojdzie gladko i zaliczze wszystko przynajmniej na dwa ;) ale roznie moze byc mam nadzieje ze maks w lutym zdam wszytsko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 1, 2018 Hej ludziska!!! :D to juz w piatek :D zestresowani? ;) bo ja bardzo :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 1, 2018 Ja mam mega stresa :( gdzie zdajecie ?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Ja Wrocek :D powodzenia sobie zycze jechac pociagiem o 6 na Miko艂aj贸w :D punkt 8 tam bede haha a ty gdzie? Ja akurat stres mam umiarkowany jest jeszcze luty :p po lutym zaczne sie martwic bo. Chce juz mature :o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Ja krakow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 O ja tez Kraczek :D egzaminy zdajw w dwodziestce :D fajnie miec blisko domu haha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Warszawa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Gdansk Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Ja Wroc艂aw Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 Hej ja tez sie bardzo stresuje. Boje sie po艂owy przedmiot贸w. :O to moze byc straszny miesiac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 A ja sie boje wszystkich przedmiotow ;) Zawsze uczylam sie na palach :) 2 razy nie zdalam az rzucilam szkole w technikum na szczescie mam gimnazjum ale chce srednie i isc na policealna na kosmetyczke :) ale watpie ze ktokolowiek to zaliczy ciezkie te egzaminy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 pierwszy angielski fajnie :O nie umiem go :O juz sie zalamalam na poczatku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 ej powiedzcie czy naprawde tak trudno zdobyc 12 pkt? :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach