Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ale faceci sa dziwni :/ po co on to robi???????????????????????

Polecane posty

po co facet który ze mną zrywa po 3 latach związku bez żadnej przyczyny , mówi ze mnie nie kocha na drugi dzień wydzwania i pisze sms-em ze pewnie jestem smutna i żebyśmy zostali przyjaciółmi (z trudem się powstrzymałam żeby mu nie odpisać mam w dupie twoja przyjaźń) tak wiec nie odpisałam mu nic a on znowu dzwoni :O

Gość taka prawda.......
albo ostatnio zrobilas coś co go do ciebie mocno zniechęciło albo ma lepszy model na oku:P raczej nie ma innych opcji

Malinowa Babka- hmm może i tak :O ale juz po 1 dniu rozstania myśli o sexie .. i po co dzwoni jak widzi ze nie mam ochoty z nim rozmawiać

taka prawda.......--ale mi nie chodzi o to dlaczego ze mna zerwal bo mniej wiecej wiem , ale o tego głupiego smsa i oto że dzwoni jak chce zerwac to niech sie odemnie odpierdoli raz na zawsze a nie szuka kontaktu

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
dzwoni zeby sprawdzić czy wszytsko ok:o tzn czy sie nie powiesilas z żalu itp

on dobrze wie że bym tego nie zrobiła ... i to jego pytanie czy jestem smutna ?a jaka miałabym być wesoła :O

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jesli nie planujesz powrotu do niego to napisz mu że jestes wesoła i że sama już myslalas o odejsciu od niego bo cie nudzil czy cos w tym stylu:o

chyba właśnie tak zrobię .. co on sobie w ogóle myśli że może mną pomiatać , mówić ze mnie nie kocha a później jak już mu się znudzi zabawa , dyskoteki, chlanie itd. z powrotem wrócić jak gdyby nigdy nic ... i jeszcze to pytanie czy jestem smutna już widzę jego dumną minę jak gdybym mu odpisała ze jestem smutna albo ze mnie zranił od razu by przestał dzwonić....

Gość ru56756
z byłymi sie nie da orzyjażnić, przerabiałam 2 razy, koleżnka już 3 i jakoś to po prostu nie wychodzi

ale ja nie zamierzam się z nim przyjaźnić tzn. nawet nie wiem co on przez to rozumie ? jeżeli powiedzenie sobie cześć na ulicy to ok , ale jeżeli jakieś spotkania , dzwonienie itd to stanowczo nie ...

a właśnie, do kobiet które się zdecydowały "przyjaźnić " ze swoimi byłymi jak ta przyjaźń wyglądała ??