Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tresiwa23l

Codzienne widywanie się z chlopakiem dziewczyna

Polecane posty

Gość tresiwa23l

Mój mężczyzna chce się ze mną spotykać codziennie nie patrzy na to ,że mogłabmy gdzieś coś zrobić dla siebie chce tylko zebym caly czas mu towarzyszyła ,a jak chce jechać do siebie to już strzela fochy ,a ja mam wyrzuty sumienia że nie jestem u niego tylko u siebie. Lubię mieć też dla siebie czas zadbac o siebie coś zrobic dla siebie spotkac się z kolezanką isć na basen itp;; Czy on mnie aż tak bardzo kocha, ze nie moze wytrzymać jednego dnia beze mnie czy próbuje miec na de mną kontrole jestem z nim 6 lat .

Gość bigu bigu
stare sprawy zakonczyłas na dobre ? Nie jestes łatwa, nie szukasz specjalnie adoracji ?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jesli sie o kimś mysli poważnie tzn zakłada sie już małżeństwo z ta osobą to codzienne widywanie nie powinno przeszkadzać:P jak masz jakies sprawy do zalatwienia to mu o tym powiedz i tyle, a jak sie obrazi to znaczy ze jest mocno dziwny:o

Gość tresiwa23l
on oczekuje ode mnie ze bede sie zachowywala jak żona albo ze mu będę tańczyła jak on mi zagra(tak mi się wydaje) ,a co do ślubu to on nie chce :( Mieszkamy ze sobą 5 lat ale jak jesteśmy w Polsce to lubię być u moich rodziców

Gość tresiwa23l
do bigu bigu: Nie nie szukam adoracji tylko jak każdy potrzbeuje trochę swojej przestrzeni a nie chce żyć tylko jego życiem jego pracą czuje się jak cień

Gość Sabaton_ka
Za często, jak dla mnie.