Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden23

pytanie do pań. czy golic zrost na klatce i brzuchu?

Polecane posty

Gość takijeden23

no wlasnie. mam dopiero 23 lata i bujny zarost na klatce i brzuchu a nawet na barkach... prosze o opinie drogie panie. pozdrawiam gorąco.

Gość takijeden23
penisa nie golę

mi sie zarost na klacie, pod pachami , na plecach i TAM nie poodba , na brzuszku moz e byc oo ile chodzi ci o taka delikatna sciezke .. takie moje zdanie

Gość hmmmm zalezy czy ci
sie opłaca :P Będziesz póxniej musiał golić prawie codziennie jak zaczniesz, a jak przestaniesz to włosy odrosną ci gęstsze itp. :D

nie odrosna gestrze .. bo niby jak , wloski caly czas wyrastaja z tych samych miejsc , ludzie odnosza takie wrazenie bo po ogoleniu wlosy sa sciete na prosto i odrastajac ich koncowki sa bardziej widoczne , niz wlosy ktorych sie nigdy nie gililo ( koncowka wlosa jest stozkowata ) pozatym.. jak sie ogoli i mu sie spodobba moze isc na depilacje laserowa :) wlosy nie odrosna :)

Gość wieszak w szafie
gol tylko miejsca intymne i pachy, reszty nie bo to sexi

Gość taki jak poniżej:
dlaczego niemęskie? możesz sobie depilować, ale ja bym ci sugerowała użycie telocapilu, ponieważ zmniejszy on owłosienie a jest niedrogi

Gość posypanka
mój musi golić miejce intymne bo inaczej nie wezmę do buzi a bardzo to lubi więc goli i nie marudzi, nie cierpię kiedy mam w buzi czyjeś włosy łonowe, bleeee

Gość taki jak poniżej:
malinowa babka, nie chce nic mowic, ale skoro wolisz takich gladkich, to tak jak dzieci, troche pedofilsko

Gość jak dla mnie zdecydowanie nie
facet powinien wyglądac naturalnie, mysl o tym,z stoi przed lustrem golac brzuch mnie odrzuca.

moim zdaniem : wlosy pod pachami wygladaja nieestetycznie tak samojak wlosy TAM , o wlosach na plecach wogoile nie ma mowy , a na klacie nie podobaja mi sie poprostu.Moj maz jest bardzo jasnym blondynem i na szczescie wlosow na klacie nie ma ( bo dopiero by to wygladalo) , rozumiem , ze jednym sie poodba , innym nie , ja wyrazilam sie jasno ZE TO MOJE ZDANIE wiec prosze mnie od pedofilow nie wyzywac , sa rozne gusta

zostaw tak jak jest. jak poznasz laskę i ona zasugeruje Ci depilację to będziesz się wtedy zastanawiał :)