Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia222

nie mam przyjaciol..

Polecane posty

Gość klaudia222

Mam meza i mieszkamy za granica. Jednak nie mam w ogole przyjaciol. Ani nie mialam ich w Polsce, ani nie mam za granica. Pracuje, wczesniej sie uczylam, i do tej pory nie udalo mi sie z nikim zaprzyjaznic. Bardzo mi smutno z tego powodu. Naprawde nie jestem jakas wredna osoba, bardzo lubie pomagac i jestem mila do innych ludzi. Probuje to zaprosic kogos z pracy, to probuje sie umowic z jakac kolezanka, ale czuje jakby to wszystko bylo takie wymuszane. Bardzo mi smutno i zazdroszcze tym, ktorzy maja przyjaciol...

Gość zmartwionabuu
to witaj w moim klubie...

Gość Nicole________
Mam podobnie.

Gość cholerabadzcobadz
klaudia222 w jakim kraju jestes?

Gość aromaja
klaudusia ile masz lat??

Gość pomocna_dłoń
poprostu bądź sobą ; )) naturalni ludzie zawsze maja masę przyjaciół ; ) pójdz do klubu na jakąs impreze ; D tam jest mnóstwo ludzi z którymi możesz sie najpierw zakolegować a w późniejszym życiu nawet zaprzyjaźnić ; D

Gość kupapapap
to ich znajdz masz problem kukonko

Gość cholerabadzcobadz
tak,tylko ze za granica nie jest tak latwo o dobra przyjazn z rodakiem, mozna miec przyjaciol obcokrajowcow, ale brakuje pogaduch i spotkan z dobrym kumplem Polakiem

No. Masz nie lada problem. Nie wiesz nawet co tracisz nie mając przyjaciół. Współczuję ci. Pomyśl o tych wszystkich obmowach za plecami, o tym ze kiedyś jacyś przyjaciele by się na ciebie wypięli gdybyś była w potrzebie, o zawodzie jaki byś wtedy przeżyła... Życie ucieka ci między palcami.

Gość klaudia222
mieszkam w Anglii. Moj maz tez nie jest Polakiem. Jestem bardzo szczesliwa w zwiazku. Tylko przyjaciol brakuje. Nie mam do kogo zadzwonic, z kim wyjsc. Nie chce poznac przyjaciol w klubach i pubach bo nie lubie takich rozrywek. Interesuje sie raczej czytaniem, gotowaniem, muzyka i takimi zupelnie codziennymi sprawami.Na pewno nie lubie dyskotek.Wiec czy nie mozna nikogo normalnego spotkac w pracy?albo gdzies tak przypadkiem? Rodacy w Anglii bardzo sie zmieniaja..Nie mowie ze wszyscy..ale wiekszosc..nawet jak ide do polskiego sklepu a Anglii to nie sa w ogole przyjemni,burcza i az mi wstyd przed mezem..:(