Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dziwna????

Czy mam dziwne poczucie humoru???

Polecane posty

Gość jestem dziwna????

W ogóle mnie nie śmieszą zwykłe komedie. Za to śmieję się np na tragikomediach. Np takim filmem, który mnie rozbawia jest American beaty, za to za nic nie będę się śmiać na czymś takim jak American Pie.

Gość pokutnica z psem
a kogo to obchodzi?

Gość chwalisz sie
czy zalisz?

Gość jestem dziwna????
chwalisz się czy się żalisz, a widzisz tu jakikolwiek powód do chwalenia się czy żalenia? Jeżeli tak to współczuję :O ten ostatni niedziel, a jakie masz zaburzenia psychiczne? :classic_cool: Zaraz zdiagnozuję czy też takie mam :classic_cool:

Nie lubisz kontaktu z ludźmi i masz kłopoty w nawiązywaniu ich? Masz swój świat w który uciekasz myślami? Jesteś uzależniona od samogwałtu? Masz myśli samobójcze? Masz depresję albo coś do niej podobne? Masz skłonności sadystyczne? Nie umiesz wyrażać emocji i uczuć?

Gość jestem dziwna????
Kilka rzeczy pasuje 😭 Ale na szczęscie nie za wiele. Czy to oznacza, że jednak jest coś ze mną nie tak? :classic_cool:

Gość qwertura
Ja też mam dziwne poczucie humoru, ale to różnie zależy od nastroju. Ja trajkoczę kiedy lepiej milczeć a milczę kiedy lepiej coś mówic. Czarny humor uwielbiam wprost, a śmiac się potrafię na każdym filmie A ochota na śmiech podczas pogrzebu lub innych sytuacji gdzie śmiac się nie należy, też mnie nachodzi.. Wiesz niedziel, parę rzeczy się zgadza a to ciekawe. Ale u mnie wsyztsko zależy od nastroju i humoru, jestem taką chodzącą sprzecznością nieco :)

Gość tamayka19
ten ostatni niedziel, klasyczny przypadek zespołu Aspergera?

Różni ludzie, różne poczucie humoru... widocznie nie jest to aż takie "dziwne" skoro takie filmy powstają i w ogóle istnieje taki gatunek jak tragiKOMEDIA! Bez jaj! Ja lubię angielski humor i czarne komedie i dobrze mi z tym :classic_cool: