Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry696

Nie mam z kim iść na Ślub!Chętni?wiek min prawie 20lat-23

Polecane posty

Witam. Otóż mam problem-nie mam z kim iść na Ślub taty który jest niedługo bo kilka dni temu rozstałam się z facetem. Jacyś chętni? Jestem niebrzydka i szczupła więc z brzydkim facetem nie pójdę.Możecie wstawiać fotki.

sosss zawsze mozesz dojechac do Poznania🖐️:-D a dzisiaj sie zastanawialam gdzie sie podziales

jest napisane od 20:-D pocieszam nieciesz sie:-) gdzies cos wyczytalam znowu na temat twojej fotki, przez to o tobie pomyslalam to urzedowe czy osobiste?

No i nie może być niski- minimum 173cm wzrostu trochę oleju w głowie i najlepiej student bo ja też studentką jestem.No i żeby dziewczyny nie miał bo nie chcę mieć kłopotów.Strój tez musi posiadać-ładny garnitur i buty eleganckie obowiązkowo!

ale ja nie chce iść z Tobą na wesele :P z całym szacunkiem oczywiście :D

ciekawe co Ty byś zrobił gdybyś miał cała noc siedzieć na krześle i gapić się jak inni się świetnie bawią

marry - robisz tylko z siebie posmiewisko szukajac faceta na kafe 😭 nie masz zadnych kolegow?? jestes studentka, na pewno jakis fajnych studentow mijasz na uczelni, podejdz zagadaj i juz ;)

Czemu dla niektorych ludzi wstydem jest pojscie samemu na wesele?? Mam nadzieje, ze albo Ty autoko albo soss mi odpowie, bo wydaje mi sie to dziwne, zeby na sile szukac parnera, bo co ?? ;)

Gość gość
A ja poszłam sama na studniówkę z kumpelą, a miałam w tym czasie faceta (nie zaprosiłam go i już) :D:D:D:D

Gość RomanoSexmacher
Jeśli będzie ruchański to jestem chętny :classic_cool:

Gość Samarkowaaa
co za pojebana laska :D wstawiajacie fotki tez mi cos haha kasting robi hah lafirynda

Niedawno byl slub mojej cioci, z przyczyn osobistych pojechalabym sama (ale nie pojechalam jeszcze z innych powodow). Bylo wiele mlodych osob, ktore przyszly same, ogladajac filmik nigdy bym sie nie zorientowala kto przyszedl sam, bo kazdy sie bawil z kazdym. Przeciez to nie jest, ze para tanczy razem przez cale wesele. Soss a jakies dziewczny Ci rodzice propobuja, czy to na razie tylko gorzkie zale, ze Ty nie masz panny??

Gość mam super hasło
a duże masz cycki? idziesz w krótkiej sukience czy długiej? a majtki zakładasz?

Autorko nie odpowiedzialas mi na moje pytanie. Czemu nie spytasz jakiegos studenta na uczelni?? Przeciez na pewno jest kilku fajniejszych ;)

Gość tuotok
może dlatego że są wakacje ;)

No tak... ja pracuje wiec w ogole nie skojarzylam :D :D A jakis znajomych na pewno ma, niech spyta jakiegos kolegi, ktory wyglada konkretniej.