Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szał ciałłłł

Ależ mi się straszne rzeczy przytrafiają w śnie :/ Miał ktoś tak?

Polecane posty

To straszne, czasem jak śpie to w momencie przebudzenia (tak mi sie zdaje że sie budze) widze i słysze już wszystko i chce wstać ale nie moge sie ruszyć, nic nie moge! Na sile próbuje podniesc rękę i uderzyć się w twarz albo coś żeby się dobudzić ale nie daje rady :O Próbuje złapać oddech i też nie mogę. Za chwilę przechodzi ale jestem zawsze taka przerazona. Miał ktoś tak? Skąd to się bierze?

jest to paraliż senny, nie wiem skąd się to bierze , ale poczytaj wikipediach :)

Gość sparciała kokartka
a mi sie snilo ze moj byly zaprosil mnie do siebie i poczęstował mnie winem z..wodą z kranu,a jak mu powiedziałam że w tym winie za dużo chloru to rozcieńczył jeszcze bardziej ..co za cieć...ma to związek chyba z tym że był zawsze strasznym skąpiradłem :)i przez to sie rozpad nasz zwiazek

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
ja mialam kiedys tak czesto.. jest to straszne :// ale nie wiem skad sie to bierze... ja mialam tez tak jak bylam gowniara.. pamietam spalam z mama i nie moglam krzyknac nie moglam sie ruszyc to tak jak sen na jawie.. lezalam kolo mamy widzialam ja byla normlana noc ona spala.. a ja lezalam bez ruchu probujac krzyczexc bo widzialam jakies duchy :/

Ja też tak mam... I zawsze po koszmarach - jakieś 5 minut wierzę że to było naprawdę :o Zazwyczaj mi się tak robi jak dosypiam - znaczy obudzę się rano, zapalę, połażę, przekąszę coś - i znowu się śpiąca robię. Zasypiam i koszmary :(

Gość nickonicko2010
poczytaj sobie o śnie świadomym-lucid dream:)sny można kontrolować i sterować nimi żeby śniło ci sie to co chcesz:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Ja to tak przeżywam, że potrafię budzić się zanosząc się od płaczu, brakuje mi oddechu, krzyczę... Makabra :o A do tego budzę się z fochem i obrazą na osobę, która mi się śniła :o I zostaje taki niesmak :o