Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveParadeOna

proszę doradzcie co to oznacza.???

Polecane posty

wg mnie to się faciowi po pijaku wzięło na jakieś wspominki i tyle no czyli jednym słowem jego członek zatęsknił do autorki:P

a ty w swoim wymień na cały w swoim czym??? pierścionku! toż nie zębie!

Gość LoveParadeOna
myślę że chodziło mu że złamałam największego twardziela no ni dzieki i tak papa

chciał zaruchać byłą po pijaku 5

"wg mnie to się faciowi po pijaku wzięło na jakieś wspominki i tyle" skoro ta pseudo poezja to efekt wspominania zwiazku to wole nie myslec co to za zwiazk byl

"czyli jednym słowem jego członek zatęsknił do autorki" albo na jakieś wspominkowe ruchano chce się załapać bo nie ma nic lepszego na oku

myślę że chodziło mu że złamałam największego twardziela no ni dzieki i tak papa autorka tylko tak bawila sie z nami, od poczatku znala odpowiedz, a to malpa!

myślę że chodziło mu że złamałam największego twardziela no ni dzieki i tak papa brum!! choć coś podpiszesz.......

czyli jednym słowem jego członek zatęsknił do autorki" albo na jakieś wspominkowe ruchano chce się załapać bo nie ma nic lepszego na oku albo moze chce autorke bzyknac

pierścionku! tym od ciebie? zalalas go lzami? nie wnikaj czym go zalałam......... dla własnego zdrowia psychicznego :)

czyli jednym słowem jego członek zatęsknił do autorki" albo na jakieś wspominkowe ruchano chce się załapać bo nie ma nic lepszego na oku albo moze chce autorke bzyknac ewentualnie przelecieć ?

Gość LoveParadeOna
Z nikim się nie bawiłam dodam że mam pond 30 lati on też ale skoro tu same dzieci siedza a odpowiedz dostalan an forum erotycznym i to bardzo inteligentne odpowiedzi wp orownaniu z tymi milego dnia pa

Gość Ty swoimi łzami kruszysz diame
to znaczy, że albo masz grzyba albo w oczach kwas czy inny badziew

Z nikim się nie bawiłam no widzisz skruszyć diament w tym wypadku oznacza- dać się rozdziewiczyć

Gość Ty swoimi łzami kruszysz diame
może też znaczyć, ze jestes upierdliwa beksa, co nawet najpiekniejsze piekno tego świata swoim bekiem rozpierdala :o

moze ktos jeszcze sypnie synonimem z poezji? mówisz masz chce zamoczyć wsadzić pomerdać ogonkiem po pośladkach wyje........ten no posiąść

"że mam pond 30 lati on też" ja bym się do tego nie przyznawał... " ale skoro tu same dzieci siedza" definicja dzieki - to osoby nie odpowiadające tak jak na to oczekuję "a odpowiedz dostalan an forum erotycznym i to bardzo inteligentne " inteligentne odpowiedzi = takie, których oczekuję... a rozwijając - super facet, twardziel, olał autorkę, po czym ta ryczała mu tyle, że wreszcie się złamał i stwierdził, że skoro tak błaga to do niej wróci :D

, po czym ta ryczała mu tyle, że wreszcie się złamał i stwierdził, że skoro tak błaga to do niej wróci zaruchać

dzieci miało być oj lepiej żeby dzieci nie było bo dopiero polecą łzy

Ike, bardziej spodziewalam sie czegos w stylu "zspolic, odleciec do gwiazd,, czy umrzec z rozkoszy" ale tez ladnie ;-)

lusiu może spróbuj zapłakać roztopisz moją lodowatą duszę i spod moich drżących palców popłynie prawdziwy erotyzm podszyty szczyptą zakazanej miłości