Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxshy

nie mogę się uspokoic

Polecane posty

Gość xxxxshy

Wiem, że podobnych tematów było tysiąc dwieście, ale panikuję strasznie i liczę na konkretną odpowiedź, która pomoże mojej psychice. Wiem, że szansa na to, że jestem w ciąży jest jak wygrana w totka ale co jeśli mam takie "szczęście"? Otóż około 3 tygodni temu zabawialiśmy się dosyć namiętnie z chłopakiem . Nie uprawialiśmy seksu, nie mieliśmy zabezpieczenia , ale wiadomo, kiedy działają emocje człowiek czasami przestaje myśleć. I tak też się stało. Na chwilę zbliżył się penisem w okolice mojej pochwy, nie wszedł, ale dotknął mnie i trysnął preejakulatem. Niektórzy twierdzą, że plemniki w nim są zdolne zapłodnić, jeśli mają dogodne warunki (byliśmy bardzo mokrzy) inni, że nie są zdolne do zapłodnienia, a jeszcze inni, że w ogóle tam nie ma plemników, albo są tuż przed wytryskiem, do którego tego dnia ani poprzedniego nie doszło, więc plemniki nie mogły zostać w cewce. Kurcze, jak to teraz piszę, to przecież sama sobie to dobrze tłumaczę, ale już tak jest, że coś w głowie mówi: "a jeśli? ". Zaraz po tym zetknięciu się z moim narządem rodnym wsadził mi palec. I w tym cały sęk moich obaw. Czy jeśli preejakulat, który był na moich wargach sromowych został później przeniesiony głębiej przez jego palec? Czy to możliwe żebym zaszła w ciążę? A teraz coś co dodatkowo przemawia za tym, że nie. Jakoś 2 czy 3 dni po tej ryzykownej zabawie dostałam okres, który trwał 5 dni i był dość obfity. Ale właśnie od 3 dni mam gorączkę, zgagę i nudności. Nie chcę już dłużej znosić tej histerii. Boję się test zrobić. Ale przecież wiem, że kurcze to raczej niemożliwe. Niech mnie ktoś uspokoi, jakoś logicznie.

Gość picunia mysunia
Gratuluję ;) Zaciążyłaś :D

Gość krasuula
skoro mialas miesiaczke normalnie a do stosunku nie doszlo.To czym się martwić.W ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść:)

Boże, kolejna desperatka :O ZRÓB TEN PIEPRZONY TEST, bo my Ci nie powiemy, czy jesteś w ciąży! A możliwe, że możesz być. Choć jak dostałaś okresu, to wątpię.

Gość xxxxshy
"Gratuluję Zaciążyłaś " oh ;] dziękuję

A później będzie opowiadać jak doszło do zapłodnienia - palcem.

Gość 48 godzin po otwarciu
xxxxshy---> to po co uprawiasz seks jak nie wiesz jakie sa jego konsekwencje?

"trysnął preejakulatem" hehe dobre a tak na poważnie co najwyżej mozesz mieć ciaże urojoną nic więcej :O

Gość może tak a może nie ;)
Szansa na to że jesteś w ciąży to 1% :) zamiast się stresować zrób test i przestaniesz panikować :) miesiączka była więc luz blues :) a zresztą bobaski są słodkie

Gość xxxxshy
nie uprawiam seksu, napisałam, że to była chwila, opamiętaliśmy się, chociaż już mieliśmy ochotę zrobi to bez zabezpieczenia, EMOCJE, boję się zrobic test to jest chore, wiem, dzięki za niegłupie odpowiedzi, za te idiotyczne... no torchę mniej, chociaż czasami takie wyśmianie kogoś też pomaga; napisałam przecież, że mam wiedzę w tym temacie jednak problem tkwi w moim myśleniu, w podświadomości, podejrzewam, że skoro obfity okres nie był w stanie mnie uspokoic, to nie wiem czy test coś da... chyba będę czekała 9mscy i dopiero będę pewna. nie życzę nikomu takiej paranoi

Gość picunia mysunia
Odkąd to preejakulatem się tryska:D:D:D:D Dziewczynko doucz się ;)

Gość xxxxshy
dobra może nie, odniosłam takie wrażenie, w każdym razie to nie była sperma, wiem jak wygląda sperma a jak preejakulat; przestańcie byc złośliwi

Gość picunia mysunia
No to bez przesady z tą paranoją ;) Jeśli już chcesz eksperymentować to się zabezpieczaj; )

Gość xxxxshy
tak, preejakulat wypływa raczej, ale jeśli się ściśnie przy tym mocno penisa może trysnąc ;)

Gość picunia mysunia
Co za różnica :o Przecież wiadomo, że może dojść do zapłodnienia;)

Gość xxxxshy
a masz magistra ginekologii, że tak straszysz ludzi?