Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz z

ślub polki z arabem - dokumenty

Polecane posty

Gość mariusz z

jakie dokumenty są potrzebne aby wziąć taki ślub w polsce? i czy wtedy kobieta bez paszportu i dowodu ma łatwiej wyjechać z polski jako jego żona ?

Gość dorooooooookkkkk
potrzebuje zUSC zdolnosc do zawarcia malzenstwa , skrocony akt urodzeniai i to wsio

Gość dorooooooookkkkk
moze wyjechac w ogole bez niczego,. jest szengen np jedzie do berlina a tam w konsulacie poslkim daje babce akt urodzenia i moiwi ze zgugila dowo i paszport robi paszport i jedzie gdzie chce, poki co moze tyklko do krai europejskich ale jak zrobi paszport to juz dupa... pojedzie gdzie chce A co chcesz zatrzymac siostre? daj mi z nia pogadac wiem cos o tym- nie pojedzie

Gość dorooooooookkkkk
a i jak to latwiej czy trudniej to jej kraj i moze wyjechac czy ma slub czy nie

Gość mariusz z
to moja była dziewczyna nosi moje dziecko i właśnie uciekła z palestynczykiem milionerem

Gość dorooooooookkkkk
zartujesz? czy na powaznie to?

Gość mariusz z
śmiertelnie poważne!!! on miiał wyjeżdżać już (znali się wcześniej i przyjechał w odwiedziny) się żegnali i pojechała z nim pytanie czy wzieli ślub w polsce i wyjadą, lub wyjechali od razu, boje się o dziecko, które jest na 99% moje, jeśli urodzi u niego i okaże się moje to pewnie je zabiją, nic nie mogę zrobić

Gość dorooooooookkkkk
No walsnie mialam pisac... ze wspolczuje bo dziecko nie bedzie traktowane tam .. dobrze, miejmy nadzieje ze ona wroci po rozum go glowy i przyjedzie . a Tymczasem zglos sprawe na policje o tym ze ona ma Twoje nienarodzone dziecko i Twoje obawy. Poki co policja jak znam zycie zbagatelizuje to ale zostanie w rekordach ze zostalo zgloszeniu wiec jesli dziewczyna pozniej przyjedzie odwiedzic matke z dzieckiem to bedzie mozna jakos dzialac. tez masz swoje prawa ale podejrzewam ze znacznie wiecej jesli dziecko sie urodzi. To jakas bzdrura , ja znam bardzo duzo arabow, mam nawet meza araab i sie znam, gdyby to byl milioner siedzialby w swoim kraju i tam mial swoje zonki itp. A on poprostu ja tam zabral aby zrobic dokumenty, oni wszyscy tak robia jak juz opisywalam, 5% z nich ma uczciwe zamiary, uwierz mi najbardziej szkoda mi dziecka. No chyba ze z drugiej strony Ty jakis jestes nie teges i ona uciekala od Ciebie i on calkiem ok moze byc. Ale uwazam ze i tak jest jebniieta jesli pojechala do palestyny, biedaczka

Gość mariusz z
ale generalnie co to da jeśli zgłosze na policje?? przecież to nie porwanie poza tym ona jeśli już wyjedzie to podejrzewam, że już tu nie wróci

Gość dorooooooookkkkk
no chyba mowie ze da, ale nie teraz. Zglasza sie takie cos aby pozniej jak bedziesz na sprawie sadowej bylo w dokumentach ze jakos zareagowales i ze sie martwisz o to dziecko. Boze... przeciwez wiadomo ze nic teraz nie da.

Gość mariusz z
jakiej rozprawie sądowej, nie jesteśmy małżenstwem

Gość mariusz z

Gość mariusz z

Gość mariusz z
czy takie zawiadomienie mogę złożyć w miejscu jej zamieszkania czy w moim regionie? pytam bo to dwa różne województwa

Gość sfs sdf sg
2/10 za milinera z Palestyny :)

Gość mariusz z
to nie prowokacja myślisz, że jak czegoś nie doświadczasz to nie może się zdarzyć

Gość kitty27
żeby mogli wziąść ślub w pl on musi być zameldowany w pl i mieć ważna wize ewentualnie paszport zależy od urzędu miasta. jesli wezmą ślub w innym państwie unijnym też podobna sytuacja z tym że jesli nie ma ona żadnego dokumentu tozsamości lub aktu urodzenia musi czekać aż dany konsulat sciągnie z pl, więc najprawdopodobniej wezmą slub u niego a wtedy bardzo żle dla Ciebie i napewno dla dziecka. Dziecko odrazu bedzie mialo dokumentu arabskie pozatym jesli bedzie on wiedzial ze jest nie jego lub jego rodzina współczuje temu dziecku. Najlepiej idz do sądu zawsze radca prawny Ci doradzi napewno załóż sprawe o ojcostwo i walcz. Nie pozwól by zamrnowali maleństwo. Wiem co to znaczy mam dziecko z arabem po 4latach zaczoł sie interesować ponieważ stara się o papiery by zostać w kraju unijnym jednym słowem Ci ludzie to nic dobrego trzymam kciuki za Ciebie

Gość jkasgduge
Po 1 pierwsze tam sie nie zabija dzieci po 2 jak je tam urodzi to ty tego dziecka nie zobaczysz poniewaz oni zrobia z niego małego araba ... No ale powiem ci ze wspolczuje najlepiej jakb ys miał dowody na to ze to twoje dziecko i wtedy idziesz na policje i zgłasza o uprowadzenie dziecka ... Wtedy napewno dziecko jej odbiora .. :) i bedzie miala zakaz wyjazdu z polski do konca zycia a nawet pojdzie siedzie ...

Gość gfgff
Jak to Palestyńczyk milioner? To chyba ma swoje ze 3 tunele pod granicą. Tam nie ma milionerów.

Gość o matkoooooo
ale to trzeba byc idiotka,zeby uganiac sie za Arabami i calyym tym elementem. z calym szcunkiem,ale tam nie ma uczciwych ludzi. A ci uczciwsi siedza sobie grzecznie tam i hajtaja sie miedzy soba