Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaMiii

Co zabrać na wakacje w ciepłe kraje :)?

Polecane posty

Gość malutkaMiii

Niebawem , na dniach jade do Tunezji, 1x w zyciu na zagraniczne wacakcje :)...co poelcacie zabrać ze sobią, bo kompletnie nie wiem :)???

Gość nickonicko2010
trzy bikini,dużo kremu do opalania,karte kredytową,okulary przeciwsłoneczne,słownik polsko-arabski:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość powiedz rodzicom
duzo gumek bo araby lubia polki

Gość malutkaMiii
i same przewiewne ubranka , czy brac tez cos grubszego :)? chyba nie :)? Gumki uzyje ale z narzeczonym, z ktorym jade :)

wódke, antyperspirant i audiobooka z "królową śniegu"

Gość i nie zapomnij
zrobić sobie przed wyjazdem na pamiątkę zdjęcia łechtaczki i warg sromowych bo Ci arabusy upierdolą i jak uda Ci się wrócić to na pewno bez tych narządów

Gość malutkaMiii
Zero kultury na tym forum....no nic, narazie!

Gość pytanko na sniadanko
apteczka a w niej węgiel i antybiotyk na biegunkę podróżnych, i inne leki, to trzeba mieć.

w pierwszej odpowiedzi zawarto sedno sprawy wiec o co ci chodzi?

Gość pytanko na sniadanko
a jedną rzecz cieplejszą warto mieć ze sobą, bo w ciepłych krajach nie zawsze jest tak ciepło

Gość malutkaMiii
akurat nie chodzi mi o wypowiedz 1, bo byla ok i z ania dziekuje oraz pozostalym tez b. dziekuje, chodzi mi co poniekotrych , ktorzy nie umia sie kulturalnie zachowac, nawet na forum :)

Gość malutkaMiii
tak w tajemnicy powiem tylko na tym forum, że planuję zdradzić narzeczonego z dorodnym Arabem :)

Gość to co bierzesz nad morze polsk
dużo cienkich rzeczy, ale też długie spodnie i bluze, wieczorami różnie bywa...apteczka z lekami, kremy z filtrem...

Gość malutkaMiii
darowac sobie podszywy:P dzieki;)

Gość salidonna
malutkaMiii ludzie niektórzy to chyba nie mają co robić. Nie ma co się nimi przejmować. Ja mam kilka rad co do apteczki. Przede wszystkim coś na biegunkę jakiś stoperan, elektrolity, coś na uczulenia. Moja siostra jak była w Tunezji 2 lata temu dostała strasznego uczulenia na jakieś owoce i puchła. Miała na szczęście tabletki na alergię chyba Clatrę i wapno i zeszło po dniu. Jeszcze radzę zabrać plastry w tym rownież specjalne na pieprzyki. No i na otarcia czy rany do odkażania - radzę w dobrej cenie Linoseptic, dobrze odkaża i nie podrażnia skóry. A wiadomo jak na wycieczkach to buty mogą obetrzeć, jakieś otarcia albo infekcje intymne na basanie (a o to łatwo na basenach w kurortach). Ja nabawiłam się strasznej infekcji w Egipcie kiedyś i była masakra. Dlatego warto pomyśleć na zapas. A ten linoseptic można śmiało właśnie używac na takie infekcje. Ja wtedy nic nie miałam niestety takiego.

Gość malutkaMiii
dzieki salidonna, na pewno skorzystam z Twoich rad :)