Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziebla od niedawna

Co jest kurcze ze mna?:(

Polecane posty

Gość oziebla od niedawna

Zawsze byłam kobieta aktywna seksualnie a ostatnio nie chce mi sie. Mam 2 prace, ktore ciagne naraz - jedna jest moją pasją druga obowiązkiem i zrodlem dochodu ale tez ją lubię. Wracam o 16 do domu gdzie czeka moj partner jemy obiad, pojdziemy na siłkę albo basen, obejrzymy film i jakos tak dzien zlatuje. A na seks jakby czasu nie starczało poza tym nie czuje takiej potrzeby, wole sie przytulic i zasnac najchetniej po takim dniu. Zawsze z moim facetem bylismy dopasowani pod wzgledem tego a teraz On narzeka ze kochamy sie raz na tydzien a dla mnie to wystarcza. Nie chce Go zaniedbywac, pare razy sie zmusilam. Jak wrocic do aktywnosci?

Gość niebieskooooka dziewczyna
wiesz, nie znam Waszej sytuacji ale moze Wasz sex Ci spowszednial, ile jestescie razem? ile razem mieszkacie? moze jakas rutyna? moze brak organizacji czasu? albo taki okres, przyczyny moga byc rozne od pogody do depresji

Gość oziebla od niedawna
depresja na pewno nie:) w innych dziedzinach jestem aktywna, pogoda mi nigdy nie przeszkadzala, po prostu nie czuje takie potrzeby. Moze z tą monotonia to racja. Jest jeszcze taki problem ze On ciagle chce zebym mu ssała...od czasu do czasu mozna ale nie bez przerwy, ale to juz zakrawa na erotyczny topic

"Jest jeszcze taki problem ze On ciagle chce zebym mu ssała..." tego chce każdy facet - jednak zależy czy on chce po prostu żebyś mu loda zrobiła i idzie spać, czy też Cie zaspakaja

Gość oziebla od niedawna
komiczne spac nie idzie, przytula mnie ale niestety rzadko zaspakaja bo na to tez czesto nie mam ochoty i uwazam ze on tego nie umie robic jak nalezy, tlumaczylam pokazywalam a ten ciagle za mocno i mnie kaleczy pazurami mimo ze nie ma przeciez dlugich, moglby je jednak troche krocej sciac.

Gość oziebla od niedawna
kochalismy sie 2 dni temu a ten do mnie juz wczoraj, ze nie widzial mnie nago od wiekow.. no i wkurza mnie ze wystarczy ze sie lekko przytule a Jemu juz staje i zaczyna jeczec jakbysmy nie wiem co robili

Gość moskala
może przez nawał zajęć odeszła ci ochota bo jesteś zbyt zmęczona- całą energię pochłaniają 2 prace i sport. może spasuj troszkę. np. odpuść na trochę ta pracę która jest hobby (nie mówię byś ją rzuciła tylko ograniczyła może albo jak się da zamieniła ją tak by to ta praca stała się też źródłem dochodów) . a jeśli chodzi o to że wkradła się rutyna do sypialni to może pojedźcie gdzieś na weekend i zapomnijcie o całym świecie. np. jakieś spa, kurort itp. jak się zrelaksujesz i znajdziesz w owym miejscu odprężysz to wróci ci ochota na romantyczne uniesienia

Gość oziebla od niedawna
moskala bylismy na wyjezdzie i jakos mi ochota nie przyszla, pierwszego dnia mialam troszke wieksza niz zwykle, z zadnej pracy nie zrezygnuje, bo jedna jest sezonowa mozna powiedziec - raz jest zlecenie raz nie ma a tamta druga jest stała i jest glownym zrodlem dochodow. Na sport On nalega bo on chodzi na silke a ja na fitness i to mnie wlasnie powinno odprezyc w jakims stopniu. Nie umiem sie podniecic jak dawniej. Marze by On cos zmienil w sypialni, zrobil jakas otoczke ale nie chce tego sugerowac, bo z kolei nie podniece sie tym ze to wymuszone..

"spac nie idzie, przytula mnie" od przytulania to raczej się kobiety nie zaspokoi "ale niestety rzadko zaspakaja bo na to tez czesto nie mam ochoty i uwazam ze on tego nie umie robic jak nalezy, tlumaczylam pokazywalam a ten ciagle za mocno i mnie kaleczy pazurami mimo ze nie ma przeciez dlugich, moglby je jednak troche krocej sciac." cóż, albo jesteś nadmiernie wyczulona, albo to raczej jakiś tłumok i brutal "no i wkurza mnie ze wystarczy ze sie lekko przytule a Jemu juz staje i zaczyna jeczec jakbysmy nie wiem co robili" Ty go w ogóle kochasz, czy po prostu nie chcesz być sama

Gość oziebla od niedawna
wiem jak to brzmi, ale historia tego zwiazku jest dluga i zawila, zwiazalam sie z nim z wielkiej milosci, pozniej on wstretnie sie zachowal w stosunku do mnie, obrzydliwie wrecz i sie rozstalismy, on chcial wrocic ale mnie przeszlo, pol roku sie staral i dalam mu szanse bo naprawde udowodnil ze mu zalezy i ze jest wiele wart i ze warto o nas powalczyc. Kocham Go ale 2 lata temu przezylam tragiczna milosc i tamten facet byl wlasnie tym jedynym, wiem ze juz drugi raz takiej milosci nie przezyje. Nigdy nie mow nigdy ale...tamto bylo wlasnie tym WOW.

Ale nie widzisz, że ten związek nie ma sensu? Wkurza Cie, że facetowi staje gdy Cie dotyka... Skończ się oszukiwać - nic z tego nie będzie... Dojdziecie niedługo do momentu, w którym zaczniesz go nienawidzić...

Gość oziebla od niedawna
to troche skomplikowane juz sie zrobilo, On zostawil dla mnie swoje miasto i znajomych, przeprowadzil sie. Ale najwazniejsze jest to ze ja wiem ze nie spotkam lepszego - paradoksalnie - dobrze mi z nim. Nie wiem - moze potrzebujemy pomocy np psychologa..

lepszego nie spotkasz, ale wkurza Cię, że go podniecasz... Cóż - szczęścia życzę...

Gość moskala
ech, myślałam że wcześniej układało wam się w sypialni. jednak najwidoczniej on ci nie odpowiada jako facet nie jesteś w nim zakochana a przenosi to się na sypialnie. skoro nie lubisz jego dotyku, irytuje cie on i nie masz z niego żadnej przyjemności to raczej nie sądzę by to się dało zmienić.ale zawsze można spróbować pogadać z psychologiem.

Gość oziebla od niedawna
a no wlasnie ze ZAWSZE ale to zawsze nam sie ukladalo w kwestiach lozkowych, drazni mnie bo mi sie nie chce i kolo sie zamyka, a nie chce mi sie nie wiem z jakiego powodu do konca. Taka sytuacja trwa dopiero od 3 tygodni, nie wiem czy to duzo w sumie. Czy jestem zakochana? Nie wiem Czy kocham? tak

Gość no wiesz ty pracujesz
do 16 a potem siłka czy basen- ja tez bym nie miała ochoty po wysiłku fizycznym i psychicznym nic tylko grzecznie spać, może zrob sobie przerwę od siłowni, a jak nie pomoże to może masz rozregulowane hormony i dlatego spadek libido, a bierzesz pigułki, bo jeśli tak to może masz źle dobrane

Gość oziebla od niedawna
nie biore tabletek, nie codziennie jest silka i wtedy tez nie mam checi

Gość no wiesz ty pracujesz
za to czy się ma ochotę czy nie dużą rolę odgrywają hormony, może przejdź sie do ginekologa on ci powie jakie badania trzeba zrobić (miałam spadek libido przy niedoczynności tarczycy - badanie poziomu TSH, więc coś może być na rzeczy z gospodarką hormonalną)

Gość oziebla od niedawna
no wlasnie zrobilam tak jak piszesz - zbadalam sie i nic nie wyszlo;/