Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotttaaa

POBIŁAM SIĘ O FACETA..........

Polecane posty

Gość dorotttaaa
oreore bo ona się odezwała do mnie"ale masz dziewczyno problemy,ch*j ci do nas" kiedy ja zaczęłam na niego krzyczec... Sama jest sobie winna, bo odróciła moją uwagę o niego, to jakby prosic sie o spuszczenie łomotu. Pod wpływem emocji to było i tyle...

Gość dorotttaaa
ONA2222 no chyba odpowiedziałm kolezanko, moze czytaj albo uwazniej albo ze zrozumieniem?

Następnym razem, korzystaj z podpowiedzi forum :D A ten link, mimo absurdu sytuacyjnego, wywołuje u mnie zawsze niepochamowany śmiech, zwłaszcza w końcowym fragmnecie. :D

Gość dorotttaaa
lecę cos zjesc, a potem do pracy, wiem,ze sie posmialiscie, mi tez sie troche cchce smaic jak sobie to przypomne:) pa pa zycze wszystkim miłego popołudnia

no fakt nie doczytalam bo duzo odp naraz bylo:) i nie jestem twoja kolezanką:) 🖐️

co masz przeciw zwierzetom?! he? Nie, bardzo lubię, zwłaszcza dobrze doprawione.

Hej Ike. :) Jakoś ostatnio nie mogę na Was trafić. :( I tęsknota mnie ogarnia. 😭

znow bedzie o kaczkach? Liczyłem na to, że o bójkach w parku. Nie ważne, że wyimaginowanych.

Napisano, że co ma swój początek ma też i koniec. Więc kto wie...

oj jak tęsknota to chyba za Ms?:)

Za MS-em to ja już nawet nie płacze po kątach. :( Łobuz z niego i tyle. :(

Gość tak miało byccc
ogarnijcie sie gadacie bzdety, autorka poszła i rozwalacie fajny temat

Jakoś ostatnio nie mogę na Was trafić. cuda sie zdarzaja, nie trwaja jednak wiecznie Oj ZS, a Ty znowu odgrzewasz kotlety. Ta sama, oklepana i przegadana retoryka. Coś nowego czas wymyślić.

Ogarniam się. Otrząsam ze wspomnień. Żyć trzeba dalej. :D (Ale łezkę może jeszcze jakąś uronię. :D )

Gość Ci znowu
robia pobojowisko z tematu i miejsce na pogawedki, spotkajcie sie na miescie i powymieniajcie te kocopoly "inteligentne" jak sto skurwysynow. DNO ! ktos powinien Was wreszcie stad usunac, bo niestety ale nie jestescie fajni. Kazdy ma dosc tego teatru i kolka adoracji na kafe

(Ale łezkę może jeszcze jakąś uronię. ja tam sobie myślę, że teraz jego kolej;)

tak miało byccc ogarnijcie sie gadacie bzdety, autorka poszła i rozwalacie fajny temat niestety, taka kolej rzeczy. Jak się wymyśli fajny temat, to trzeba go pilnować, a nie tak sobie w pół słowa uciekać. Zresztą Autorki już nie zobaczymy - jej ofiara podobno zrobiła już obdukcję. Adwokat jej będzie bardziej potrzebny, niż jakieś pomarańcze głupkowate.

Cichy ale ja lubię jak Zs tak pisze. :) Lubię algorytmy i Zs doskonale się w to wpisuje. Pojawiam się w temacie i wiem, że padnie tekst o bosaku albo zabrumianiu. W drugiej kolejności - nawiązanie do Nadziei 8.

Gość tak miało byccc
nie mozecie sobie założyc osobnego tematu, tylko rozwalac czyjś?Tacy inteligentni jestescie i musicie sie na obcym topiku lansowac? Spadajcie stąd, nie chcemy was tu, uszanujcie to.

bo niestety ale nie jestescie fajni. i dobrze nam z tym:) Kazdy ma dosc tego teatru i kolka adoracji na kafe nie kupuj więcej biletów na ten spektakl- proste:)