Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotttaaa

POBIŁAM SIĘ O FACETA..........

Polecane posty

Gość dorotttaaa

teraz mam wyrzuty,że tak nisko upadłam:( i to w dodatku o nie swojego!!..Moja koleżankę z pracy zdradził narzeczony(juz byli zaręczeni) i zerwał. Przeżywa to strasznie. Bardzo mi jej szkoda, tymbardziej,że się zaprzyjaźniłyśmy. Wczoraj wracamy z pracy przez park, a tu ON siedzi na ławce ze swoja lafiryndą! Moja koleżanka już łzy w oczach miała, a on nas zauważył i jeszcze radośnie pomachał i powiedział nam "czesc"... Jak się wszystko we mnie zagotowało... Zaczęłam na niego krzyczec,że jak on śmie i ma czelność jeszcze się odzywac w taki sposób po tym wszystkim- wtedy jego kurwa do mnie z takim tekstem"ale masz dziewczyno problemy,huj ci do nas" I wtedy złapałam ją za kudły i zaczęłysmy sie szarpac byłam w gorszej sytuacji na obcasach, ale tak jej najebałam że ojjj.. Wszystkie włosy ,które miała doczepiane zostały mi w rękach. A ten cham napisał do mnie smsa ze "jest pod wrazeniem mojego temperamentu i chcialby mnie zobaczyc w innej sytuacji tak rozognioną" Co za śmieć!!!!! To jak tania telenowela!

Gość asjcim ]
gratuluje empatii o ile nie jest to prowokacja :-)

Gość MiskaMala
hahahah :-D :-D :-D

Gość dorotttaaa
ja stanęłam w obronie godności mojej koleżanki! Nadal jestem wściekła jak sobie to przypomne, wszystko się we mnie gotuje;///

słuchaj , to może Ty sie zainteresuj jakims klubem bokserskim :) nawet nie chce pomyslec , co by sie stalo jakby to byl Twoj facet ..

Gość dorotttaaa
a ten huj śmieć podły baran jeszcze miał czelność do mnie napisać idiota skończony;//// Do 1 w nocy przez to nie spałam;/ I szkoda mi tej mojej kolezanki, bo widziała tego kretyna jak sie obnosi z ta lafiryndą.. a mi wstyd, bo ludzie mieli widowisko jak się szarpałyśmy;/

Gość dorotttaaa
klubem bokserskim??Człowieku! Ja ważę 50 kg przy wzroscie 168cm, więc w tym klubie toby mna po scianach rzucali:D

a ten ch*j śmieć podły baran jeszcze miał czelność do mnie napisać idiota skończony; masz swoj numer wytatuowany na czole?

Gość moskala
piąteczka Dorotka :D a tego śmiecia to przydałoby się wytarzać w smole i pierzu i naznaczyć jak się znakuje bydło :P mała ale wariatka hehehe

Gość zaraz tam
prowo - ale z pomysłem :) pozdrawiam pomysłodawcę /dawczynię :)

Gość dorotttaaa
nie, na czole nie, ale kiedys to tez był mój znajomy, jeszcze jak ze sobą chodzili i miał mój nr, paczką chodzilismy czasem na imprezy itd

Gość dorotttaaa
wiem,że to wyglada jak prowo, a nawet jak scena z taniej telenoweli... Sama sie po sobie tego nie spodziewałam, ale chyba te emocje.... Dobrze,że mam na 2 zmiane dzisiaj to moze mi te emocje całkiem opadną:D czasem bywam na kafe, bo tez jestem prywatnie samotna, ale nigdy nie myslalam,ze przydarzy mi sie takie cos:D

Takie przypadki miała ostatnio w swoim programie Drzyzga. Może postaraj się o udział w tym programie. Jak nic będziesz sławna :P :D

Gość sssuuupppeeerrr
swietna super przyjaciula jeszcze jemu wp...dol jak go spotkasz chciala bym miec taka kumpele .......

Gość dorotttaaa
zawsze szczery- nigdzie nie mam Mój Drogi, juz Ci wytłumaczyłam, skąd miał mój nr

Gość dorotttaaa
oreore- nie dzieki..... Z jednej strony jestem dumna,że pokazałm tej jebanej lafiryndzie z odstającymi uszami, gdzie jej miejsce, a z drugiej troche mi wstyd, bo ten dupek pewnie powie naszym wspólnym znajomym... Jakos sobie z tym poradze.... Chociaz wiecie co, analizując sytuację- on tej swojej nowej panience w ogóle nie pomógł! W sumie lepiej dla niego bo chyba bym mu łeb urwała... Ale tajka totalna obojetnosc z jego strony, tylko sie gapił cieć, ćwok

Gość dorotttaaa
zawsze szczery - a profesjonalnie ma fajną pracę i studiuje zaocznie:) piszesz książkę autobiograficzna na mój temat? Jesli tak, to zapewniam,że mam nudne życie, praca, studia, dom i nic wiecej:) nie szukaj sensacji:P

Nie wiesz co tracisz ;) A z drugiej strony, dlaczego nie poturbowałaś tego kolesia, skoro chodzi ci o "dobro" koleżanki ? :D

Gość MiskaMala
zajebista jestes, chcialabym miec taka przyjaciółkę jak Ty :-)

zs bo tez jestem prywatnie samotna hahahahaha a profesjonalnie? nie odpowiesz?:D

szkoda że facet nie dostał łomot od Ciebie, tylko dziunia cała energia psu w dupę teraz jaśniepan dumny, że się o niego babki kłócą i..biją :P

Brawo! Dorotttaaa. Twoja wyobraźnia zrobiła na mnie wrażenie. Więcej takich kobitek, a od razu byśmy ten kraj odbudowali. Cześć ZS!