Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkmama

ubranka reczniki pranie

Polecane posty

Gość poczatkmama

czy pierzecie w pralce wszystko od dzieciątka razem - ubranka, ręczniczki i pieluszki flanelowe?

Gość poczatkmama
na 40 stopni ? z dodatkową funkcja płukania?

Gość w planie mam jebanie
Dzieciątko, to było Jezus.

ja piorę na 50 stopni, czasem 60, zależy jakie brudne jest. w dziecięcym proszku do prania (obecnie Biały Jeleń) z podwójnym płukaniem

Gość poczatkmama
ok, dzieki

Gość na poczatku pralam
w dzidziusiu, w 40 stopniach+dodatkowe płukanie, teraz juz piorę wszystko razem z naszymi (lub same, jak wychodzi) w vizirze sensitiv i persilu

Gość Mamiii
ja tez od poczataku w pralce na 40 stopni lub 60 .jak sie maly urodzil mialam persil sensitive bo nie mieszkam w polsce i nie ma innych dla dzieci. polozna w szpitalu powiedziala ze nie ma sensu prac w specjalnym proszku oni w szpitalu piora w normalnym persil i zadnemu dziecko od lat nic nie bylo.

Gość etheh
Ja też wszystko razem. Segreguję natomiast wg kolorów. Najpierw używałam płatków mydlanych a gdy dziecko miało jakieś 5 miesięcy przeszłam na Persil.

Wszystko razem w stylu nasze z dziecka ubraniami - tak. Pościel i ręczniki wpiorę w 90 st., stąd nie lądują raczej nigdy z ubraniami codziennymi.Nie ma przeciwwskazań do robienia tego od samego początku, tyle, że delikatniejszy proszek dobrze jest użyć lub dodatkowe płukanie. My od początku pierzemy wszystko razem, na początku w persilu sensitiv a teraz w normalnym.