Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia naiwniara ze mnie

żałuję zakupu na allegro, nie zpałaciłam jeszcze co bedzie jak nie zapłacę?

Polecane posty

dostanę negatywa ? cos jeszcze ?? boje sie :( a nie mam kasy, straciłam pracę ... a wtedy jeszcze mialam kase :(

Gość Ciachooooooooooo
a za jaka kwote kupilas?Napisz poprostu ze nie masz ieniedzy i nie wystawiaj komentarza. Sprzedajacemu wtedy zwroca prowizje a ty bedziesz czysta

Gość Hekatonchejr
negatyw + czarna lista u sprzedającego jeśli to pierwszy negatyw, to konta nie zablokują

35 zł ...

a jesli zaargumentuje że w czasie gdy zakupiłam dostał wiele negatywów , to mogę uniknąc konsekwencji?

Gość Ciachooooooooooo
zrob takjak ci napisalam. Przepros i tyle. nic zlego sie nie stalo:)

ta osoba to TOPOBUWIE na allegro, widzę jak odpowiada ludziom którzy wystawili jej negatywa :o :o nie wiem co to za człowiek, chyba będzie robić problemy :/ już za negatywa dodaje do czarnej listy

Gość kdnlk
35 zlotych...no litosci,..i co ma do tego strata pracy/??/ koorva nie znosze takich badziewiastych idiotek jak ty..wielka mi kasa naprawde....

Wiesz co... przepraszam Cię, nie gniewaj się, ale skoro Jesteś nieodpowiedzialna, to ponoś tego konsekwencje. Kupuje się wtedy, kiedy ma kasę. Kupujesz, płacisz, czekasz na towar. Proste. A Ty co? Kupiłaś i się rozmyśliłaś?

Gość gość
Pożycz od kogoś te 35zł to nie majątek :)

Gość gość
Niektóre firmy czekają na wpłatę 14dni :) może spróbuj się jakoś dogadać, ja też czasami coś kupuję jak nie mam kasy, a jest okazja i wtedy wystarczy dogadać się ze sprzedającym :)

sama bylam w podobnej sytuacji, z tym ze, chodzilo o wiele wieksza kwote. ja po prostu dogadalam sie ze sprzedawca, jemu zwrocili prowizje, wystawil jeszcze raz i tyle. nie bylo zadnych negatywow ani nic w tym stylu. ale wlasnie 35 zl to nie duzo, a nie wierze, ze nie masz zadnej kasy odlozonej na rozne okazje, takie jak np ta.