Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PYTANIE O SOS DO SAŁATKI

Polecane posty

robię sałatkę i chciałabym sos z knorr vinaigrette mogę dodac ze smietaną? i jak to zrobić myśle aby pierw zrobić sam sos ten z knorra a potem normalnie połączyć ze śmietaną tak to się robi?

Gość ten knorra to na bazie
wody i oleju? to ciezko będzie ze śmietaną

tak na tej bazie, kurczę czyli to nie jest dobry pomysł? a jak zrobić sos ze śmietany do sałatki aby był wyśmienity?

Gość ten knorra to na bazie
a jaką sałatke robisz? ja bym pokombinoała żeby po prostu te przyprawy z knorra powoli dodawac do smietany i na smak brać kiedy dobre będzie

z pomidorem, ogórkiem, sałatą pekińską, cebulą i z serem feta hmm chyba zrobie tak jak mi podpowiadasz ale oleju w ogóle chyba nie dodam

to macie jakiś pomysł aby zrobić dobry sos ze smietany do sałatki? a te z knorra to jaki sie dodaje do śmietany? poszłabym kupić:)

up

do takiej sałatki bardzo dobry by był sos czosnkowy ( jeśli lubisz czosnek ) tylko że nie robi się go na bazie śmietany a naturalnego jogurtu do tego czosnek....łyżeczka majonezu....łyżeczka ketchupu...sól ...pieprz odrobina soli i sos wychodzi jak ta lala :D

mam także ten sos czosnkowy hmm to chyba jednak zrobię ten czosnkowy ale ze smietany 30%

Gość ale kombinujesz
z 30 % to ci słodki sos wyjdzie i za cholere nie będzie pasować do sałatki ,jak ktoś pisał zrób z jogurtu naturalnego a do takiej sałatki jak Ty robisz najbardziej pasuje sos : oliwa z oliwek,odrobina octu ,pieprz ,sól ,oregano toi będzie prawdziwa sałatka grecka a nie jakaś imitacja

coś Ty się tak uparła na tą śmietanę hmmmm :D ja żadnego sosu do sałatek nie robię na bazie śmietany ...albo oliwa albo jogurt ...