Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomic

Jak mam odblokowac swoja kobiete?

Polecane posty

Gość atomic

Witam, już nie wiem co mam robić, moja zona ma ochotę raz na 2 tygodnie i na to wygląda ze moja zona kompletnie nie potrzebuje seksu. Jeśli już do czegoś dochodzi to tylko i wyłącznie z mojej inicjatywy , chciałbym żeby to ona tez czasami zaczynała no i żeby było częściej i bardziej dziko. Myślę ze moja zona po prostu sie " zablokowala " i ciężko jest jej się przełamać. Czasami się zdarza ze moja zona sobie trochę wypije i wtedy się rozluźnia i jest OK ale ja chciałbym żeby było to bezpośrednio z jej inicjatywy bez wspomagaczy. Pozdrawiam

Gość kolololo
urwij wąż od prysznica, niby przypadkiem. Ja tak zrobiem. Zobaczysz jak sie w ciągu kilku dni zmieni.

Gość atomic
Myślisz ze ona wężem? nie sądze...

Gość atomic
Mysle ze jest zmeczona bo wracamy z pracy o 19tej a jeszcze malego trza dac spac ale nie wiem ,bylismy ostatnio na wakacjach bez malego nic lepiej nie bylo..

Staraj się ją kilka razy regularnie upić i wtedy uprawiać z nią seks. Później spróbuj bez alkoholu. Jeżeli znowu będzie spięta, to kolelejne kilka razy ją upij a potem znowu spróbuj bez alkoholu. Dużo ją komplementuj. W końu się uda.

Gość atomic
Ciężko ja namówić na coś, często wieczorem pytam - zono zrobić ci drinka? a ona nie chce, czasami lampke wina, kiedyś sie lubiala napić więcej...

Poliż kielka minut jej łechtaczkę. Później, kiedy leży na plecach, włóż do pochwy dwa palce, zagnij lekko do góry i zacznij mocno poruszać ręką z góry na dół. Powinno pomóc.

Gość 16 latek lulz
wrzuć monete

Gość Bystry bogaty ale bez Niej
"atomic" ja już bym coś knuł na "Twoim" miejscu. Kobietę trzeba zawsze rozpracować. nie zawsze się udaje a l e zawsze "powinieneś" się starać to zrobić. Zawsze

Gość atomic
Nie moze miec nikogo bo pracujemy razem...

Gość Bystry, bogaty ale bez Niej
"Szukaj" dalej- wasza wspólna praca, może to Ją niszczy, może ktoś w pracy, może przepracowanie, może niewygaśnięte uczucie...z przed...tfu... . Może erotyczny sztukmistrz z Ciebie nie za dobry. A może ...za "coś" innego się na Tobie odgryza- nie ma to jak Candy... .

Gość atomic
Coś na pewno jest nie tak ale co... ciężko coś z niej wyciągnąc...