Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieramwinoprzymetalice

Love Parade -KILKA IDIOTOW MNIEJ

Polecane posty

HAHAHAHAHAHA!!!!!! DOBRZE TAK TYM SKURWIELOM-technomulom,nizinom społecznym-na festiwalach muzyki rockowaj i metalowej takich eczy nie ma -bo to muzyka dla elit i inteligencji-pojebane cpuny w bialych rekawiczkach! hahahaha!

Gość jesteśmy elitą ...
popierame:classic_cool:🖐️

Gość metalman
przy techno to mozna znudow zdechnac

Gość milosniktrance
o ja pierdole-kurwa jak mozna sie cieszyc z czyjejs smierci-nie wyobrazam sobie ze bym sie cieszył z takiej katastrofy na woodstocku. kurwa ludzie to jest ta wasza metalowo-rockowa wrazliwosc....

Gość Jestem Fanką Tokio Hotel
i ja dołączam się do was chłopcy:classic_cool: też nie jest mi ich żal:classic_cool: nie ma to jak metal, rock, punk... taaak:classic_cool: A Tokio Hotel to już w ogóle jest ponad wszystko:classic_cool:❤️

spierdalaj-tokiogowno to nie muzyka!-tak samo jak trance

Jak możesz porównywac ich do trance'u? 😭 Jesteś zwykłym ignorantem 😭 A wiesz, że Gustav z TH jest wielkim fanem Metallici?:classic_cool: Mam też jedną koleżankę- również fankę Metallici i jej bardzo spodobała się jedna piosenka z ostatniej płyty TH. Cały czas każe mi ją puszczać.:classic_cool: I co ty na to?:classic_cool:🖐️

Gość METAL4EWER
SH metal! 666 na pewno na koncercie Behemotha by sie to nie wydarzylo, pelna kulturka i inteligencja w zenicie! moje ulubione zespoly metalowe: Darkthrone, Beherit, Feel, Setherial, Maryla Rodowicz, Gorgororororororroth poczekajcie az sie umyjemy, a wtedy nasza inteligencja zabije wszystkich idiotow i cpunow! vivat metal i Viva Zwei!

Gość Floo
żałosne ? jak można oceniać człowieka przez pryzmat muzyki jakiej słucha?Dla mnie to bez różnicy kto bvy tam umarł, tak czy siak jest to tragedia i jakaś masakra, za to Twój..hmmm...brak tolerancji (?) moge wytłumaczyć jedynie w ten sposób że przez swoje zamiłowanie do metalu i chuj wie czego jeszcze jesteś też zapewne jakimś nołlajfem ii siedzisz w domu stłamszony cały czas, dlatego też nienawidzisz ludzi którzy poprostu potrafią dobrze sie bawić, boli Cie to. Słucham techno i hh, moj brat metalu. Uwielbiam murzynów, inne kultury, itp - mój brat to faszysta i skin. I jakoś nie przeszkadza nam to w życiu pod jednym dachem, przyjaźni ii tolerowaniu siebie wzajemnie! i Mam wielu takich przyjaciół. Ty i tak tego nie zrozumiesz chłopcze odrzucony przez społeczeństwo ;)

bo technozjebom i trancemułom nalezy sie smierc

Gość leave Tokio Hotel alone
fanka Tokio Hotel, przybij🖐️😭:classic_cool:🖐️

Gość Floo
Bynajmniej nie Ty bedziesz wybierał komu należy się smierć a komu nie. Uważasz się za COŚ lepszego ? To przykro mi ale musze Cie rozczarowac, zdecydowanie za wysoka samoocena! ;) teraz to jeszcze jesteś pewnie dzieckiem.. ale jeśli kiedyś bedziesz miał swoje dziecko to zobaczymy czy tez bedziesz tak mowil jak okaze sie ze slucha ono techno ;*

te debile mysla ze słuchają muzyki pfffffff Muzyka jest komponowana, a następnie wykonywana przez artystę który posiada umiejętności muzyczne (śpiew, wokalizowanie, gra na instrumencie) , a także wiedzę o skalach, tonacjach, nutach itp.)Tymczasem techniawka czy transik to puszczanie przypadkowych dźwięków na komputerze. Widziałeś kiedyś utwór techno zapisany na pięciolinii? takie impreski powino sie zakazać.....

Gość leave Tokio Hotel alone
jeżeli rodzice nie słuchają techno, to jest małe prawdopodobieństwo na to, że dziecko będzie słuchać gównianej muzyki:classic_cool: moi rodzice słuchali dobrych rockowych zespołów i proszę, kogo wychowali:classic_cool:🖐️

Gość METAL4EWER
otwieramwinoprzymetalice albo jest to kiepska prowo, albo jestes idiota po prostu :)

Gość technozjebywon
Techno srechno.Muzyka to np rock,metal a nie jakies umc umc Ja nie szukam kłótni, po prostu dziwię się co ludzie widzą w takiej bardzo mało ambitnej muzyce, skoro na świecie jest tyle kawałków z ciekawymi tekstami, ciekawą oprawą muzyczną i klimatem.

Gość Floo
metal4ever brawo ;) a co do autora to ziomek weź zacznij słuchać rubika i muzyki operowej, to dopiero masz wszystko rozpisane! A metal tez nie jest genialny ;) bo ryczenie do mikrofonu nie wszystkim sie podoba, i oczywiscie nie mowie o całokształcie tego rodzaju muzyki. A tokio hotel - moi rodzice też lubią ballady rockowe, metalowe itp a widzisz jakoś im sie urodziłam JA, czyli widocznie sie da ;)

kiedys sam bylem technowcem i faktycznie sluchałem to gowno-potem zorjentowalem sie ze jest mnustwo piosenek metalowych z przesłaniem,klimatem itd.

Gość Floo
Szkoda tylko ze nie ucza ortografii przy okazji... no ale btw skoro słuchałeś to widocznie coś w tym jest więc weź sobie na wstrzymanie z tymi komentarzami wrednymi pod adresem kazdego kto nie slucha metalu O.o

czemy wy wszyscy , ktorzy sluchacie np rocka albo metalu jestescie tak ograniczeni ??? kazda muzyka ma w spobie cos wyjatkowego ..ja slucham wszystkiego, w kazdej muzyce potrafie znalezc jakies pozytywy np ta piosenka : http://www.youtube.com/watch?v=YoLJ4CWSLSI ona jest poprostu piekn a...albo ta :http://www.youtube.com/watch?v=_YCGtT_FRYg i jeszcze ta : http://www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM roznia sie od siebie niesamowicie a sa piekne !! kada muzyka ma w sobie cos :)

Gość Only TH
Ja też nie rozumiem jak TH można porównywać do techno, jesteście jacyś bez serca (a już na pewno bez rozumu i słuchu muzycznego)! 😭 Mój drogi, jeżeli nie widzisz różnicy między tą wspaniałą muzyką: http://www.youtube.com/watch?v=uFkXF44uZOQ a tym szajsem: http://www.youtube.com/watch?v=F7VJneFUENc to sorry, ale wcale nie jesteś lepszy od technomułów🖐️ Dziewczyny, chodźmy lepiej na nasz zajebisty topic celebrować wspólnie zwycięstwo TH nad Bibrem w bravo[:classic_cool:🖐️ Bo z takimi to i tak się nie dogadamy, oni "wiedzą lepiej"🖐️

Gość ja!
Ta kafeteria to fajny portal :d Jak sobie tutaj poczytam troszkę to wcyhodzi, że nie jestem takim skurwysynem za jakiego mnie mają :D są gorsi i głupsi ode mnie.

Only TH - ratzja:classic_cool: 🖐️

leave Tokio Hotel alone🖐️:classic_cool:🖐️:classic_cool:

Gość Floo
Chwalisz się czy żalisz? Bo nie wiem czy już mam Ci współczuć czy dopiero za chwilę ;)

masz powiedzonka godne 10-latka🖐️

Gość meszugene
kilka idiotów :o co za kretyn

Gość Floo
To cieszy mnie to, bo staram się jak mogę utrzymać na Twoim poziomie ;)

Gość sam jesteś idiotom bo piszesz
z błędem KILKA IDIOTOW