Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvvffd

pytanie odnosnie stazu!!

Polecane posty

Gość fvvffd

jestem na stazu od 20 lipca , w umowie pisze ze po przepracowanym miesiacu moge wziac 2 dni wolnego.. czyli po 20 sierpnia moge wziac wolne? czy np licza sie te dni od 20 lipca do 30 i tylko zate dni moge wolne wziac ???

Gość Jakiś Człowiek
Od kilku dni mam dziwne uczucie. Czuję się stołem. Niby wyglądam inaczej niż stół ale z drugiej strony jak stanę na czterech to już bardziej. Sam nie wiem. Bo ja mam niby głowę a stół nie. Chociaż może są stoły co mają głowy... Ja się czuję stołem z głową. Ale też nie do końca bo jak się czuję stołem to mi się wydaje że nie mam głowy. No ale niby ją mam. Poradźcie mi coś. Czy to jest normalne?

Gość yfygu
musisz miesiac przepracowac

Gość Jakiś Człowiek
Właśnie czuję się stołem takim pokojowym, dużym co goście przy nim siadają. I jak oni siedzą przy mnie to ja wtedy jestem w pracy. To znaczy oni przy mnie nie siedzą tylko przy stole ale jak oni siedzą przy stole to ja się czuję tak jakby siedzieli przy mnie. Bo ja się czuję tym stołem. I teraz nie wiem czy to ja jestem stołem czy stół jest mną. No bo niby ja nie mogę być stołem chyba no ale jak się nim czuję to nim jestem. Chyba....

Gość hehe hehe hehe
dopiero co staż zaczeła a juz o wolnym mysli :)

Hmm... Myślę, że ten stół w ten sposób komunikuje się z Tobą. Chyba chce Ci coś przekazać. Może poświęcasz mu zbyt mało uwagi? Może czuje się niedoceniany w Twoim domu? Pomyśl o tym...

Gość fvvffd
pytam bo 26 , 27 mam wyjazd i pasuje mi wziac wolne .. no ale skoro po 20 juz moge to spoko ;)

Gość fhgfhdhd
Ustalone jest tak, że po miesiącu można wziąć 2 dni wolne, ale tak naprawdę jeśli dogadasz się z osobą u której jesteś na stażu to powinnaś te dwa dni dostać.

Gość fhgfhdhd
To znaczy jeśli dogadasz się to możesz te dwa dni dostać wcześniej - trochę niezrozumiale napisałam ;)