Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie pomaranczowym

KARMIENIE dziecka 22tyg. PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Witam, Jeszcze niedawno pisałam że jestem bezrobotną mamą ale udało mi się znależć super rozwojową pracę i teraz prośba do wszystkich mam:) Moje dziecko za kilka dni skończy 22tyg, do tej pory karmiłam tylko piersią a od poniedziałku idę do pracy na 3/4 etatu więc chciałabym przynajmniej raz dziennie podawać jej coś innego niż mój pokarm. Zostało mi mało czasu bo 2 dni na zorganizowanie wszystkiego. PROSZĘ NAPISZCIE MI JAKIE MLEKO MOŻNA TERAZ PODAWAĆ I W JAKIEJ ILOŚCI itp. Naprawdę jestem zielona w tym temacie:( Oczywiście bedę chciała jak najdłużej ją karmić swoim mlekiem ale przez te 6 godz dziennie nie chcę ściągać pokarmu, realne to jest? Bardzo proszę o pomoc

Gość ooooozetooo
takie duze dziecko i jeszcze na cycku??? o matko jedyna!!!!!!!

Spokojnie możesz podać jabłuszko , marchewkę, jabłko +marchew albo ze słoika albo gotowane i zblendowane ;)Ja do 6/7 podawałam tylko jedzenie ze słoiczków, teraz córka ma 11 mc i je wszystko to co my ;) a słoiczki w razie konieczności. Poszukaj, jest sporo deserków od 4 mc, nie wiem jak z mlekiem bo moja jest na piersi i mleko podaje ale tylko do kaszki , sporadycznie bo ostatnio zasmakowała w owsiance bobovity a to już na mleku.

Gość upupupupu
upupu