Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsgsegs

PROBLEM z koleżanką** iść z nią???***

Polecane posty

Gość fgsgsegs

Mam pewną koleżanke, która jak coś chciała to zawsze leciała do mnie, a jak ja to ona rzadko kiedy "leciała", ostatnio nawet jej proponowałam wyjazd z nami za 100zł na 4 dni nad jezioro . I ona miala placic tylko wyzywienie , bo i tak te 100zl by przepadly bo domek byl na 4 osoby, a jechaly 3 i stwierdziła ze nie ma pieniedzy:o i teraz ona chce ze mna biegac tak jak kiedys niby.. pewnie ma jakis "interes" w tym i niie wiem czy mam sie zgodzic na to? W sumie pobiegalabym, ale nie chce leciec na jej zawolanie, a ona ma mnie w dupie .

Gość kamcia344224
ja tez taka mialam przyjaciolke olej ja

Gość fgsgsegs
18 lat, wiem glupi problem.

Gość dlaczego dlaczego dlaczego
bosh obrazac sie o to ze kolezanka nie miala pieniedzy na wyjazd:O

18? To chyba już jestes za stara na takie problemy, Jak masz ochotę iść pobiegać to idź, a jak będzie czegoś od ciebie chciała to po prostu powiedz jej to, co nam na tym forum. Pozdrawiam

Gość fgsgsegs
nie obrazilam sie za to, ze nie miala pieniedzy na wyjazd - chociaz mogla chociaz spytac rodzicow czy by jej dali :o albo chociaz mi tak powiedziec. Tylko chodzi o to, ze ona zawsze do mnie pisze jak czegos chce, a jak ja chce to ma mnie w dupie najczęściej.

Gość dlaczego dlaczego dlaczego
ja zawsze sie orientowalam czy w moim domu jest wystarczajaco pieniedzy na wyjazd czy nie i nawet bez pytania musialabym ci odmowic i co pogniewalabys sie? moze problem w tym ze ty proponujesz jej rzeczy dla niej nieosiagalne,wlasnie typu wyjazdy gdzie problemem sa finanse np. ona ci proponuje glupie bieganie, jak nie pojdziesz ona pojdzie sama, ty jak tego odmowisz ta sa 2 mozliwosci albo ci sie nie chce albo robisz to na zlosc.zdaje mi sie ze ona miala wiecej mozliwosci odmowy a ty od razu bierzesz pod uwage ze ma cie gdzies.