Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18mnastka

problem z moją matka -OSZALAŁA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość qwertura
Dobra ja już się nie udzielam bo to ponad moje siły. Idę z moją skoliozą i moim płaskostopiem odkurzać nie w swoim domu (tylko u ciotki w górach) i mimo że mam wakacje, więc żegnam się z Wami bo może mnie to zabije i już nigdy więcej nie nie napiszę 😭

Gość skvjkfd
qwertura!! nie idź jeszcze!! powiedz jak się bada czy ma się płaskostopie, bo podejrzewam u siebie ale pewna nie jestem :) P.S Ciekawe czy z płaskostopiem mogę wykonywać domowe obowiązki....Pewnie nie, więc od dziś pierdzielę sprzątanie, gotowanie, mycie, pranie itp. jeszcze mi się pogorszy od tego wszystkiego :P

Gość skvjkfd
"a kto mnie zapłodnił... ?? " Matka Cię zapłodniła?? to ci dopiero :D

Gość Dr Shibackk
18:01 Kochana widzę właśnie,że Ty to czujesz...tak to jest właśnie to. Energia. Optymizm. Motywacja do doskonalenia się poprzez utrzymanie czystości. To czyni nas ludźmi. Istotami inteligentnymi. Brawo. Wchodzisz właśnie na ten wyższy poziom, od którego autorka próbuje uciekać. Droga autorka. Ja po prostu sądzę,że masz zajebistego doła i nic Ci się nie chce. W tych jakże trudny czasach to zupełnie normalne. Tylko automat pozbawiony emocji lub osoba działająca pod wpływem niemiłosiernie intensywnego bodźca(np strachu)może działać zawsze tak samo i bez usterek jakie potocznie rozmaici manipulanci określają mianem lenistwa. Dam Ci radę. Jeśli nie czujesz się zintegrowana emocjonalnie z przestrzenią o jaką masz dbać. Czujesz,że nie jest twoja zacznij od tej, która jest Twoja! Zacznij od swego pokoju. Zrób tam porządek jak gabinecie lekarskim. Następnie powoli powoli rozprzestrzeniaj ten rygor po całym domu. Utworz w odrębnych pomieszczeniach znak twej obecności. Twoja ambasadę. Dodawaj intensywnie do swego grafiku dodatkowe obowiązki w postaci zakupów. Przygotowywania posiłków(w tym dla psa)wyprowadzania psa. Na początku będzie ciężko ale chemia w mózgu się wyreguluję i doznasz prawdziwego pobudzenia jak i motywacji!

Gość mmmmmmihaaaaaaa
A potem przez takie lenistwo człowiek robi się niedojdą i nieudacznikiem życiowym i zakłada takie tematy jak ten poniżej " matka kazała mi wyprasować takie drogie firanki, tylko że ja nie wiedziałam że do żelazka nalewa się wody, wiem że to głupie ale matka nie uczyła mnie prasować i firanka się przypaliła na początku, czy jak wytnę tą dziurę to może się zacząć pruć ?"

Gość A guuu guulaaa
Nie mam 18 lat tylko 19 i wiesz jesli mialabym Twoj rozum marzyłabym o tym aby miec taka sytuacje jak Ty. Ja wstaje o 5 bo na szósta do pracy o 17 wracam i zajmuje sie pracami polowymi a gdy sie sciemni sprzatam piore itd... W dni wolne tj. sobota i niedziela od 8 do 20.15 siedze w szkole. Robie to bo wiem ze mamie nie bylo lekko samej nas wychowywac... Za to jak sobie usiade i pomysle to dochodze do wniosku ze jestem szczesliwa wiem co oznacza stwierdzenie ze praca uszlachetnia. Ty nigdy sie tego nie dowiesz i dlatego zal mi Cie Mała bo zycie Ci po dupie da i to przedzej niz myslisz!

Gość Anetka 20
Dr Shiback. To wspaniałe. Czuje to. Powoli ogarnia mój umysł i ciało przyjemne i rozkoszne ciepło motywacji i kreatywności. Zacznę od domu. Potem jakieś dodatkowe kursy najlepiej jezykowe.! Pragnę postępu od teraz tylko ciągły i pozytywny rozwój. Będę też chciała poprawić swój wizerunek. Image. Tak!

Gość Dr Shiback
Anetka 20 brawo! Tak trzymać. Tylko staraj się nie ugasić tego zapału. On się tli najpierw bardzo powoli jak ogień na wietrze. Należy na niego dmuchać i otoczyć go ochronnym parawanem. Czy ktoś jeszcze pragnie dać świadectwo swej odnowy?

Gość Dr Shiback
Trzymajcie się ciepło wszyscy! Autorko nie upadaj na duchu i rozpocznij walkę. Tu i teraz!

co za wyrodna matka! sory, ale chciala dziecko to niech kolo niego zapierdala, a co? ona sie na swiat nie prosila i nikt jej nie kazał. wraca z pracy o 12? czyli wolny zawod i moze w domu zapierdalać. dlaczego autorka ma cos robic? przeciez ona sie uczy, a ze ma wakacje.. no po to sa wakacje zeby odpoczac! jakby potrzebne nie byly to by miesiac wakacji byl, a miesiac pracy w polu

Gość A guuu guulaaa
Mam smaka na lizaka- ja pier... nastepne grube dupsko sie odezwalo. Uczcie sie szacunku , uczcie bo go w zyciu nie otrzymacie!

Gość jakataka jakaś tam
No racja, na świat się nie prosiłaś więc niczemu winna nie jesteś. Sami chcieli Cię mieć i pewnie teraz żałują tego. Produkt okazał się felerny i rodzice powinni go jak najprędzej usunąć.

Gość xYennyx
Po pierwsz starszy ma zawsze najgorzej po drugie moja matka to tez tyran po trzecie troche przesadzasz chcialabym miec taka matke po czwarte skolioza sie nie wymiguj po prostu len z ciebie matka cie karmi a ty do 12 spisz ? ej zal . nawet ci sie du88y nie chce ruszyc na godzinke lub dwie

Gość o ja nie moge
ale jestes autoko kretynka.

Gość qwertura
To chyba cud, może jednak niepotrzebnie neguję istnienie boga? Znowu przeżyłam, nawet umyłam naczynia i parę innych rzeczy. Przy odkurzaniu schodów myślałam, że koniec jest bliski ale jednak udało się! :D Ale Wam radzę lepiej uważajcie bo Wam podczas sprzątania może się nie poszczęścić tak jak mi. I tak skvjkfd, zrób sobie test na płaskostopie (wszyscy zróbcie sobie test na płaskostopie, można iść do ortopedy ale można po prostu nogę pomalować farbką i odbić na kartce) to przecież poważna dolegliwość, ale ja mam nieludzką rodzinę która nigdy tego nie zrozumie :O Dopiero jak umrę a w epitafium będzie napisane "Umarła przez okrutne traktowanie rodziny która nie pozwalała jej leczyć płaskostopia i skoliozy" wtedy zrozumieją co mi zrobili....i gorzko zapłaczą, a ich jedynym pragnieniem będzie cofnięcie czasu i zmazanie swojej winy. Jendak to się nie uda i będą do końca życia żyli ze świadomością że mnie...wręcz zamordowali :( :D :D :D

Gość jjjskjknr
qwertura-> ja o tym teście. jak cała stopa się odciśnie to wtedy płaskostopie jest tak? a jak nie bedzie tej "wewnętrznej" częsci to znaczy, że ok? Kuźwa, ja też mam skoliozę a tu musze kubek umyć :( a jak mi się coś stanie??:(

Gość ola90asdad
co za mała pi***a. Ciekawe co by zrobiła jakby rodziców zabrakło. Albo jakby przypadkiem w ciążę zaszła. Aż mnie mdli od tego. Wstyd.

Gość 18mnastka
ale wam do śmiechu... naprawdę zabawne. to nie jest tak że ja nic nie robię, w moim pokoju jest błysk, i matka nigdy tam mi nie sprzątała zawsze jak jej mówiłam aby mi te okno w końcu umyła, to i tak sama to musiałam zrobić.. a skoro dużo czasu poświęcam nauce to oznacza że jestem intelektualista a nie robolem fizycznym i tak już zostanie. powtarzam ja tu tylko mieszkam, jak sie wyprowadzę to już nie będzie miał im kto sprzątać, więc po co mam ich przyzwyczajać.

Gość mordoklejka.pl
darmozjad!!!!!

Gość 18mnastka
darmozjad - chyba sobie kpisz... ja przynajmniej się ucze i nie jestm tumakiem jak moje rodzeństwo... więc oni są darmozjadem nie ja... tacy ludzie jak oni będa mi słuzyć w przyszłości i mam nadzieje że to będzie moje rodzeństwo

Gość 18mnastka
i nawet teraz jak tutaj siedze to matka jest niezadowolona, kurde zamawiam sobie kosmetyki i pisze z przyjaciółmi, bo są na wakacjach nie tak jak ja w domu, pod kloszem i musze bo oni mi nie pozwalają

Gość mordoklejka.pl
masz 18 lat-won z domu!!!!!

Gość 18mnastka
chętnie bym się wyprowadziła ale matka mnie nie puści... a zresztą to ich obowiązek mnie wychować

Gość Ja;P
ludzie to jest prowo nie bulwersujcie sie tak

Gość to okrutne że nie dbasz
nawet o psa- istotę bezradną (sam się nie nakarmi, nie wyprowadzi itp.) Bądź człowiekiem i dbaj chociaż o psiaka.

Gość 18mnastka
ciaża- bo się puściłaś a ja nie, więc trzeba miec rozum i myślec

Boze widzisz a nie grzmisz.... Skoro nie szanujesz własnej matki to nikogo nie poszanujesz i widac, ze ta szkola za wiele Ci nie pomaga wiec dlatego mama cie zagania bo widzi, ze za bardzo sie nie starasz