Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18mnastka

problem z moją matka -OSZALAŁA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość qwertura
Przykro mi, to smutne, że nie masz marzeń

Gość 18mnastka
a po co mi one... mi smutno nie jest

Gość qwertura
A mi zaczyna być Ciebie żal

Gość 18mnastka
naprawde nie musi ci być żal... i nie mam pojęcia czemu... ale cóż twoja sprawa...

Gość alicja2222gfgb
może bedziesz mieć git prace bo urodziłaś się w takiej a nie innej rodzinie, ale założe się jakbyś była w nieco trudniejszej sytuacji to byłabys ZEREM bo podstawa to szacunek

Gość qwertura
Wiem, że nie masz pojęcia. Jakbyś je miała to mi nie byłoby Ciebie żal. Nie sądze żebyś zrozumiała o co mi chodzi, niestety No, ale w życiu różne rzeczy się zdarzają może zdarzy się i Tobie i spojrzysz wtedy na wiele spraw z innej perspektywy

Gość 18mnastka
bno jest mi naprawde smutno... no tak głupia jestem i nie rozumiem o co wam chodzi ale rozumiecie, w tym kraju wszystko i wszystkich można kupić... i to się liczy :P TYLE WIEM i tak zawsze mnie rodzice uczyli ... nic za darmo

Gość 18mnastka
Angellss19 - zazdrościsz bo tobie tatuś gówno obiecał a mi nie obiecał tylko sama wiem

Gość 18mnastka
a tam zawsze lubie pokazać że mam lepiej od innych i gówno mi zrobisz... a co do mojej inteligencji to pstro ci do tego że tak się ładnie wyraże... typowa blondynka

Gość qwertura
Mogłabyś się wysilić na ładniejszą ironię

Gość 18mnastka
wiem że mogłam ale mi się nie chce

Gość subkontra..
ale Ty jesteś tępa aż musiałam to napisać

No to widac musisz się ostro wysilic, zeby trochę móżdzkiem ruszyc, no ale skoro Ci się niechce to zrozumiałe :D:D:D I to nie ja jestem tu tępa i coraz wiecej osób Ci to uświadamia

Gość 18mnastka
myślicie że jak powiecie mi że jestem tępa to popadne w kompleksy... i macie racje popadłam ide się zabic

Gość 18mnastka
Dobrze muszę już kończyć te jakże zaciętą dyskusje z państwem. Dziękuje wszystkim za pożądane mi uwagi do mojej osoby. Muszę się wyspać, gdyż znowu moja mama będzie narzekać i tak samo jutro nie zrobię nic, tata przyjedzie to zrobi to za mnie. Pani Angellss 19 życzę urodzenia jakże pięknego dziecka, tak jak ona i mam nadzieje, że również będzie tak inteligentny po mamusi. Moje życzenia są prorocze. Nie chce mi się już z panią dyskutować, chcę podkreślić, że pani zaczęła. A mówią, że nie mam szacunku a tak grzecznie się do pani zawracam. Oczywiście zaparcia w realizacji swoich ambicji, które są z pewnością olbrzymie. I pozdrawiam. O zapomniałam powodzenia w tej jakże dobrej pracy. Ciekawe kim pani jest po technikum, pewnie zgarnęła pani najlepszą posadę ach jest pani naprawdę szczęściarą.